luxe personenbus huren

Bent u op zoek naar bijzonder vervoer? Bij vipbus-huren.be kunt u een luxe personenbus huren! Onze luxe personenbussen zijn geschikt voor elke gelegenheid en elk gezelschap! Wanneer u kiest voor onze vipbus, zal u een echte VIP ervaring krijgen!

luxe personenbus huren

verhuur luxe personenbus

Luxe personenbus huren? Alles is mogelijk!

Wilt u een luxe personenbus huren en heeft u speciale wensen? Dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres! Onze vipbussen hebben bijzondere kenmerken waardoor deze geschikt zijn voor elke gelegenheid. Het maakt niet uit of u een luxe personenbus wilt huren voor een zakelijk event of voor een ander soort gelegenheid. Onze vipbussen sluiten altijd aan bij uw wensen!

De kenmerken:

Bij ons kunt u een luxe personenbus huren met bijzondere kenmerken. Deze kenmerken zorgen ervoor dat onze vipbussen uniek zijn in Europa. Binnen Europa vindt u geen een andere bus die vergelijkbaar is met onze vipbussen. Onze vip bussen hebben bijvoorbeeld een unieke opstelling van de stoelen in een ronde. Hierdoor kunt u elkaar goed aankijken in onze bussen, wat onder andere ideaal is voor vergaderingen onderweg. U kunt bij ons een luxe personenbus huren met de volgende kenmerken:

luxe personenbus

huren luxe pers bus

Luxe personenbus huren voor zakelijk vervoer

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen zijn onze vipbussen uitermate geschikt om onderweg in te vergaderen door de unieke opstelling van de stoelen. Hierdoor hebben wij veel zakelijke klanten. Voor onze zakelijke klanten is tijd namelijk geld, zij willen hun reistijd zo nuttig mogelijk besteden. Om deze reden hebben wij onze bussen zodanig aangepast dat het mogelijk is om onderweg te vergaderen en om presentaties te ververzorgen. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van mobiel internet in onze bussen, of u kunt gebruik maken van de multimedia installatie. 

verhuur luxe personenbus

te huur luxe personebus

Luxe personenbus huren voor elke gelegenheid

Onze vipbussen zijn niet alleen ideaal voor zakelijk vervoer, maar ook voor vele andere soorten gelegenheden. Onze luxe personen bussen zijn namelijk volledig naar wens aan te passen, waardoor deze aansluiten bij elk soort event. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk! Hierdoor worden onze bussen regelmatig ingezet bij bijvoorbeeld: personeelsfeesten, vrijgezellenfeesten, beurzen, congressen, bruiloften etc...

Branding mogelijkheden:

Wist u dat u bij ons een luxe personenbus kunt huren inclusief branding mogelijkheden? Bij ons is het namelijk mogelijk om één van onze bussen te laten bestickeren. Hierdoor kunt u onze bussen bijvoorbeeld perfect inzetten als stand op beurzen, of kunt u onze bussen door het land laten rijden met uw merklogo erop! 

Luxe personenbus huren voor elke groep

Bent u met een kleine groep of bent u juist met een grotere groep? Bij vipbus-huren.be kunt u altijd een luxe personenbus huren die past bij uw groep! Bij ons kunt u namelijk zowel kleine personenbusjes huren als grote luxe touringcars. Ons wagenpark bestaat onder andere uit de volgende voertuigen:

Wij bekijken graag samen met u welke luxe personenbus u het beste kunt huren!

Vipbus huren binnen de Benelux

Doordat wij luxe personenbussen beschikbaar hebben binnen de gehele Benelux, kunnen wij altijd een luxe personenbus verhuren tegen de scherpste prijs. Voor elke rit binnen de Benelux bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres. In de volgende steden zijn wij regelmatig actief:

Luxe personenbus huren met diverse cateringmogelijkheden!

Wanneer u ervoor kiest om een luxe personenbus bij ons te huren, kunt u gebruik maken van verschillende cateringmogelijkheden. Wij werken samen met de beste cateraars uit de omgeving, u kunt dus catering verwachten van de beste kwaliteit! Wij vinden het namelijk belangrijk om onze klanten een luxe ervaring te bieden, ook de catering moet hieraan bijdragen. Bij ons kunt u onder andere kiezen uit diverse ontbijt- lunch- of maaltijdpakketten en diverse snacks. Hiernaast kunt u ook gebruik maken van het standaard assortiment drank wat in de bus aanwezig is (Bier, wijn, fris) of u kunt andere soorten dranken van de cateringlijst bijbestellen.

