Vipbus Menen

Vipbus Menen staat voor u klaar met het mooiste zakelijke wagenpark voor kleine en grote gezelschappen. De mogelijkheden zijn grenzeloos. Door de jaren heen heeft vipbus Menen zijn wagenpark aangepast op de vraag vanuit de zakelijke sector. De diverse autocars welke wij aanbieden, staan voor exclusiviteit en bieden de hoogste standaard in vipvervoer. Wat kunt u zoal van ons verwachten.

Menen Vipbus

Vipbus Menen

Vipbus Menen, ons aanbod:

U kunt bij ons een luxe autocar huren in verschillende soorten en maten. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden:

Hierboven vindt u een overzicht van ons huidige wagenpark. Om tot dit aanbod te komen, werken we samen met meerdere maatschappijen om u diverse voertuigen aan te bieden. Doro de diversiteit kan vipbus Menen voor elk budget en gezelschapsgrootte een geschikt voertuig voorrijden. Nergens anders in Europa vindt u een portfolio van dit kaliber. Door het collectief kunnen we een landelijke dekking bieden voor de scherpst mogelijke prijs. 

Vipbus Menen, Unieke eigenschappen

Het vipvervoer dat wij bieden, is geen standaard verplaatsing van A naar B. Bij veel verhuurders vindt u vipbussen met een zakelijke uitstraling, maar beperkt zijn in hun mogelijkheden. Vipbus Menen combineert de mogelijkheden van uw bedrijf met de mogelijkheden die een vipbus biedt. Om u een beeld te geven van de mogelijkheden vindt u hieronder een overzicht van de diverse features.

vipbus huren menen

luxe bus menen

Vipbus Menen, kenmerkend door:

Een luxe bus huren in de buurt van Menen? Als u voor een van onze voertuigen kiest kunt u de volgende bijzondere kenmerken aan boord verwachten:

 • Totale rondzit vergaderopstelling
 • Wireless Internet Access Point
 • Draadloze microfoons
 • Klassiek & zakelijke uitstraling
 • Lederen & comfortabele fauteuils
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Mogelijkheid tot belettering
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Digital climat control
 • Privacy beglazing
 • Luxe keukenhoek
 • Modern multimedia installatie

Wat wij kunnen concluderen uit bovenstaand overzicht, is dat u geen loze reistijd meer heeft. De reistijd kunt u optimaal inzetten voor het realiseren van een vergadering of een presentatie om het reisdoel kenbaar te maken aan uw medepassagiers.

Door de jaren heen hebben wij voor vele verschillende bedrijven een of meerdere reserveringen gerealiseerd. Wij richten ons met name op de zakelijke markt, maar regelmatig worden we ook door particulieren en verenigingen ingezet voor een bepaalde aangelegenheid.

Ook in andere steden kan je de vipbus huren, bijvoorbeeld in Herentals, Geel, Hoogstraten, Lier, Sint Niklaas, Brussel, Antwerpen, Gent, Mechelen en nog veel meer....

Menen Vipbus

Vipbus Menen

Vipbus Menen, te gast bij:

Bij vipbus Menen kunt u een luxe bus huren met eindeloze mogelijkheden. Hierdoor worden onze voertuigen regelmatig ingezet bij:

Meer informatie over Vipbus Menen?

Zoals u ziet is bij vipbus Menen alles mogelijk om uw bedrijfsevents kracht bij te zetten. Wilt u meer informatie, prijzen en/of beschikbaarheid ontvangen? Graag verwijzen wij u naar het online offerteformulier. In slechts een aantal minuten stelt u uw reis samen. Heeft u bijzondere wensen? Dit kunt u bij het opmerkingenveld invullen. Aan de hand van uw aanvraag kan onze offerte afdeling u een op maat gemaakt voorstel toesturen. Voor een korte impressie kunt u al een kijkje nemen op de filmpagina of op de website.

 

 
Offerte aanvragen