vip bus 35 personen

Bent u met een groep van ongeveer 35 personen en zoekt u nog passend luxe vervoer? Dan bent u hier aan het juiste adres! Bij vipbus-huren.be kunt u namelijk een bijzondere vip bus 35 personen huren! Deze vipbus beshikt over diverse luxe kenmerken en is uniek in Europa!

35 persoons vipbus

35 persoons vipbus huren

Vip bus 35 personen, de kenmerken

Bij vipbus-huren.be staat exclusiviteit voorop! Daarom hebben wij er alles aan gedaan om exclusieve kenmerken toe te voegen aan onze vip voertuigen. De belangrijkste kenmerken die bijdragen aan de luxe ervaring van de vipbus 35 personen vindt u hieronder. Bent u benieuwd naar de overige kenmerken en faciliteiten? Dan kunt u een kijkje nemen bij de faciliteiten!

  • Totale rondzit (vergaderopstelling)
  • Professionele geluidsinstallatie
  • Wireless Internet Access Point
  • Diverse LCD vschermen
  • Modern multimedia installatie
  • Ruime cateringmogelijkheden
  • Draadloos spraaksysteem
  • en ga maar door

35 persoons vipbus huren

vipbus huren 35 personen

Vip bus 35 personen en overige modellen

Wanneer u met een grotere of kleinere groep bent kunt u ook bij ons terecht voor vipvervoer op maat. Ons wagenpark beschikt namelijk uit diverse soorten en maten vipbussen en vip busjes. Door dit brede aanbod is er altijd wel een voertuig dat aansluit bij uw wensen en behoeften. Vraagt u zich af welke bus het beste bij de gelegenheid past? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen, wij adviseren u dan graag! Hieronder vindt u alvast de verschillende modellen die bij ons te huur zijn:

Vip bus 35 personen voor zakelijk vervoer

Wist u dat onze vip bus 35 personen ideaal is voor zakelijk vervoer? Deze vipbus heeft namelijk diverse eigenschappen die ervoor zorgen dat het een echte vergaderbus genoemd mag worden. U huurt dus eigenlijk een mobiele vergaderruimte! Naast vergaderingen onderweg is het ook mogelijk om bijvoorbeeld presentaties te geven in de bus. Op deze manier kunt u dus gewoon doorwerken tijdens de rit! Hiernaast biedt de bus ook nog brandingsmogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de bus te laten bestickeren en is de vip bus 35 personen ook inzetbaar als beursstand!

vipbus 35 pers huren

vipbus 35 pers huren

Vip bus 35 personen huren inclusief vele extra's

Bij vipbus-huren.be boekt u niet alleen de reis van A naar B, u boekt een echte VIP beleving! Om aan deze beleving bij te dragen is het ook mogelijk om extra's bij te boeken. Wilt u bijvoorbeeld genieten van een hapje en een drankje tijdens de reis? Dan kunt u ook gebruik maken van de cateringservice! Omdat wij een luxe ervaring belangrijk vinden werken wij enkel samen met de beste cateraars. De cateringmogelijkheden vindt u op onze cateringlijst

Naast de cateringservice is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een hostess of artiest te boeken. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij gaan voor u aan de slag om een ultieme beleving te maken van uw reis!

Vip bus 35 personen huren?

Wilt u graag onze vip bus 35 personen huren? Dan verwijzen wij u naar het offerteformulier. Wanneer u dit formulier heeft ingevuld kunnen wij vrijblijvend een offerte voor u opstellen en de beschikbaarheid controleren. Voor overige vragen kunt u het beste het contactformulier invullen!

U kan de 35 personen vipbus of een andere luxe touringcar huren in heel België, denk hierbij aan:

België, Belgium, St-Niklaas, Torhout, MechelenHerentals, Gistel, Arendonk, Namen, Heist op den Berg, Westerlo, Lier, Oostende, Genk, Boom, Leopoldsburg,  Hoogstraten, Genk, Diest, Beveren, Maasmechelen, Beringen, Bilzen, Braschaat, Balen, Deinze, Blankenberge, Zelzate, Brussel, Overpelt, Bree, Brugge, Gent, Maaseik, Kapellen, Willebroek, Lanaken, Geel, Hasselt, Aalst, Mol, Luik, Lommel,Knokke Heist, , Tielt, Eeklo,  Diksmuide, Lokeren, Dilsen, Turnhout, Antwerpen, Herselt, Stekene, Damme, Zottegem, Hamont, Veurne, Nieuwpoort, Kalmthout, Beerse, Leuven, Peer, Bergen, Charleroi,...   

Vipbus-huren.be heeft ook : 8 persoons vipbusje, Luxe autocar,  9 persoons vipbusje, Vergaderbus12 persoons vipbusje, Bus met LimozitRoadshowbus, 40 personen vipbus, 35 personen vipbus, 50 personen vipbus,en 30 personen vipbus.

Offerte aanvragen