Vipbus Oudenaarde

Vipbus Oudenaarde is misschien wel een van de meest exclusieve verhuurders van vervoersmiddelen voor de zakelijke markt. U kunt ons wagenpark vergelijken met een vijfsterrenrestaurant. Alleen het beste van het beste is goed genoeg voor u. Daarom staat de klant centraal en wij spelen in op de vraag van de markt. U geeft aan wat u zoekt en wij kijken wat bij uw vraag past.

Vipbus Oudenaarde, ons wagenpark:

Wilt u een luxe bus huren? Bij Vipbus Oudenaarde heeft u de keuze uit verschillende modellen. U kunt bij ons een autocar huren in de volgende opties:

Een aantal van bovenstaande modellen is in beheer van collega maatschappijen. Zij behoren tot een collectief van verhuurders die meer kunnen bieden dan enkel het vervoer van A naar B. Dit wordt gerealiseerd door de aanwezigheid van een scala aan mogelijkheden die aansluiten op de wensen en behoeften van de consument. Het is voor onze klanten belangrijk dat zij geen loze reistijd hebben, maar de reistijd kunnen gebruiken om bijvoorbeeld een vergadering te realiseren of het geven van een presentatie.

 

Vipbus Oudenaarde, voorzien van:

 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Draadloos spraaksysteem
 • Warme & instelbare binnenverlichting
 • Wireless Internet Access Point
 • Digital climat control
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Totale rondzit vergaderopstelling
 • Modern multimedia systeem
 • Klassieke & zakelijke inrichting
 • Mogelijkheid tot belettering
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Nachtblauwe kleurzetting

Dit is slechts een scala van de vele mogelijkheden welke zijn geïmplementeerd in onze vipbussen. Door de jaren heen hebben wij onze vipbussen aangepast op de wensen en behoeften van onze zakelijke gebruikers. Door de diverse features kan vipbus Oudenaarde zich blijven onderscheiden en de concurrentie een aantal stappen voorblijven. In de Benelux vindt u voldoende vipbussen, maar geen maatschappij heeft een dergelijk aanbod aan voertuigdetails.

Vipbus Oudenaarde voor diverse gelegenheden!

Vipbus Oudenaarde komt tot zijn recht door het realiseren van diverse ritten. Op zowel zakelijk als particulier vlak zijn dit voertuigen die aansluiten op de wensen en behoeften van onze klanten. U vindt hieronder een overzicht van de diverse events waarbij de vipbus is ingezet.

Zoals u kunt zien verzorgen wij voornamelijk het vervoer bij zakelijke events. De reden hiervoor is dat onze luxe bussen volledig zijn ingericht als mobiel kantoor. U kunt onderweg werken, vergaderen en presentaties verzorgen.

Eindeloze mogelijkheden met Vipbus Oudenaarde!

Vipbus Oudenaarde is inzetbaar voor zowel zakelijk vervoer als particulier vervoer. Voor beide markten hebben wij diverse aanpassingen gedaan aan de bussen. Zo zijn onze vipbussen voor zakelijk vervoer bijvoorbeeld om te toveren tot een echte vergaderbus! De speciale vergaderopstelling van de stoelen is uniek in Europa, verder zijn er verschillende faciliteiten beschikbaar in de bus die er voor zorgen dat u ongestoord kunt vergaderen. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van het moderne multimedia systeen, de verschillende LCD schermen en het draadloze internet (op aanvraag). Door deze faciliteiten kunt u uw reistijd samen met collega's of zakenrelaties zo optimaal mogelijk benutten!
Ook in andere steden kan je de vipbus huren, bijvoorbeeld in Herentals, Geel, Hoogstraten, Lier, Sint Niklaas, Brussel, Antwerpen, Gent, Mechelen en nog veel meer....

Onze vipbussen en vip busjes hebben niet alleen bijzondere faciliteiten voor zakelijk vervoer. Ook voor andere soorten ritten kunt u gebruik maken van diverse unieke faciliteiten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de zakelijke uitstaling van de vipbussen met één druk op een knop om te toveren tot een feestelijke omgeving! Dus wilt u vipbus huren voor bijvoorbeeld een feestelijke gelegenheid? Dan is dit het perfecte partyvervoer!
Ook hebben wij een vestiging in Nederland waar je gemakkelijk een luxe busje huren kan.

Vipbus huren in Oudenaarde?

Wilt u meer informatie ontvangen van Vip bus Oudenaarde? Wij verwijzen u graag naar het online offerteformulier. In slechts een aantal minuten kunt u uw reis samenstellen. Aan de hand van uw aanvraag kunnen wij de beste prijs samenstellen en de vipbus die bij uw aanvraag past. En dat veelal binnen een aantal dagen.

 
Offerte aanvragen