Vipbus Tielt

Vipbus Tielt staat centraal voor verscheidenheid en exclusiviteit! Dit garanderen we door het aanbieden van een wagenpark dat aansluit op uw wensen. Met name de voertuigen zijn geschikt voor de zakelijke gebruiker. Door de jaren heen heeft vipbus Tielt een aanbod samengesteld die aan al uw verwachtingen voldoet. Nergens anders in België zult u een vergelijkbaar aanbod vinden. Als geïnteresseerde zult u wel benieuwd zijn naar de mogelijkheden.

Vipbus Tielt, het online aanbod

U denkt misschien dat er meerdere grote vipbussen zijn die plaats bieden aan respectievelijk 35 & 50 personen. Daar geven we u gelijk in, maar hebben zij ook de mogelijkheden aan boord zoals vipbus Tielt u die kan bieden? De exclusiviteit die wij u kunnen bieden, is niet de verplaatsing van A naar B, maar de mogelijkheden die uitgerust zijn in onze voertuigen om uw vipvervoer zo goed mogelijk te laten verlopen.

Vipbus Tielt, de mogelijkheden

 • Complete rondzit (uniek in Europa)
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Wireless Internet Acces Point
 • Lederen & comfortabele fauteuils
 • Zakelijk & klassiek interieur
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Mogelijkheid tot inzet hostess
 • Belettering mogelijkheden
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Extra geluidsisolatie
 • Digital climat control
 • Moden multimedia installatie

Door de jaren heen is vipbus Tielt steeds gaan kijken of er kansen liggen in het huidige palet aan kenmerken die in de vipbus voor zien zijn. Met name voor de zakelijke gebruiker vinden wij het belangrijk dat alles voorhanden is om de reis optimaal in te delen. Neem nu bijvoorbeeld onze cateringservice. Wij werken enkel met cateraars die kwaliteit garanderen. U zult een culinaire verwennerij meemaken. Werkelijk alles behoort tot de opties bij vipbus Tielt. Bekijk onze cateringmogelijkheden op onze cateringlijst. Staat er niet precies tussen wat u had gehoopt? Neem dan contact met ons op en wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden.

De kenmerken die u hierboven vindt, zijn met de beste zorg samengesteld om uw reisdoel kracht bij te zetten en tot een succes formule te maken. Door de jaren heen en de verscheidenheid in ritten hebben we ervaring met de meest voorkomende events.

Vipbus Tielt, ervaring met:

Vipbus huren in Tielt?

Zoals u kunt zien, is vipbus Tielt te gast bij een scala aan events. Wilt u ook een van onze voertuigen inzetten tijdens een bedrijfsevent? Graag ontvangen we van u een ingevuld aanvraagformulier. Aan de hand van deze gegevens kunnen we de scherpste prijs samenstellen. Onze medewerkers zullen uw aanvraag zo goed mogelijk beantwoorden door het juiste vervoersmiddel te vinden. U kunt binnen een aantal werkdagen een op maat gemaakte offerte ontvangen. Heeft u vragen die geen betrekking hebben op de tarieven of beschikbaarheid? Dan kunt u telefonisch of middels het contactformulier contact met ons opnemen.

Recensies

https://www.vipbus-huren.be/vip-bus/vipbus-tielt/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 8.6/10 op basis van 753 stemmen.

Natuurmuseum Tielt: Voor een nieuwe collectie zijn we met het 
voltallige personeel in stijl naar Amsterdam geweest. Diverse  
presentaties ter uitleg van het nieuwe thema.
 
 
Niek van der Bleeke: De vipbus hebben we voor de opening van 
het golfseizoen laten beletteren om onze club op de kaart te zetten 
voor de aanwas van nieuwe leden.
 
Uw beoordeling hier? Mail ons dan op info@vipbus-huren.be en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen