luxe personenbus huren

Bent u op zoek naar bijzonder vervoer? Bij vipbus-huren.be kunt u een luxe personenbus huren! Onze luxe personenbussen zijn geschikt voor elke gelegenheid en elk gezelschap! Wanneer u kiest voor onze vipbus, zal u een echte VIP ervaring krijgen!

Luxe personenbus huren? Alles is mogelijk!

Wilt u een luxe personenbus huren en heeft u speciale wensen? Dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres! Onze vipbussen hebben bijzondere kenmerken waardoor deze geschikt zijn voor elke gelegenheid. Het maakt niet uit of u een luxe personenbus wilt huren voor een zakelijk event of voor een ander soort gelegenheid. Onze vipbussen sluiten altijd aan bij uw wensen!

De kenmerken:

Bij ons kunt u een luxe personenbus huren met bijzondere kenmerken. Deze kenmerken zorgen ervoor dat onze vipbussen uniek zijn in Europa. Binnen Europa vindt u geen een andere bus die vergelijkbaar is met onze vipbussen. Onze vip bussen hebben bijvoorbeeld een unieke opstelling van de stoelen in een ronde. Hierdoor kunt u elkaar goed aankijken in onze bussen, wat onder andere ideaal is voor vergaderingen onderweg. U kunt bij ons een luxe personenbus huren met de volgende kenmerken:

Luxe personenbus huren voor zakelijk vervoer

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen zijn onze vipbussen uitermate geschikt om onderweg in te vergaderen door de unieke opstelling van de stoelen. Hierdoor hebben wij veel zakelijke klanten. Voor onze zakelijke klanten is tijd namelijk geld, zij willen hun reistijd zo nuttig mogelijk besteden. Om deze reden hebben wij onze bussen zodanig aangepast dat het mogelijk is om onderweg te vergaderen en om presentaties te ververzorgen. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van mobiel internet in onze bussen, of u kunt gebruik maken van de multimedia installatie. 

Luxe personenbus huren voor elke gelegenheid

Onze vipbussen zijn niet alleen ideaal voor zakelijk vervoer, maar ook voor vele andere soorten gelegenheden. Onze luxe personen bussen zijn namelijk volledig naar wens aan te passen, waardoor deze aansluiten bij elk soort event. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk! Hierdoor worden onze bussen regelmatig ingezet bij bijvoorbeeld: personeelsfeesten, vrijgezellenfeesten, beurzen, congressen, bruiloften etc...

Branding mogelijkheden:

Wist u dat u bij ons een luxe personenbus kunt huren inclusief branding mogelijkheden? Bij ons is het namelijk mogelijk om één van onze bussen te laten bestickeren. Hierdoor kunt u onze bussen bijvoorbeeld perfect inzetten als stand op beurzen, of kunt u onze bussen door het land laten rijden met uw merklogo erop! 

Luxe personenbus huren voor elke groep

Bent u met een kleine groep of bent u juist met een grotere groep? Bij vipbus-huren.be kunt u altijd een luxe personenbus huren die past bij uw groep! Bij ons kunt u namelijk zowel kleine personenbusjes huren als grote luxe touringcars. Ons wagenpark bestaat onder andere uit de volgende voertuigen:

Wij bekijken graag samen met u welke luxe personenbus u het beste kunt huren!

Vipbus huren binnen de Benelux

Doordat wij luxe personenbussen beschikbaar hebben binnen de gehele Benelux, kunnen wij altijd een luxe personenbus verhuren tegen de scherpste prijs. Voor elke rit binnen de Benelux bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres. In de volgende steden zijn wij regelmatig actief:

Luxe personenbus huren met diverse cateringmogelijkheden!

Wanneer u ervoor kiest om een luxe personenbus bij ons te huren, kunt u gebruik maken van verschillende cateringmogelijkheden. Wij werken samen met de beste cateraars uit de omgeving, u kunt dus catering verwachten van de beste kwaliteit! Wij vinden het namelijk belangrijk om onze klanten een luxe ervaring te bieden, ook de catering moet hieraan bijdragen. Bij ons kunt u onder andere kiezen uit diverse ontbijt- lunch- of maaltijdpakketten en diverse snacks. Hiernaast kunt u ook gebruik maken van het standaard assortiment drank wat in de bus aanwezig is (Bier, wijn, fris) of u kunt andere soorten dranken van de cateringlijst bijbestellen.

Luxe personenbus huren?

Bent u na het lezen van alle opties en mogelijkheden overtuigd en wilt u een luxe personenbus huren bij vipbus-huren.be? Dan raden wij u aan om het online offerte formulier in te vullen. Binnen enkele werkdagen kunt u een op maat gemaakte offerte van ons verwachten! Heeft u nog vragen? Dan kunt u het contactformulier invullen, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!

Recensies

https://www.vipbus-huren.be/luxe-personenbus-huren/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.0/10 op basis van 754 stemmen.

Pim Bresserling: Het kerstuitje was precies zoals wij in het gedachten hadden. Het 
vervoer was god geregeld en boordevol luxe.
 
Harry Sleutelaer: Voor het goede doel zijn wij gesponsord door vipbus.nl. Een
complete dag de beschikking gehad over een luxe personenbus. We hebben
een aantal kinderen een super leuke dag bezorgd
Uw beoordeling hier? Mail ons dan op info@vipbus.nl en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen