Vipbus Peer

Vipbus Peer is uw logistieke partner bij het realiseren van al uw zakelijke verplaatsingen. Onze kracht ligt niet alleen in de exclusiviteit, maar vooral in de service en de mogelijkheden die wij onderweg bieden. De diverse vipbussen zijn uitgerust met een scala aan features die uw gezelschap op maat kan begeleiden. En dan met name met het doel van de verplaatsing. De diverse aanpassingen bij vipbus Peer zijn met de beste zorg uitgekozen.

 • Totale rondzit (vergaderopstelling, uniek in Europa
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Wireless Internet Access point
 • VGA aansluiting
 • Multimedia installatie
 • Zakelijk & klassiek interieur
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Branding op maat (optioneel)
 • Comfortabele & lederen fauteuils
 • Digital climat control
 • Privacy beglazing
 • Professionele geluidsinstallatie

Bovenstaande eigenschappen zorgen ervoor dat onze luxe bussen echte mobiele kantoorruimtes zijn. Aan boord kunt u vanalles gebruiken waardoor het gewoon mogelijk is om onderweg te werken, vergaderen en presentaties te verzorgen. Dus bent u op zoek naar een vergaderbus? Dan bent  u bij ons aan het juiste adres.

Vipbus Peer, uniek vipvervoer

De aanpassingen van vipbus Peer zijn tot stand gekomen door de wensen en behoeften van de consument in kaart te brengen. Het is belangrijk voor vipbus Peer om de juiste features aan boord te hebben, zodat het de klant aan niks ontbreekt. U zult nergens anders autocars vinden die een dergelijk aanbod aan kenmerken aan boord heeft. Continu zijn wij op onderzoek om onze vip touringcars uit te rusten met nieuwste snufjes om het optimale comfort te kunnen bieden.

Bovenstaande mogelijkheden in diverse voertuigen gebouwd. Wij beschikken over een zeer divers wagenpark, waardoor wij elke aanvraag met de beste zorg kunnen behandelen. Door te kijken naar het soort aanvraag, zal onze offerte afdeling bekijken wat de beste oplossing is. Wat kunnen wij u zoal aanbieden.

Peer vipbus

Peer Vipbus

Vipbus Peer, het wagenpark

Bij Vipbus Peer kunt u een luxe bus huren in diverse modellen. Voor iedere gelegenheid en ieder gezelschap kunt u hier een luxe autocar huren met unieke kenmerken. Dus of u nu een luxe bus of een luxe busje wilt huren. Hier bent u aan het juiste adres. U kunt uit de volgende modellen kiezen:

Een aantal van bovenstaande voertuigen zijn onderggebracht bij collega maatschappijen. Deze partners kunnen vipwagens aanbieden welke net iets meer bieden dan de standaard vipbusjes welke u in de omgeving van Peer kunt huren. Door dit collectief houden we de kosten laag en kan er een landelijke dekking worden gegarandeerd. Vipbus Peer werkt nauw samen met deze partners, omdat zij de kwalilteit kunnen leveren zodat u op maat gemaakt vipvervoer ervaart.

Peer Vipbus

Vipbus Peer

Diverse mogelijkheden met Vipbus Peer

De mogelijkheden van vipbus Peer worden voor een scala aan gelegenheden ingezet. Voor zowel particulier als zakelijk zijn dit autocars die aan uw wensen voloen. Twijfelt u? Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bekijken of ga naar een van onze stilstaande inzets voor een beeld van de diverse voertuigen.

Aan boord van onze luxe bussen is alles aanwezig wat u in een mobiel kantoor zou kunnen verwachten. Onze bussen zijn dus niet alleen comfortabel en stijlvol, u kunt hierin ook werken, vergaderen en presentaties verzorgen waardoor u uw reistijd samen met bijvoorbeeld collega's of zakenrelaties zo optimaal mogelijk kunt benutten. 

vipbus huren peer

rouwbus huren peer

Vipbus huren in Peer?

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid van vipbus Peer? Middels het aanvraagformulier kunt u uw reis samenstellen. Aan de hand van uw gegevens kan onze offerte afdeling de best mogelijke vipbus reserveren voor u. En dat tegen de scherpste prijzen. Onze medewerkers staan klaar voor u.

Wist u dat u hier niet alleen vipbus kunt huren voor rit in de buurt van Peer? Ook in Antwerpen, Brussel, Gent, Mechelen of Leuven kunt u bij ons een vipbus of vip busje huren! Wij zijn namelijk actief door heel België en Nederland!

Offerte aanvragen