Vipbus Vilvoorde

Vipbus Vilvoorde is te vergelijken met een bedrijf op wielen. Alles hebben we aan boord en in ons wagenpak om van uw reis een succes te maken. Bij vipbus Vilvoorde staat kwaliteit en service voorop. Dit zijn kernwaarden waar wij veel waarde aan hechten. Deze kernwaarden trachten wij te realiseren door het aanbieden van diverse voertuigen die voor deze waarden staan. Als u ons aanbod bekijkt, is er volop keus.

Vilvoorde Vipbus

Vilvoorde Vipbus

Vipbus Vilvoorde, het huidige aanbod:

Het huidige aanbod van Vipbus Vilvoorde is zeer uitgebreid. Dus wilt u een luxe bus huren of een luxe autocar huren? Dan hebben wij altijd een passende optie voor u klaar staan. Hieronder vindt u een impressie van de mogelijkheden:

De diverse mogelijkheden die vipbus Vilvoorde u biedt, is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere aanbieders. Dit collectief brengt een aantal voordelen met zich mee, zoals een landelijke dekking en een zeer divers aanbod. Dit aanbod maakt het mogelijk om vipvervoer aan te bieden voor diverse gezelschapsgrootten en in diverse prijsklassen. Wilt u de diverse voertuigen van dichtbij bekijken? Neem dan gerust contact op met onze administratie voor het maken van een afspraak.

vipbus vilvoorde huren

luxe bus huren vilvoorde

Zoals u kunt zien, heeft vipbus Vilvoorde een zeer divers aanbod met vele mogelijkheden wanneer u een luxe personenbus wilt huren. De diverse eigenschappen welke ingebouwd zijn, maken het mogelijk om loze reistijd te veranderen in geïnvesteerde reistijd. Op welke manier kunt u de vipbus het optimaalst inzetten. 

Vipbus Vilvoorde, de eigenschappen:

De voertuigen van Vipbus Vilvoorde beschikken over allerlei unieke kenmerken. Dus wilt u een luxe busje huren of een luxe bus huren? In onze grotere bussen kunt u de volgende unieke eigenschappen verwachten:

 • Totale ronzit (vergaderopstelling, uniek in Europa)
 • WiFi aan boord
 • Modern multimedia installatie
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Draadloze microfoons
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Extra geluidsisolatie
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Mogelijkheid tot branding
 • Lederen en comfortabele fauteuils
 • Digital climat control
 • Mogelijkheid tot inzet hostess

Vilvoorde Vipbus

vipbus vilvoorde

De vele features zijn afgestemd op het bedrijfsleven. Deze voorzieningen zijn op meerdere manieren in te zetten. Wat voor u ideaal is om in te zetten, kan voor een andere klant anders zijn. Het is afhankelijk van het doel van de reis. Of het een stilstaande of een rijdende inzet is. Op welke manier kunnen we iets voor u betekenen.

Vipbus huren in Vilvoorde?

Zoals u kunt zien, is alles mogelijk bij vipbus Vilvoorde. Aan niks komt u tekort. Ook in andere steden kan u de vipbus huren, denk aan Sint Niklaas, Herentals, Lier, Gent, Brugge, Antwerpen, Mechelen of nog veel meer. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en/of tarieven? Graag nodigen wij u uit om het aanvraagformulier in te vullen met uw ritgegevens. Aan de hand van uw details kan er een voorstel aangeboden worden. Akkoord of heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze medewerkers. Wij helpen u graag.
Ook hebben wij een vestiging in Nederland waar je gemakkelijk een luxe busje huren kan.

Offerte aanvragen