Vipbus Namen

Vipbus Namen is de oplossing voor al uw zakelijke problemen omtrent verplaatsingen van A naar B. Wij richten ons met onze service en producten op het vervoeren van zakelijke gezelschappen. Met onze exclusiviteit en jarenlange ervaring kunnen wij inspelen op de wensen van de consument. Wij streven naar klanttevredenheid, exclusiviteit en kwaliteit met inzet van onze specials.

Vipbus Namen, het online wagenpark

Wilt u een luxe bus huren of een luxe autocar huren? Bij Vipbus Namen heeft u de keuze uit de volgende bijzondere voertuigen op het gebied van groepsvervoer:

Een wagenpark waar menig collega jaloers op zou zijn. Een aantal van de maatschappijen uit België en omstreek van Namen hebben hun voertuigen ondergebracht in ons portfolio. Hierdoor kunnen wij een landelijke dekking aanbieden tegen zeer scherpe tarieven. Als vipbus Namen willen wij een zo divers mogelijk aanbod realiseren. Om die reden zijn wij continu op zoek naar exclusieve voertuigen die iets kunnen toevoegen aan het huidige wagenpark.

Wij spelen niet alleen in op de wensen van de consument door een variëteit aan voertuigen, maar wat ons aanbod zo onderscheidend maakt, zijn de mogelijkheden welke voorzien zijn in onze grote vipbussen. De features zijn tot stand gekomen door de wensen en behoeften van onze doelgroep in kaart te brengen en deze te implementeren bij het ontwerp en oplevering van de voertuigen. Om onze concurrentie een aantal stappen voor te zijn, trachten we altijd de laatste snufjes in te bouwen in onze specials.

Namen vipbus

Vipbus Namen

Vipbus Namen, de features:

 • Totale rondzit over het gehele bovendek
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Wireless Internet Acces Point
 • Draadloos spraaksysteem
 • Presentatie- en vergaderfaciliteiten
 • Digital climat control
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Moderne multimedia installatie
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Extra geluidsisolatie
 • Mogelijkheid tot belettering
 • En nog veel meer

Alles is mogelijk met de eigenschappen van vip bus Namen. U zult niet snel een alternatief vinden met dergelijke voorzieningen. In de Benelux zijn wij de enige aanbieder welke beschikken over vipbussen met een totale rondzit. In heel Europa zijn slechts 2 vipbussen die beschikken over dergelijke vip touringcars met deze mogelijkheden. Door de jaren heen worden deze vipcars ingezet voor vele doeleinden. De diversiteit in mogelijkheden in combinatie met het wagenpark maakt dit een bedrijf op wielen.
De vipbus is natuurlijk niet alleen te huren in Namen, maar ook in diverse steden in België zoals Antwerpen, Gent, Hoogstraten, Geel, Herentals, Mechelen en nog veel meer.. 

Namen Vipbus

Vipbus Namen

Inzetbaar bij diverse soorten gelegenheden

Door de jaren heen hebben we voor vele honderden bedrijven onze voertuigen ingezet om bij te dragen aan een geslaagd event. Of het nu een groot of klein, zakelijk of particulier event is? Wij hebben gestreefd naar kwalititeit en naamsbekendheid en optimaal inzetbaar voor de volgende evenementen.

Vipbus Namen, ondersteund bij:

Luxe bus huren als mobiele vergaderruimte

Zoals u kunt zien verzorgt Vipbus Namen voornamelijk het vervoer voor zakelijke events. Dit komt doordat onze luxe bussen volledig ingericht zijn als mobiel kantoor. Er zijn allerlei faciliteiten aanwezig in ons rijdend kantoor waardoor het gemakkelijk mogelijk is om onderweg te werken, vergaderen en presenteren. Dus bent u op zoek naar een mobiele kantoorruimte? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer informatie over Vipbus Namen?

Wij zijn ervan overtuigd dat wij uw bedrijf met onze voertuigen kunnen assisteren en/of een bijdrage leveren aan het event. Bent u benieuwd naar de tarieven en/of beschikbaarheid van vipbus Namen? Graag verwijzen wij u naar het online offerteformulier. In slechts een vijftal minuten heeft u uw offerte ingevuld. Aan de hand van uw gegevens kunnen wij een op maat gemaakt voorstel samenstellen. We zijn ervan overtuigd dat het zijn geld dubbel en dwars waard is.

Offerte aanvragen