Luxe personenbus huren?

Bent u na het lezen van alle opties en mogelijkheden overtuigd en wilt u een luxe personenbus huren bij vipbus-huren.be? Dan raden wij u aan om het online offerte formulier in te vullen. Binnen enkele werkdagen kunt u een op maat gemaakte offerte van ons verwachten! Heeft u nog vragen? Dan kunt u het contactformulier invullen, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!

U heeft binnenkort een speciale gelegenheid en hiervoor wilt u een luxe personenbusje huren. Dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres! Wij hebben namelijk verschillende soorten luxe personenbusjes te huur. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees dan verder!

Diverse soorten luxe personenbusjes huren

Wij hebben verschillende soorten luxe personenbusjes beschikbaar voor ieder soort event en ieder gezelschap. Onze vipbussen hebben verschillende kenmerken die er voor zorgen dat de luxe personenbusjes multifunctioneel zijn en inzetbaar zijn bij elk soort event. Hiernaast hebben wij meerdere verschillende maten vipbussen beschikbaar waardoor er ook altijd een vip busje of vipbus  aansluit op uw gezelschap.

Bijzondere kenmerken van onze luxe personenbusjes

luxe personenvervoer

huren luxe personenbus

Bent u op zoek naar een multifunctionele personenbus? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door de unieke kenmerken van onze bussen zijn onze vipbussen inzetbaar bij elk event. U kunt bij ons een luxe personenbusje huren met de volgende kenmerken:

Luxe personenbusje huren voor ieder gezelschap

Bij ons kunt u een luxe personenbusje huren voor elk formaat gezelschap. Wij hebben namelijk vele verschillende vipbussen en vip busjes beschikbaar. Voor grote en kleine gezelschappen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk vipbusjes beschikbaar voor kleine groepjes tot 5 personen tot vipbussen voor grote groepen tot 50 personen. Ons wagenpark bestaat uit de volgende vipbussen:

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van vip vervoer voor uw gezelschap? Dan raden wij u aan om het offerteformulier in te vullen op onze website. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij het beste advies voor u opstellen en een scherpe prijs aan u voorstellen.

Luxe personenbusje huren voor zakelijk vervoer

Vipbus-huren.be is dé specialist op het gebied van business travel. Wij richten ons vooral op de zakelijk markt waardoor wij precies weten hoe wij in kunnen spelen op de wensen en behoeften van de zakelijke klant. Eén van de veel voorkomende behoeften van zakelijke klanten is het zo optimaal mogelijk benutten van de reistijd onder werktijd. Om deze reden is het in onze vipbussen en vipbusjes mogelijk om onderweg te vergaderen. U kunt onderweg vergaderen door de unieke opstelling van de stoelen (rondzit), de toegang tot draadloos mobiel internet, de verschillende LCD schermen en het aanwezige multimedia systeem. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat alles aanwezig is om goed te kunnen vergaderen, wat uniek is voor bussen binnen Europa. Hiernaast bieden deze eigenschappen de mogelijkheid om onderweg te presenteren. Wanneer u via ons een luxe personenbusje huurt, huurt u eigenlijk een mobiele vergaderruimte!

Luxe personenbusje huren inclusief cateringopties

Wist u dat u bij ons een luxe personenbusje kunt huren inclusief cateringservice? U heeft bij ons de keuze uit verschillende opties. Op onze cateringlijst vindt u de verschillende opties. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om ontbijt- lunch- of maaltijdpaketten  te bestellen. Wanneer u hiervoor kiest bent u gegarandeerd van catering op hoog niveau, wij werken namelijk samen met de beste cateraars uit de omgeving. Deze cateraars werken met dagverse producten. De uitgebreide cateringservice draagt bij aan de luxe ervaring in onze vipbussen.

