Vipbus Tielt

Vipbus Tielt staat centraal voor verscheidenheid en exclusiviteit! Dit garanderen we door het aanbieden van een wagenpark dat aansluit op uw wensen. Met name de voertuigen zijn geschikt voor de zakelijke gebruiker. Door de jaren heen heeft vipbus Tielt een aanbod samengesteld die aan al uw verwachtingen voldoet. Nergens anders in België zult u een vergelijkbaar aanbod vinden. Als geïnteresseerde zult u wel benieuwd zijn naar de mogelijkheden.

Vipbus Tielt

Tielt vipbus

Vipbus Tielt, het online aanbod

U kunt bij Vipbus Tielt een luxe bus huren in verschillende soorten en maten. Zo kunt u een autocar huren in de volgende formaten:

U denkt misschien dat er meerdere grote vipbussen zijn die plaats bieden aan respectievelijk 35 & 50 personen. Daar geven we u gelijk in, maar hebben zij ook de mogelijkheden aan boord zoals vipbus Tielt u die kan bieden? De exclusiviteit die wij u kunnen bieden, is niet de verplaatsing van A naar B, maar de mogelijkheden die uitgerust zijn in onze voertuigen om uw vipvervoer zo goed mogelijk te laten verlopen.

Vipbus Tielt, de mogelijkheden

 • Complete rondzit (uniek in Europa)
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Wireless Internet Acces Point
 • Lederen & comfortabele fauteuils
 • Zakelijk & klassiek interieur
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Mogelijkheid tot inzet hostess
 • Belettering mogelijkheden
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Extra geluidsisolatie
 • Digital climat control
 • Moden multimedia installatie

Tielt vipbus

Vipbus Tielt

Door de jaren heen is vipbus Tielt steeds gaan kijken of er kansen liggen in het huidige palet aan kenmerken die in de vipbus voor zien zijn. Met name voor de zakelijke gebruiker vinden wij het belangrijk dat alles voorhanden is om de reis optimaal in te delen. Neem nu bijvoorbeeld onze cateringservice. Wij werken enkel met cateraars die kwaliteit garanderen. U zult een culinaire verwennerij meemaken. Werkelijk alles behoort tot de opties bij vipbus Tielt. Bekijk onze cateringmogelijkheden op onze cateringlijst. Staat er niet precies tussen wat u had gehoopt? Neem dan contact met ons op en wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden.

De kenmerken die u hierboven vindt, zijn met de beste zorg samengesteld om uw reisdoel kracht bij te zetten en tot een succes formule te maken. Door de jaren heen en de verscheidenheid in ritten hebben we ervaring met de meest voorkomende events.

U kunt niet alleen bij ons terecht voor het huren van een Vipbus in Tielt. Wij verhuren ook vipbussen in heel België. Dus wilt u bijvoorbeeld een vip bus of vip busje huren in Antwerpen, Gent, Mechelen, Brussel, Hoogstraten of Izegem? Bij vipbus-huren.be kan het allemaal!

Vipbus Tielt, ervaring met:

Wij verzorgen voornamelijk het vervoer voor zakelijke events. De reden hiervoor is dat onze bussen compleet zijn ingericht als kantoor op wielen. door de unieke faciliteiten kunt u onderweg of op locatie werken en vergaderen. Zakelijke klanten kunnen op deze manier hun reistijd optimaal benutten.

Vipbus huren in Tielt?

Zoals u kunt zien, is vipbus Tielt te gast bij een scala aan events. Wilt u ook een luxe touringcar huren tijdens een bedrijfsevent? Graag ontvangen we van u een ingevuld aanvraagformulier. Aan de hand van deze gegevens kunnen we de scherpste prijs samenstellen. Onze medewerkers zullen uw aanvraag zo goed mogelijk beantwoorden door het juiste vervoersmiddel te vinden. U kunt binnen een aantal werkdagen een op maat gemaakte offerte ontvangen. Heeft u vragen die geen betrekking hebben op de tarieven of beschikbaarheid? Dan kunt u telefonisch of middels het contactformulier contact met ons opnemen.

 

 

Wist u dat Vipbus Tielt niet alleen voor u klaar staat om vipvervoer of zakelijk vervoer te verzorgen? Wij verzorgen ook graag feestvervoer. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld een partybus, feestbus, fuifbus of karaokebus huren met eindeloze mogelijkheden. Hierbij kan ook een combinatie gemaakt worden met zakelijk vipvervoer. Kortom, alles is mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw rit te bespreken.

 

 
Offerte aanvragen