Vipbus Ronse

Vipbus Ronse staat voor u klaar met een scala aan mogelijkheden om uw zakelijke verplaatsing optimaal in te vullen. Wij kunnen u voldoende mogelijkheden aanbieden om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Door de jaren heen hebben we een ruim assortiment opgebouwd met een grote keuze aan voertuigen. Zowel voor grote als voor kleine gezelschappen bent u bij vipbus Ronse aan het juiste adres.

Ronse Vipbus

Ronse Vipbus

Vipbus Ronse, de features:

Wilt u een luxe bus huren of een luxe busje huren? Bij Vipbus Ronse heeft u de keuze uit een zeer ruim aanbod. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende opties:

Dit is een zeer gevarieërd aanbod dat tot stand gekomen is door een collectief van meerdere aanbieders. Door de spreiding van de vele vestigingen kan er een landelijke dekking geboden worden, wat resulteerd in een scherpe prijs. Vipbus Ronse tracht het portfolio af te stemmen op de vraag vanuit de markt en is regelmatig op zoek naar nieuwe maatschappijen die wat extra's kunnen toevoegen.

vip bus huren ronse

luxe bus ronse

De diverse voertuigen zijn uitgerust met een scala aan mogelijkheden die aansluiten op de wensen en behoeften van de consument. Een deel van de voertuigen hebben soortgelijke mogelijkheden, maar als er gekeken wordt naar de grotere vipbussen zult u nergens anders in de Benelux vergelijkbare vipbussen vinden. Door de vele kenmerken zijn en blijven wij onderscheidend van de concurrentie.

Vipbus Ronse, exclusiviteit kent geen grenzen:

U kunt hier een luxe autocar huren met unieke kenmerken. Gaat u bij ons een luxe bus huren, dan kunt u de volgende unieke kenmerken verwachten:

 • Totale ronzit over het gehele bovendek
 • Multimedia installatie
 • Draadloos spraaksysteem
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Wireless Internet Access Point
 • Lederen & comfortabele zetels
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Extra geluidsisolatie
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Mogelijkheid tot belettering
 • Privacy beglazing
 • Digital climat control

Bovenstaande unieke eigenschappen maken van onze luxe bussen tot complete mobiele kantoors. Wij noemen deze bussen ook wel vergaderbussen waarin u kunt werken, vergaderen en presenteren.

Ronse Vipbus

Vipbus Ronse

Vipbus Ronse voor diverse gelegenheden

De diverse features kunnen optimaal gebruikt worden tijdens uw reis, waardoor de loze reistijd wordt vermindert. Onder het motto van "tijd is geld!" zijn dit mogelijkheden die u kunt vergelijken met uw bedrijfsmogelijkheden. Wat kunnen deze eigenschappen zoal voor u betekenen.

Vipbus huren in Ronse?

Bent u ook geïnteresseerd in het huren van een of meerdere voertuigen van vipbus Ronse? Wij verwijzen u graag naar het online offerte formulier. U kunt hier uw gegevens achterlaten en aan de hand hiervan maken we een op maat gemaakt voorstel voor het realiseren van uw reis. In de meeste gevallen ontvangt u binnen een aantal werkdagen een antwoord van onze administratie.

Vipbus Ronse en meer...

U kunt bij ons niet alleen terecht voor het huren van een vipbus voor ritten in en rondom Ronse. Ook in de rest van België en Nederland verzorgen wij graag uw vipvervoer. Dus wilt u graag een vipbus boeken voor een rit in bijvoorbeeld Kortrijk, Herentals, Antwerpen, Gent, Mechelen, Diest, Bree, La Louviere of Charleroi? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Offerte aanvragen