De laatste eer bewijzen met een uitvaart bus

Uitvaart bus is een bescheiden vipbus om uw naaste familie en naaste vrienden te vervoeren naar de diverse locaties tijdens een uitvaart. Met name bij langere afstanden is het inzetten van een uitvaart bus de oplossing. Niemand hoeft zich druk te maken over het vervoer en alle andere randzaken tijdens een begrafenis. De familie en/of vrienden worden in stijl vervoerd in een van onze luxe vipbussen. Wat kunnen wij u zoal aanbieden.

Uitvaart bus, het aanbod:

De diverse voertuigen zijn in het beheer van meerdere aanbieders. Door de jaren heen zijn er steeds meer bijzondere vipbussen en door de vindbaarheid van onze website in België voegen wij deze graag toe aan ons portfolio. Door deze samenweking kunnen wij een landelijke dekking garanderen en de scherpste tarieven. Biij het ontvangen van een offerte kan het zijn dat u van meerdere maatschappijen een prijs door krijgt. 

Uitvaartbus huren

Uitvaartbus

De bijzondere eigenschappen

Uw dierbare de laatste eer bewijzen, kan op vele manieren. Laatst hadden we een uitvaart waarbij afbeeldingen op de schermen werden getoond en werd een versnapering met een kopje koffie geserveerd. U kunt de mogelijkheden van de bus inzetten tijdens de uitvaart. The Reference en The Experience zijn uniek in hun soort en zijn voorzien van een scala aan mogelijkheden. Een kleine greep uit de mogelijkheden.

  • Professionele geluidsinstallatie
  • Privacy beglazing
  • Lederen en klassiek interieur
  • Totale rondzit over het gehele bovendek
  • Draadloze microfoons
  • Ruime cateringmogelijkheden
  • Minieme bedrijfsreclame

Onze vipbussen zijn ideaal als volgbus om opgenomen te worden in de rouwstoet. De laatste eer betuigen aan de overledene wordt op deze manier zeer speciaal en op sommige momenten ook emotioneel. 

verhuur uitvaartbus

uitvaart vervoer bus

Samen met de overledene in één voertuig?

In onze rouwbussen of begrafenisbussen is er helaas geen plaats voor de kist. U kunt in onze uitvaartbussen enkel samen met de andere nabestaanden reizen. Wilt u samen met de overledene in één voertuig vervoert worden? Dan hebben wij wellicht een oplossing voor u. U kunt bij ons namelijk een Rouwlimousine huren. Deze omgebouwde limousines bieden plaats aan de kist én 8 personen. U kunt bij ons kiezen tussen een witte en een zwarte rouwhummer. Met dit speciale vervoersmiddel kunt u op een bijzondere wijze afscheid nemen van uw geliefde.

uitvaartbus of limousine huren?

uitvaar bus of limousine huren?

Meer informatie over de uitvaart bus of limousine?

Wilt u meer weten over de tarieven en mogelijkheden van de uitvaart bus? Graag nodigen wij u uit om het aanvraag formulier in te vullen. Aan de hand van de door u ingevulde gegevens kunnen wij een op maat gemaakt voorstel samenstellen. Van onze administratie ontvangt u veelal binnen een aantal weken een op maat gemaakt antwoord. Heeft u nog vragen die niet beantwoord zullen worden wanneer u het aanvraag formulier invult? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

U kan de Uitvaartbus huren in heel België, denk hierbij aan:

St-Niklaas, Bilzen, Braschaat, Torhout, Gistel, Arendonk, Namen, Lier, Oostende, Genk, Peer, Bergen, Bilzen, Braschaat, Balen, Deinze, Blankenberge, Zelzate, Brussel, Geel, Hasselt, Aalst, Genk, Nieuwpoort, Hoogstraten, Overpelt, Bree, Beringen,  Herentals, Lanaken, Maaseik, Beerse, Leuven,  Westerlo, Mechelen, Kapellen, Heist op den Berg, Kalmthout, Stekene, Charleroi, Mol, Luik, Maasmechelen, Boom, Leopoldsburg, Damme, Zottegem, Brugge, Brugge, Gent, Willebroek, Turnhout, Antwerpen, Lommel,Knokke Heist, , Tielt, Eeklo,  Diksmuide, Lokeren, Aalst, Dilsen, België, Belgium,...   

Vipbus-huren.be heeft ook :

 

 
Offerte aanvragen