Vipbus Vilvoorde

Vipbus Vilvoorde is te vergelijken met een bedrijf op wielen. Alles hebben we aan boord en in ons wagenpak om van uw reis een succes te maken. Bij vipbus Vilvoorde staat kwaliteit en service voorop. Dit zijn kernwaarden waar wij veel waarde aan hechten. Deze kernwaarden trachten wij te realiseren door het aanbieden van diverse voertuigen die voor deze waarden staan. Als u ons aanbod bekijkt, is er volop keus.

Vipbus Vilvoorde, het huidige aanbod:

De diverse mogelijkheden die vipbus Vilvoorde u biedt, is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere aanbieders. Dit collectief brengt een aantal voordelen met zich mee, zoals een landelijke dekking en een zeer divers aanbod. Dit aanbod maakt het mogelijk om vipvervoer aan te bieden voor diverse gezelschapsgrootten en in diverse prijsklassen. Wilt u de diverse voertuigen van dichtbij bekijken? Neem dan gerust contact op met onze administratie voor het maken van een afspraak.

Zoals u kunt zien, heeft vipbus Vilvoorde een zeer divers aanbod met vele mogelijkheden. De diverse eigenschappen welke ingebouwd zijn, maken het mogelijk om loze reistijd te veranderen in geïnvesteerde reistijd. Op welke manier kunt u de vipbus het optimaalst inzetten. 

Vipbus Vilvoorde, de eigenschappen:

 • Totale ronzit (vergaderopstelling, uniek in Europa)
 • WiFi aan boord
 • Modern multimedia installatie
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Draadloze microfoons
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Extra geluidsisolatie
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Mogelijkheid tot branding
 • Lederen en comfortabele fauteuils
 • Digital climat control
 • Mogelijkheid tot inzet hostess

De vele features zijn afgestemd op het bedrijfsleven. Deze voorzieningen zijn op meerdere manieren in te zetten. Wat voor u ideaal is om in te zetten, kan voor een andere klant anders zijn. Het is afhankelijk van het doel van de reis. Of het een stilstaande of een rijdende inzet is. Op welke manier kunnen we iets voor u betekenen.

Vipbus huren in Vilvoorde?

Zoals u kunt zien, is alles mogelijk bij vipbus Vilvoorde. Aan niks komt u tekort. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en/of tarieven? Graag nodigen wij u uit om het aanvraagformulier in te vullen met uw ritgegevens. Aan de hand van uw details kan er een voorstel aangeboden worden. Akkoord of heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze medewerkers. Wij helpen u graag.

 

Recensies

https://www.vipbus-huren.be/vip-bus/vipbus-vilvoorde/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 8.9/10 op basis van 812 stemmen.

Alexander Visser: Vervoer dat gemaakt is voor de zakelijke 
consument. Er werd vergaderd, gepresenteerd en genoten van 
de geleverde catering. Alles was aanwezig!!
 
 
Michelle Verdaasdonck: Vergaderen in een bus al rijdend? Dat 
was geen enkel probleem. Lastminute een presentatie uploaden kon 
met slechts een antal acties. Wij gaan zeker nog een keer boeken.
 
Uw beoordeling hier? Mail ons dan op info@vipbus-huren.be en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen