Vipbus Maaseik

Vipbus Maaseik staat voor u klaar met een groot aantal exclusieve vipbussen met een scala aan mogelijkheden. Het wagenpark is zeer divers en voorziet in vakwerk op maat voor uw event of tijdens uw verplaatsing naar uw bestemming toe. In de buurt van Maaseik en de Benelux zult u niet snel een wagenpark vinden dat te vergelijken is met het portfolio van vipbus-huren.be.

Maaseik vipbus

Maaseik Vipbus

Vipbus Maaseik, de mogelijkheden

Wanneer u kiest voor een luxe bus huren bij Vipbus Maaseik heeft u de keuze uit verschillende opties. Hieronder vindt u een overzicht van de diverse mogelijkheden:

vip bus huren maaseik

luxe busje te huur maaseik

Een scala aan voertuigen in diverse grote steden van België zijn ondergebracht. Hierdoor garanderen wij u een landelijke dekking. Dit resulteerd in vipvervoer tegen de scherpste prijzen. Voor elk wat wils. Deze samenwerking is nodig om aan de grote vraag te voldoen en wij streven ernaar geen nee te hoeven verkopen. Continu zijn wij bezig om het wagenpark uit te breiden met vernieuwende voertuigen om u steeds te verbazen.

U zult het niet geloven, maar de diverse vertuigen zijn voorzien van een scala aan technische snufjes die het uw verplaatsing alleen maar vergemakkelijken. Deze mogelijkheden zijn tot stand gekomen om de wensen van de zakelijke gebruiker in kaart te brengen en deze toe te passen tijdens het ontwerpen van de bus. Door deze features blijven wij onderscheidend van de consument en kunnen zo goed inspelen op de marktwerking.

vipbus verhuur maaseik

luxe bus maaseik

Vipbus Maaseik, de features

 • Meerdere LCD videoschermen
 • Multifunctioneel multimedia apparaat
 • Draadloos spraaksysteem
 • Totale rondzit vergader opstelling
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Wireless Internet Access Point
 • Lederen en comfortabele fauteuils
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Digital climat control
 • Warme & instelbare binnenverlichting
 • Klassiek & zakelijke interieur
 • Nachtblauwe kleurstelling

Wilt u kennis maken met onze voertuigen en de service die vipbus Maaseik u kan bieden. Op de filmpagina ziet u een impressie van onze voertuigen gemaakt door onze klanten. Als u een van de vele filmpjes bekijkt, zult u overtuigd worden door de multifunctionaliteit die vipbus Maaseik te bieden heeft. De meeste filmpjes en het diverse fotomateriaal kan u misschien helpen in het maken van uw beslissing.

Ook in andere steden kan je de vipbus huren, bijvoorbeeld in Herentals, Geel, Hoogstraten, Lier, Sint Niklaas, Brussel, Antwerpen, Gent, Mechelen en nog veel meer....

Maaseik vipbus

Vipbus Maaseik

Vipbus Maaseik, een graag geziene gast:

U kunt bij ons een luxe autocar huren voor diverse soorten events. Door de eindeloze mogelijkheden van onze voertuigen worden deze regelmatig ingezet bij:

Geïnteresseerd in een bus huren bij Vipbus Maaseik?

U Bent geïnteresseerd en uw wilt meer informatie ontvangen van vipbus Maaseik over de beschikbaarheid en de eventuele kosten voor het huren? Graag nodigen wij u uit om het online offerte formulier in te vullen. Dit kost slechts een vijftal minuten. Aan de hand van deze aanvraag kan er een op maat gemaakt voorstel samengesteld worden. Vult u het vandaag in? Dan ontvangt u binnen enkele werkdagen een op maat gemaakt voorstel voor de rit van je leven.

Offerte aanvragen