Vipbus Charleroi

Vipbus Charleroi is de vervoerder welke zich richt op de zakelijke markt. Inzetbaar voor een scala aan gelegenheden. Het maakt voor vipbus Charleroi niet uit waar u de vipbus voor wil inzetten. Het belangrijkste dat u moet weten, is dat de mogelijkheden van onze voertuigen zijn afgestemd op de wensen en behoeften van de zakelijke gebruiker. Vooral bij lange reizen komen de vipbussen tot hun recht.

Vipbus Charleroi, de diverse features

Door de jaren heen hebben wij diverse unieke aanpassingen aan onze stijlvolle, luxe autocars gedaan. Hierdoor kunt u bij ons een luxe bus huren met diverse unieke eigenschappen welke de bussen inzetbaar maken bij diverse soorten events. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste features:

 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Wireless Internet Access Point
 • Multifunctioneel multimedia apparaat
 • Draadloos spraaksysteem
 • Klassiek & zakelijk interieur
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Totale rondzit (vergaderopstelling)
 • Lederen & comfortabele fauteuils
 • Branding mogelijkheden
 • Digital climat control
 • Nachtblauwe kleurstelling
 • en nog veel meer

Dit is een greep uit de mogelijkheden die we kunnen aanbieden. Een zeer compleet pakket aan mogelijkheden dat tot stand is gekomen door een onderzoek onder de toekomstige gebuiker. De resultaten van dit onderzoek zijn meegenomen bij het ontwerpen en produceren van de diverse specials. Uniek in zijn soort en nergens vindt u een vergelijkbare vipbus. Continu zijn wij bezig om de diverse voertuigen te optimaliseren om de concurrentie een stap voor te blijven.

luxe busje huren charleroi

office on wheels charleroi

Vipbus Charleroi beschikt over een zeer divers wagenpark. Voor elk budget, grootte en reisdoel is er een vipbus beschikbaar. Wij kunnen u een landelijke dekking bieden, doordat wij samenwerken met diverse maatschappijen bij u uit de regio. Door dit collectief trachten we zo min mogelijk lege kilometers te rijden, zodat u optimaal gebruik kunt maken van onze diensten. Het huidige aanbod van vipbus Charleroi beschikt over:

Vipbus Charleroi, het huidige aanbod:

Zoals u kunt zien en uitgebreid assortiment vipbussen. Nergens anders in Europa vind je een completer assortiment dan bij vipbus-huren.be. Voor een impressie neemt u gerust een kijkje op onze website of in de videotheek. 

Charleroi vipbus

Vipbus Charleroi

Vipbus huren in Charleroi?

Wilt u informatie ontvangen van vipbus Charleroi betreffende de prijzen en de planning? Middels "offerte aanvragen" kunt u uw reis samenstellen. In slechts een vijftal minuten heeft u uw reis samengesteld. Aan de hand van de door u ingevulde gegevens kunnen we een voorstel op maat maken. Veelal heeft u een antwoord van onze administratie binnen enkele werkdagen.

Charleroi Vipbus

Vipbus Charleroi

U kan vipbus Charleroi huren in heel België, denk hierbij aan:

St-Niklaas, Bilzen, Braschaat, Torhout, Gistel, Arendonk, Namen, Lier, Oostende, Genk, Peer, Bergen, Bilzen, Braschaat, Balen, Deinze, ,  Kapellen, Brugge, Brugge, Beerse, Westerlo, Knokke Heist, Hoogstraten, Damme, Leuven,  Gent, Willebroek, Geel, Hasselt,  Lommel,  Zelzate, Overpelt, Bree, Beringen, Hoogstraten,  Diksmuide, Mechelen, Leopoldsburg, Aalst, Eeklo, Diksmuide, Tielt, Mechelen, Leopoldsburg, Blankenberge, Stekene Turnhout, Antwerpen, Brussel, Genk, NieuwpoortDamme, Zottegem Charleroi, Mol, Luik, Maasmechelen, Boom Lokeren, Heist op den Berg, Kalmthout, Herentals, Lanaken, Maaseik, Aalst, Dilsen, België, Belgium,...   

Vipbus-huren.be heeft ook :

Offerte aanvragen