Een bijzondere beleving

Wij brengen u niet alleen naar uw bestemming, wij zorgen dat de reis in één van onze luxe personenbusjes een bijzondere beleving zal zijn voor onze klanten. Om u een bijzondere ervaring te kunnen bieden zijn allereerst onze bussen zeer luxe ingericht. De stoelen zijn comfortabel en ruim met een lederen bekleding. Hiernaast vinden wij het belangrijk dat alles tot in de puntjes voor u is geregeld. Daarom staat er een enthousiast team voor u klaar, waarbij goede service voorop staat! Zij zullen er alles aan doen om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Heeft u speciale wensen? Laat het ons dan weten!

Luxe personenbusje huren?

Heeft u na het bekijken van deze website interesse gekregen in het huren van een luxe personenbusje bij vipbus-huren.be? Dan raden wij u aan om het offerteformulier in te vullen op de website. Aan de hand van de door u ingevulde gegevens controleren wij de beschikbaarheid en stellen wij een op maat gemaakte offerte voor u op. Heeft u vooraf nog vragen? Dan kunt u ook contact met ons op nemen door het contactformulier in te vullen op onze website!

Bent u opzoek naar een verhuur luxe personenbus? Dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk de meest exclusieve personenbussen huren. Deze personenbussen zijn uitgerust met diverse unieke kenmerken. Hierdoor bent u verzekerd van een echte VIP ervaring tijdens de reis. Onze bussen zijn namelijk niet zomaar luxe personenbussen, maar echte VIP bussen!

Verhuur luxe personenbus, de mogelijkheden

Onze vipbussen bieden diverse mogelijkheden voor zowel zakelijke klanten als voor particuliere klanten. Zo is het voor onze zakelijke klanten bijvoorbeeld mogelijk om onderweg te vergaderen in onze vergaderbus. Voor particuliere klanten is het daarentegen bijvoorbeeld mogelijk om een feestje te bouwen in de bus. Laat ons weten voor wat voor gelegenheid u op zoek bent naar een verhuur luxe personenbus en wij zorgen ervoor dat de bus past bij de gelegenheid. Alles is mogelijk, dus aarzel niet en laat ons uw wensen weten!

personenbus

personenbus huren

Kenmerken van verhuur luxe personenbus bij vipbus-huren.be

Onze luxe personenbussen beschikken over diverse bijzondere kenmerken. Deze kenmerken vindt u in geen één andere bus terug binnen de benelux. Dus wilt u de meest exclusieve personenbus huren? Dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres! Hieronder vindt u een overzicht van de unieke kenmerken van verhuur luxe personenbus.

 • Lederen zetels opgesteld in een totale rondzit (vergaderopstelling) 
 • Inzetbaar als mobiele vergaderruimte;
 • Wireless Internet Access Point
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Draadloze microfoons
 • Digital climat control
 • Professionele geluidsinstallatie
 • mogelijkheid tot inzet hostess
 • Multimedia installatie
 • Warme, instelbare binnenverlichting
 • en nog veel meer

Breed aanbod verhuur luxe personenbus

Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark. Hierdoor kunnen wij altijd vipvervoer op maat aanbieden. Bent u met een kleine groep en wilt u een klein vip busje huren? Of bent u met een wat grotere groep en wilt u een bijzondere personenbus huren? Bij vipbus-huren.be kan het allemaal! U kunt bij ons kiezen uit de volgende formaten vipbussen en vip busjes.

Verhuur luxe personenbus, beschikbaar in de gehele Benelux!

Wist u dat het mogelijk is om een luxe personenbus te huren voor ritten door het gehele land? Verhuur luxe personenbus is voor u beschikbaar in verschillende plaatsen binnen de Benelux. Het maakt bij vipbus-huren.be niet uit of u een vipbus wilt huren in Antwerpen, Brussel, Leuven, Gent, Charleroi, Knokke Heist of Brugge. Verhuur luxe personenbus zorgt er ten alle tijden voor dat er een luxe bus beschikbaar tegen de scherpste prijs. Wij kunnen onze luxe personenbussen aanbieden tegen het scherpste tarief, hier kunnen wij voor zorgen door onze ritten zoveel mogelijk achter elkaar te plannen. Op deze manier maken onze voertuigen zo min mogelijk lege kilometers.

Luxe personenbus huren?

Wilt u een luxe personenbus huren bij vipbus-huren.be? Dan raden wij u aan om het online offerte formulier in te vullen. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij u veelal binnen enkele werkdagen een opmaat gemaakte offerte toesturen. Voor overige vragen kunt u het contact formulier invullen op de website!

