vipbus Scherpenzeel Zichem

Vipbus Scherpenzeel Zichem staat voor u klaar met een scala aan exclusieve voertuigen. Het aanbod is met de beste zorg tot stand gekomen om u, de zakelijke gebruiker, zo goed mogelijke keuze aan te bieden. Door de jaren heen trachten we het aanbod af te stemmen op de vraag vanuit de markt. Bij geen enkele andere aanbieder zult u een vergelijkbaar aanbod vinden. 

Zichem Scherpenzeel

Scherpenzeel Vipbus

vip bus huren scherpenzeel zichem

luxe bus huren scherpenzeel zichem

Een aantal van bovenstaande modellen zijn in beheer van meerdere maatschappijen. Door dit collectief kan er een landelijke dekking worden geboden wat resulteerd in de scherpste tarieven. Wilt u gedetailleerde informatie over vipbus Scherpenzeel Zichem ontvangen, vul dan het contactformulier in. U kunt ook een afspraak maken om de diverse voertuigen van dichtbij te zien en bekijken wat deze voor u kunnen betekenen. Heeft u geen tijd, dan vindt u hieronder een beknopt overzciht van de mogelijkheden die vipbus Scherpenzeel Zichem u kan bieden.

 • Totale rondzit (vergaderopstelling)
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Multimedia installatie
 • VGA aansluiting
 • Digital climat control
 • Wireless Internet Access Point
 • Live TV, Spotify, Netflix
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Extra geluidsisolatie
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Belettering mogelijkheden
 • Privacy beglazing

Cateringmogelijkheden bij Vipbus Scherpenzeel Zichem

Scherpenzeel

Vipbus Zichem

Neem nu de ruime cateringmogelijkheden. Doordat wij een bepaalde standaard hanteren, willen wij dit ook terug laten komen in onze catering. Doordat wij samenwerken met cateraars die hun assortiment hebben afgestemd op de mogelijkheden van de vipbus kunnen wij u een culinaire verwennerij garanderen. Deze partners werken enkel met dagverse producten en levert uw bestelling op de dag van de rit zelf, zodat wij versheid kunnen garanderen. Voor welke gelegenheden worden zoal catering ingezet bij vipbus Scherpenzeel Zichem:

Vipbus Scherpenzeel Zichem voor zakelijk vervoer

De bussen van Vipbus Scherpenzeel Zichem worden regelmatig ingezet voor zakelijk vervoer. Om deze reden hebben wij onze voertuigen ook zo veel mogelijk aangepast op de wensen van onze zakelijke klanten. Zo kunt u bijvoorbeeld een vipbus of vip busje huren om onderweg in te vergaderen, onze vipbussen zijn namelijk volledig ingericht als mobiele vergaderruimte. U bent van dezelfde gemakken voorzien als in een normale vergaderruimte, u zit in een vergaderopstelling, er is internet aanwezig en u kunt gebruik maken van het ingebouwde multimedia systeem.

En meer...

Niet alleen voor zakelijk vervoer zijn onze bussen uitermate geschikt, ook voor diverse andere gelegenheden bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vipbussen zijn zeer multifunctioneel en worden daarom ook regelmatig ingezet bij bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten, communies, bruiloften, uitvaarten en meer...

U kunt niet alleen bij ons terecht voor het huren van een Vipbus in Scherpenzeel Zichem. Wij  verhuren vipbussen in heel België en Nederland. Dus wilt u bijvoorbeeld een vip bus of vip busje huren in Antwerpen, Gent, Mechelen, Brussel, Hoogstraten of Izegem? Bij vipbus-huren.be kan het!

Vipbus huren in Scherpenzeel Zichem?

Wilt u meer informatie ontvangen van vipbus Scherpenzeel Zichem betreffende tarieven en beschikbaarheid? Graag verwijzen wij u naar het online aanvraagformulier. Aan de hand van de door u ingevulde gegevens kunnen wij een op maat gemaakte prijs samenstellen voor uw reis. Veelal ontvangt u van een van onze aangesloten partners binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte offerte.

Offerte aanvragen