luxe bus

Bent u op zoek naar een luxe bus die u kunt huren voor een bepaald event? Dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres! Wij zijn de specialist op het gebied van vipbussen. Hieronder leest u meer over de kenmerken en mogelijkheden van onze vip bussen.

Bijzondere luxe bussen

Bij vipbus-huren.be bent u aan het juiste adres voor het huren van bijzondere luxe bussen. Onze bussen zijn namelijk vipbussen van het hoogste segment. De unieke faciliteiten die onze bussen bieden vindt u in geen één andere bus binnen Europa. De unieke kenmerken zorgen ervoor dat de luxe bussen van vipbus-huren.be multifunctioneel zijn en daardoor inzetbaar zijn bij elk soort event. Naast het feit dat onze vipbussen uniek en multifunctioneel zijn, zijn onze bussen ook extreem luxe en comfortabel.

Unieke kenmerken van onze luxe bussen:

De volgende unieke kenmerken maken onze vipbussen uniek en multifunctioneel:

luxe busluxe bus

Luxe bus voor zakelijk vervoer

Wilt u een luxe bus huren voor een zakelijke reis? Dan is een vipbus van vipbus-huren.be de beste keus! Onze vipbussen hebben namelijk verschillende mogelijkheden voor zakelijke ritten! In onze bussen is het namelijk onder andere mogelijk om onderweg te vergaderen door bijzondere opstelling van de stoelen (vergaderopstelling). Hiernaast is het mogelijk om presentaties te verzorgen in onze vipbussen. Wilt u een luxe bus huren voor u en uw collega's of zakenrelaties? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan door het offerteformulier in te vullen op onze website.

Multifunctionele luxe bus huren

De luxe bussen van vipbus-huren.be zijn niet alleen uitermate geschikt voor zakelijke ritten, de bussen zijn eigenlijk geschikt voor iedere gelegenheid! Doordat de bussen helemaal naar wens zijn aan te passen, sluiten de bussen aan bij elk event. Laat ons vooraf weten waarvoor u een luxe bus wilt huren en wij zorgen dat de bus past bij de gelegenheid. Onze luxe bussen zijn geschikte voor zakelijke reizen tot feesten op wielen. Alles is bij ons mogelijk!

Luxe bus voor elk gezelschap

Bij ons kunt u terecht voor verschillende maten luxe bussen. Bij ons kunt een vip busje huren  voor een klein gezelschap of u kunt een vipbus huren voor een gezelschap tot 50 personen. Bij vipbus-huren.be heeft u de keuze uit de volgende voertuigen:

Luxe bus huren met eindeloze mogelijkheden

Zoals u hierboven al hebt kunnen lezen zijn onze vipbussen multifunctioneel. Hierdoor zijn de mogelijkheden van onze luxe bussen eindeloos. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk! Wil u bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf op één van de bussen bestickeren? Dat kan! Wilt catering is één van onze luxe bussen? Dat kan! Wilt u een hostess of artiest inzetten tijdens de rit? Dat kan! Etc.... Heeft u nog een ander idee voor uw rit in een vipbus die u hier niet kan terug vinden? Aarzel dan niet en neem contact met ons op, wij bekijken graag samen met u wat er mogelijk is om dit te realiseren!

Beleving staat voorop!

Wij doen er graag alles aan om er voor te zorgen dat u een echte VIP ervaring zult hebben tijdens een rit in één van onze vipbussen. Een enthousiast team staat voor u klaar om de rit tot een succes te maken. Vipbus-huren.be is dé vervoersmaatschappij waar service voorop staat. Wij vinden het belangrijk dat onze luxe bussen aan al uw wensen en behoeften voldoen, dus wanneer u specifieke wensen heeft horen wij dit graag! Niets is bij ons te gek.

Luxe bus huren?

Wilt u een luxe bus huren maar bent u benieuwd naar de prijs en beschikbaarheid? Vul dan gratis en vrijblijvend het offerteformulier in op de website. U ontvang veelal binnen enkele werkdagen een offerte op maat. Heeft u nog vragen of wilt u vooraf nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Offerte aanvragen