Verhuur luxe busje? Dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres. Bij ons kunt u de meest exclusieve vipbussen huren. Deze luxe busjes beschikken over vele mogelijkheden om uw logistieke event bij te staan. Verhuur luxe busjes tillen wij naar een hoger niveau. Onze vipbussen zijn voorzien van diverse kenmerken die uniek zijn binnen de Benelux. Bij ons vindt u dus uniek verhuur luxe busjes.

Mogelijkheden van verhuur luxe busje bij vipbus-huren.be

Het maakt niet uit voor wat voor gelegenheid u zoekt naar verhuur luxe busje, met onze vipbussen is het namelijk altijd mogelijk! Ons verhuur luxe busjes is geschikt voor iedere gelegenheid. Wij hebben veel ervaring met het verzorgen van het vervoer voor onze zakelijke klanten, maar ook particuliere klanten kunnen wij dienst zijn. Hieronder vindt u een aantal van de unieke kenmerken die ervoor zorgen dat onze vipbussen vele mogelijkheden bieden.

 • Totale rondzit over het gehele bovendek (vergaderopstelling)
 • Lederen, luxe zetels
 • Draadloos internet
 • Meerdere video schermen
 • Draadloze microfoons
 • Extra geluidsisolatie
 • Professionele geluidsinstallatie
 • mogelijkheid tot inzet hostess
 • Multimedia installatie
 • instelbare binnenverlichting
 • minieme bedrijfsinformatie
 • en nog veel meer

busje luxe

luxe busje

Verhuur luxe busje, breed aanbod!

Bij vipbus-huren.be heeft u de keuze uit een zeer breed aanbod. Er is altijd wel een luxe busje beschikbaar die aansluit bij de gelegenheid en het gezelschap. Zo biedt ons verhuur luxe busjes oplossingen voor zakelijke ritten, maar ook voor feestelijke ritten. Voor grote en kleine groepen.  Hieronder vindt u een overzicht van de bij ons te huren voertuigen. Deze voertuigen zijn allemaal zeer luxe, u zult niet te kort komen tijdens de reis in één van deze busjes.

Meer informatie over verhuur luxe busjes?

Heeft u interesse gerkegen in verhuur luxe busje bij vipbus-huren.be? Voor vragen aan een van onze medewerkers kunt u het contactformulier invullen op de website. Voor vragen die betrekking hebben op de prijzen en beschikbaarheid kunt u het beste het offerte formulier invullen op de website. Op deze manier ontvangen wij in één keer alle gegevens die wij nodig hebben voor het maken van een offerte op maat. Aarzel niet, onze medewerkers staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wie weet maakt u binnenkort wel een ritje in een luxe Mercedes Sprinter vipbus of één van onze andere bijzondere voertuigen!

U kan de Luxe personenbus huren in heel België, denk hierbij aan:

België, Belgium, St-Niklaas, Torhout, MechelenHerentals, Gistel, Arendonk, Namen, Heist op den Berg, Westerlo, Lier, Oostende, Genk, Boom, Leopoldsburg, Blankenberge, Zelzate, Brussel, Overpelt, Bree, Kapellen, Willebroek,  Genk, Aalst, Mol, Luik, Lommel, Hoogstraten, Braschaat, Balen, Deinze, Knokke Heist, , Tielt, Eeklo,  Diksmuide, Lokeren, Brugge, Gent, Maaseik, Dilsen, Turnhout, Antwerpen, Herselt, Stekene, Diest, Beveren, Maasmechelen, Beringen, Lanaken, Geel, Hasselt Bilzen Damme, Zottegem, Hamont, Veurne, Nieuwpoort, Kalmthout, Beerse, Leuven, Peer, Bergen, Charleroi,...   

Vipbus-huren.be heeft ook : Vergaderbus12 persoons vipbusje, 8 persoons vipbusje, Luxe autocar, Bus met LimozitRoadshowbus, 40 personen vipbus, 35 personen vipbus, 50 personen vipbus9 persoons vipbusje, en 30 personen vipbus.

 

 

Deze tekst is gecheckt door Edwin Leuris

Offerte aanvragen