19 persoons vipbus huren

Bent u op zoek naar passend vipvervoer? De vip bus 19 personen van vipbus-huren.be is multifunctioneel, waardoor deze geschikt is voor elke gelegenheid en ieder soort gezelschap. Dus zoekt u luxe vervoer voor een zakelijke gelegenheid of voor bijvoorbeeld een feestelijke gelegenheid. Een vip bus 19 personen sluit altijd perfect aan bij elk soort evenement!

19 persoons vipbus huren
verhuur 19 persoons vipbus

Vip bus 19 personen voor iedere gelegenheid

Zoals u hierboven al hebt kunnen lezen zijn de vipbussen van vipbus-huren.be enorm multifuntioneel. De vip bus 19 personen is hierdoor geschikt voor iedere gelegenheid. Een aantal van de unieke kenmerken waarover de vip bus 19 personen  beschikt zijn namelijk naar wens in- en uit te schakelen. Hierdoor is de vip bus geschikt voor zowel zakelijke als feestelijke gelegenheden.

Vip bus 19 personen voor business travel

Bent u op zoek naar geschikt vervoer voor uw collega's of zakenrelaties? Dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk een vip bus 19 personen huren  die uitermate geschikt is voor business travel. Onze vipbussen zijn namelijk van alle gemakken voorzien voor zakelijke klanten. Zo is het in onze vip bus 19 personen mogelijk om onderweg te vergaderen en presentaties te verzorgen. Onze vipbus is zodanig ingericht dat u op een comfortabele manier onderweg kunt vergaderen (stoelen in vergaderopstelling, mobiel internet, LCD schermen, multimedia installatie etc..). Hierdoor huurt u bij vipbus-huren.be  dus een mobiele vergaderruimte.

Vip bus 19 personen voor elk soort event

Wanneer onze vip bus 19 personen wordt verhuurt voor zakelijke ritten verbergen wij een aantal van de unieke features zodat de bussen hun zakelijke uitstraling behouden. Voor ander soort gelegenheden toveren wij deze unieke features weer graag tevoorschijn! Wij kunnen voor feestelijke gelegenheden onze vip bus 19 personen bijvoorbeeld om toveren tot een discotheek op wielen, een karaoke- of feestbus! U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met onze vip bus 19 personen!

Vip busje huren voor groter of kleiner gezelschap?

Bent u met een groter of kleiner gezelschap? Ook dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk een vip busje huren voor een klein gezelschap, maar u kunt ook een vipbus huren voor een groter gezelschap. Bij ons kunt u namelijk verschillende modellen vipbussen huren:

Zoals u ziet zijn er bij ons genoeg modellen beschikbaar waardoor u voor ieder gezelschap aan het juiste adres bent voor het huren van een vipbus. Weet u niet welk model het beste bij uw gelegenheid past? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag!

Vip bus 19 personen met unieke faciliteiten

Bij vipbus-huren.be staat de beleving van de klanten voorop. Wij doen er graag alles aan om onze klanten een echte VIP ervaring te bieden. Om deze reden zult u tijdens een rit in de vip bus 19 personen niets tekort komen. Hieronder vindt u vast een beknopte samenvatting van de vele faciliteiten die onze vip bus 19 personen biedt:

 • Comfortabele, lederen stoelen in vergaderopstelling (totale rondzit)
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Wireless internet Acces Point
 • Videoschermen
 • Climat control
 • Goede geluidsisolatie
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Draadloos spraaksystem
 • Diverse brandingsmogelijkheden
 • Vergader- en presentatie mogelijkheden
 • Modern multimedia systeem
 • En nog veel meer....

Vip bus 19 personen huren?

Heeft u na het bekijken van deze website interesse gekregen in het huren van een vip bus 19 personen of wilt u een ander model vip busje huren? Dan raden wij u aan het online offerteformulier in te vullen. U ontvang veelal binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte offerte!

19 Persoons vip bus

Een 19 persoons vip bus is moeilijk te vinden. Met name als er specifieke wensen aan de orde zijn voor een vip touringcar. Er zijn wel diverse modellen te huur met een zakelijke uitstraling, maar missen de mogelijkheden van een bedrijfsruimte. U zocht een vipbus die de mogelijkheden van uw bedrijf met een chique vipbus combineert. Dan bent u voor een 19 persoons vip bus aan het juiste adres. Wij hebben diverse opties voor handen die aansluiten op uw wensen.

