Roadshow trailer

Op zoek naar een roadshow trailer  voor uw promotionele event. Een heel goed idee om een roadshow trailer in te zetten, maar misschien is de inzet van een roadshow bus nog beter en unieker. Vipbus-huren.be is naast verhuurder van de meest unieke vipbussen ook specialist in het promoten van uw product of bedrijf middels de inzet van onze multifunctionele vipbussen.

Roadshow trailer, de mogelijkheden

  • Professionele geluidsinstallatie
  • Draadloze microfoons
  • Vlammenwerpers op het dak (aandacht trekken)
  • Multifunctioneel multimedia apparaat
  • Nachtblauwe kleurstelling
  • Minieme bedrijfsreclame
  • Branding mogelijkheden
  • Wireless Internet Access Point
  • Meerdere LCD videomonitoren
  • and many more

Bovenstaande mogelijkheden zijn tot stand gekomen door de wensen van onze toekomstige zakelijke gebruiker in kaart te brengen en toe te passen op het wagenpark. Hierdoor zijn wij uniek en nergens vindt u een vergelijkbare roadshow bus. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een roadshow trailer in te zetten. Het verschil is dat bij een trailer er veel werk is om het te in te pakken en te verzetten. Bij de inzet van de bus is het waarschijnlijk het inladen van het ruim en u kunt weer verder naar de volgende locatie.

roadshow trailer huren

roadshow trailer huren

Roadshow trailer of roadshow bus huren?

Benieuwd naar de mogelijkheden tot het inzetten van een roadshow bus of trailer? Middels het offerteformulier  of contactpagina kunt u uw vraag stellen. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Roadshow trailer en meer...

Onze vipbussen zijn niet alleen uitermate geschikt om in te zetten als Roadshow trailer of roadshow bus, de bussen bieden ook vele andere mogelijkheden voor zowel zakelijke als particuliere klanten. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met onze bussen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw event? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u.

Vipbus voor zakelijk vervoer

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring op gedaan met het verzorgen van vervoer voor diverse soorten bedrijven en instanties. Hierdoor weten wij precies wat wel en niet belangrijk is voor onze zakelijke klanten. Eén van de meest voorkomende wensen van onze zakelijke klanten is dat zij hun reistijd zo optimaal mogelijk willen benutten. Om deze reden hebben wij ervoor gekozen om onze vipbussen om te bouwen tot een mobiele vergaderrruimte. Hierdoor is het voor onze zakelijke klanten mogelijk om tijdens de rit door te werken, zo is het bijvoorbeeld mogelijk om onderweg te vergaderen of presentaties te verzorgen.

vipbus huren voor iedere gelegenheid

Maar ook voor onze particuliere klanten bieden onze vipbussen diverse mogelijkheden. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met de vipbus. Gaat u bijvoorbeeld trouwen en wilt u samen met uw gasten naar de trouwlocatie gebracht worden? Of organiseert u een vrijgezellenfeest en wilt u een feestje op wielen? Dan is een vipbus misschien de vervoers oplossing die u zoekt! Onze vipbussen zijn inzetbaar bij diverse soorten gelegenheden en geheel naar wens aan te passen. Hierdoor kunt u onze bus gebruiken als trouwbus of partybus.  Bij vipbus-huren.be krijgt u vipvervoer op maat! 

Huren? 

Bent u naar het bekijken van deze website overtuigd en wilt u een roadshowbus, trouwbus, partybus, vergaderbus of vipbus huren? Voor de beschikbaarheid en tarieven kunt u het offerte formulier invullen op de website. Voor overige vragen kunt u het contactformulier invullen op de website. 

U kan een Roadshow trailer huren in heel België, denk hierbij aan:

St-Niklaas, Bilzen, Braschaat, Torhout, Gistel, Arendonk, Namen, Lier, Oostende, Genk, Peer, Bergen, Charleroi, Diest, Beveren, , Maasmechelen, Beringen,Bilzen, Braschaat, Balen, Deinze, Blankenberge, Zelzate, Brussel, Overpelt, Bree, Brugge, Gent, Willebroek,  Genk, Lanaken, Geel, Hasselt, Aalst,  Maaseik, Kapellen,  Mechelen, Heist op den Berg, Boom, Leopoldsburg, Damme, Zottegem, Hamont, Veurne, Nieuwpoort, Hoogstraten, Genk, Lanaken, Herselt, Mol, Luik, Brugge, Lommel,Knokke Heist, , Tielt, Eeklo,  Diksmuide, Lokeren, Dilsen, Turnhout, Antwerpen, Stekene, Kalmthout, Beerse, Leuven,  Westerlo, MechelenHerentals, België, Belgium,...   

Vipbus-huren.be heeft ook : 35 personen vipbus, 50 personen vipbus, Bus met Limozit, 40 personen vipbus,  Luxe autocar, 9 persoons vipbusje, 8 persoons vipbusje, Vergaderbus, Roadshowbus, 12 persoons vipbusje en 30 personen vipbus.

Offerte aanvragen