Vipbus Tongeren

Vipbus Tongeren is uw vervoerspartner in het organiseren van op maat gemaakt vipvervoer voor uw event. De voertuigen die vipbus Tongeren u aanbiedt, zijn van de beste kwaliteit en met de beste zorg uitgezocht. Ons aanbod is zeer exclusief en afgestemd op het bedrijfsleven. Het portfolio aan voertuigen is uit het hoogste segment.

Tongeren vipbus

kantoorbus tongeren

Vipbus Tongeren, de mogelijkheden

Vipbus Tongeren heeft een ruim aanbod luxe bussen voor u klaar staan. Dus wilt u een luxe busje huren of een luxe autocar huren? Dan kunt  u kiezen uit de volgende voertuigen:

Het wagenpark is tot stand gekomen door een collectief van meerdere maatschappijen. Dit collectief biedt een aantal voordelen. Landelijke dekking tegen de scherpste prijzen, beschikbaarheid en diverse voertuigen in meerdere prijscategoriën. Op deze manier kunnen we voor iedereen een gepast vervoersmiddel voorrijden.

Om ons te blijven onderscheiden van de vele busmaatschappijen zijn onze vibpussen uitgerust met een scala aan mogelijkheden die aansluiten op de wensen en behoeften van onze doelgroep. De diverse bedrijven vragen om een vipbus die loze reistijd teniet doet en vipvervoer aanbiedt waarbij deze reistijd optimaal ingezet kan worden. Aan wat voor features moet u zoal denken als u de autocars van vipbus Tongeren voor zal rijden.

Vipbus Tongeren kenmerkt zich door:

Tongeren vipbus

Vipbus Tongeren

 • Vergaderopstelling (totale rondzit, uniek in Europa)
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Klassiek en zakelijk interieur
 • Wireless Internet Access Point
 • Modern multimedia systeem
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Extra geluidsisolatie
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Mogelijkheid tot belettering
 • Warme & instelbare binnenverlichting
 • Digital climat control

Wij werken samen met meerdere partijen om een aantal features mogelijk te maken. Tijdens de reis kunt u gebruik maken van onze uitmuntende cateringservice. Wij werken samen met een aantal cateraars welke gespecialiseerd zijn in het verzorgen van diverse gerechten om uw verplaatsing te ondersteunen. Deze partners werken enkel met dagverse producten om u een culinaire verwennerij voro te schotelen. Kiest u voor een hostess? Dan is het mogelijk om deze de diverse drankjes en catering uit te laten serveren.

Door de jaren heen zijn onze autocars ingezet voor een scala aan doeleinden. Met name de zakelijke sector huurt regelmatig een of meerdere vipbussen. Niet enkel voor de verplaatsing, maar met name voor de mogelijkheden die zijn ingebouwd en wat wij kunnen bieden bij een stilstaande inzet.

Vipbus Tongeren, te gast bij:

Ook in andere steden kan je bij ons een Vipbus huren, denk hierbij bv aan:

Een vipbus huren in Tongeren?

Een zeer divers aanbod in voertuigen en evenementen. Wilt u ook de diensten van vipbus Tongeren inzetten? Aan de hand van het offerteformulier kunt u een aanvraag invullen. Aan de hand van deze gegevens maken wij een voorstel op maat. Wij gaan altijd op zoek naar de beste oplossing. Veelal ontvangt u binnen een aantal werkdagen een antwoord van onze administratie.

Offerte aanvragen