19 persoons vip bus, en ook:

Ook voor kleinere én grotere groepen dan 19 personen kunt u hier een luxe bus huren met unieke eigenschappen. Gaat u bij vipbus-huren.be een luxe autocar huren, dan heeft u de keuze uit de volgende opties:

 • The Reference VIP Lounge (50 persoons capaciteit)
 • The Experience VIP Lounge (35 persoons capaciteit)
 • Diverse 16 persoons vip busjes
 • Diverse 8 persoons vip busjes
 • Vip vervoer tot 5 personen
 • Zakelijke personenwagens (Tesla, mercedes, Audi & BMW)

Een zeer breed assortiment aan voertuigen welke ondergebracht zijn bij diverse collega bedrijven om een landelijke dekking te garanderen. Door deze spreiding kunnen vele lege kilometers voorkomen worden wat voordelig is in het berekening van de huurprijs. Door dit assortiment is er altijd een geschikt voertuig beschikbaar voor uw aanvraag. Geregeld zijn wij op zoek naar maatschappijen die iets extra's kan toevoegen.

Dit extra heeft voornamelijk te maken met de features die voorhanden zijn. Deze eigenschappen zijn tot stand gekomen door de wensen en behoeften van de consument in kaart te brengen. Aan de hand van de resultaten zijn een aantal toegepast op het ontwerp van de diverse vipbussen. Als we kijken naar de kleinere varianten zijn deze overeenkomend met elkaar, maar bijvoorbeeld een 19 persoons vip bus  beschikt over de volgende features.

Tijdens de reis kunt u genieten van onze cateringmogelijkheden. Dit besteden wij uit, zodat wij de kwaliteit kunnen garanderen. Wij werken al jaren samen met een cateraar die enkel werkt met dagverse streekproducten. Zij hebben hun assortiment, opmaak en verpakking afgestemd op onze diensten. Het maakt voor hen niet op welke manier u catering nodig heeft. Van een kleine versnapering zoals een Belgisch worstenbroodje tot aan een uitgebreide BBQ de luxe. Niks is onmogelijk. Indien u bijzondere wensen heeft, kunt u dit altijd aan ons doorgeven. Het is belangrijk dat wij u zo goed mogelijk kunnen assisteren voor, tijdens en na de reis.

De laatste jaren zien wij een toename in het aantal offerte aanvragen vanuit de zakelijke markt voor de inzet van een 19 persoons vipbus of een van onze andere voertuigen. Bedrijven willen hun producten en/of diensten op een zo innovatief of bijzondere wijze de markt benaderen. Met name The Reference & The Experience zijn hier geschikt voor. Aan wat voor soort projecten moet u zoal denken:

 • Vipbussen welke over het 4G netwerk tegen elkaar gamen
 • Mobiele radio uitzending over het 4G netwerk streamen
 • Artiestenvervoer zoals Lil Kleine, De Pfaffs
 • Mobiele vergaderruimte
 • Roadshows & Congressen
 • Evenementen vervoer
 • en nog veel meer

Wilt u ook meer informatie ontvangen over vip bus 19 personen? Graag ontvangen wij een offerte formulier van u. Op de offertepagina kunt u in slechts een vijftal minuten een aanvraag invullen. Aan de hand van uw gegevens bekijkt onze administratie de beste vervoersoplossing. Meestal heeft u binnen enkele werkdagen een offerte ontvangen. Middels het contactformulier  kunt u overige vragen stellen of een afspraak maken om onze voertuigen te komen bekijken waaronder de vip bus 19 personen.

U kan de 19 personen vipbus huren in heel België, denk hierbij aan:

St-Niklaas, Bilzen, Braschaat, Torhout, Gistel, Arendonk, Namen, Lier, Oostende, Genk, Peer, Bergen, Bilzen, Braschaat, Balen, Deinze, Blankenberge, Zelzate, Overpelt, Bree, Beringen,  Herentals, Lanaken, Maaseik, Beerse, Heist op den Berg, Kalmthout, Stekene, Leuven,  Westerlo, Kapellen,  Mechelen, Leopoldsburg, Damme, Zottegem, Brugge, Brugge, Gent, Willebroek, Turnhout, Antwerpen, Lommel,Knokke Heist, , Tielt, Geel, Hasselt, Aalst, Eeklo, Brussel, Genk, Nieuwpoort, Hoogstraten, Diksmuide, Charleroi, Mol, Luik, Maasmechelen, Boom Lokeren, Aalst, Dilsen, België, Belgium,...   

Vipbus-huren.be heeft ook :

 

 

 

Offerte aanvragen