Vipbus Ronse

Vipbus Ronse staat voor u klaar met een scala aan mogelijkheden om uw zakelijke verplaatsing optimaal in te vullen. Wij kunnen u voldoende mogelijkheden aanbieden om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Door de jaren heen hebben we een ruim assortiment opgebouwd met een grote keuze aan voertuigen. Zowel voor grote als voor kleine gezelschappen bent u bij vipbus Ronse aan het juiste adres.

Vipbus Ronse, de features:

Dit is een zeer gevarieërd aanbod dat tot stand gekomen is door een collectief van meerdere aanbieders. Door de spreiding van de vele vestigingen kan er een landelijke dekking geboden worden, wat resulteerd in een scherpe prijs. Vipbus Ronse tracht het portfolio af te stemmen op de vraag vanuit de markt en is regelmatig op zoek naar nieuwe maatschappijen die wat extra's kunnen toevoegen.

De diverse voertuigen zijn uitgerust met een scala aan mogelijkheden die aansluiten op de wensen en behoeften van de consument. Een deel van de voertuigen hebben soortgelijke mogelijkheden, maar als er gekeken wordt naar de grotere vipbussen zult u nergens anders in de Benelux vergelijkbare vipbussen vinden. Door de vele kenmerken zijn en blijven wij onderscheidend van de concurrentie.

Vipbus Ronse, exclusiviteit kent geen grenzen:

 • Totale ronzit over het gehele bovendek
 • Multimedia installatie
 • Draadloos spraaksysteem
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Wireless Internet Access Point
 • Lederen & comfortabele zetels
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Extra geluidsisolatie
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Mogelijkheid tot belettering
 • Privacy beglazing
 • Digital climat control

Vipbus Ronse voor diverse gelegenheden

De diverse features kunnen optimaal gebruikt worden tijdens uw reis, waardoor de loze reistijd wordt vermindert. Onder het motto van "tijd is geld!" zijn dit mogelijkheden die u kunt vergelijken met uw bedrijfsmogelijkheden. Wat kunnen deze eigenschappen zoal voor u betekenen.

Vipbus huren in Ronse?

Bent u ook geïnteresseerd in het huren van een of meerdere voertuigen van vipbus Ronse? Wij verwijzen u graag naar het online offerte formulier. U kunt hier uw gegevens achterlaten en aan de hand hiervan maken we een op maat gemaakt voorstel voor het realiseren van uw reis. In de meeste gevallen ontvangt u binnen een aantal werkdagen een antwoord van onze administratie.

Vipbus Ronse en meer...

U kunt bij ons niet alleen terecht voor het huren van een vipbus voor ritten in en rondom Ronse. Ook in de rest van België en Nederland verzorgen wij graag uw vipvervoer. Dus wilt u graag een vipbus boeken voor een rit in bijvoorbeeld Kortrijk, Herentals, Diest, Bree, La Louviere of Charleroi? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Recensies

https://www.vipbus-huren.be/vip-bus/vipbus-ronse/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 8.5/10 op basis van 386 stemmen.

Aarts & van Dijck : De autobus was uitgerust met diverse opties 
om onze bedrijfsdag goed te kunnen benutten. Geen verloren
reistijd, maar optimaal gebruik gemaakt, zodat we geen stress hadden.
 
 
Brussels Airport: Door een storing moesten we externe vipbussen  
inhuren. Daardoor zijn we bij vipbus-huren.be uitgekomen. Wat een 
mooie voertuigen en wat een snelle service.
 
Uw beoordeling hier? Mail ons dan op info@vipbus-huren.be en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen