Rouwbus

Rouwbus huren? Wij voorzien in ceremonieel vervoer voor de familie en vrienden van de nabestaande. Tijdens deze droevige dag kunt u door middel van het inzetten van een speciale vipbus samen afscheid nemen. Samen met de rouwwagen wordt u naar de diverse accommodaties gebracht. Door de uitstraling van het interieur en exterieur zijn de diverse voertuigen inzetbaar voor deze laatste groet. Wij kunnen voorzien in verschillende voertuigen.

Rouwbus, wat is zoal mogelijk:

rouw bus

rouwbus huren

Een scala aan voertuigen welke als rouwbus ingezet kan worden. Een aantal van deze voertuigen zijn in beheer van externe partijen. Door deze samenwerking kan er een groot aanbod gerealiseerd worden. Het voordeel van een dergelijk aanbod is dat er voldoende keus voorhanden is. Door het bekijken van de aanvraag gaan we op zoek naar de beste oplossing, zodat er zo min mogelijk lege kilometers worden berekend. U wilt toch niet dat er een bus uit Luik moet komen, terwijl u een uitvaart in Brugge of Oostende heeft. Waarschijnlijk is er in de buurt van de Belgische Kust een geschikt voertuig beschikbaar.

Niet enkel een divers aanbod, maar ook een divers palet aan mogelijkheden om uw nabestaande nog een laatste groet te brengen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een gewone vipbus beschikken onze vip coaches over alle features om deze pijnlijke rit te verzachten.

rouwbus huren

rouwbus

Rouw bus, kenmerkend door:

  • Totale rondzit (in een grote ronde tegenover elkaar)
  • Meerdere LCD schermen (voor een fotopresentatie)
  • Cateringmogelijkheden (koffie met een snack)
  • Professionele muziekcomputer
  • Warme binnenverlichting
  • Lederen & discreet interieur
  • Branding mogelijkheden

Samen met vrienden en familie zal het u aan niks ontbreken. Laat vipbus-huren.be u ontzorgen. U heeft tijdens deze aangelegenheid wel iets anders aan uw hoofd. Onze service zorgt ervoor dat u aan niks hoeft te denken. Door de jaren heen hebben wij de volgbus ingezet voor diverse begrafenissen. Hierdoor weten onze chauffeurs precies hoe zij op deze droevige situaties in moeten spelen.  

rouw bus huren

rouwbus huren

Meer informatie rouwbus?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de rouwbus / begrafenisbus. Op welke manier kunnen wij iets voor u betekenen. Voor een prijsindicatie wil ik u verwijzen naar het online offerte formulier. Hier kunt u al uw gegevens achterlaten en aan de hand van uw aanvraag zullen wij u een voorstel doen. 

Rouwvervoer op maat

Naast de bijzondere rouwbus kunt u bij ons ook nog ander luxe rouwvervoer huren. U kunt bij ons diverse limousine rouwauto's huren in verschillende soorten en maten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Hummer limousine rouwauto? Deze rouwhummer biedt niet alleen plaats aan 8 nabestaanden, maar ook aan de overledene. Hierdoor kunt u op een intieme wijze de overledene naar zijn of haar laatste rustplaats brengen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

rouwauto huren

rouwlimousine huren

U kan een Rouwbus huren in heel België, denk hierbij aan:

St-Niklaas, Zelzate, Brussel, Geel, Hasselt, Aalst, Genk, Lanaken, Knokke Heist, Oostende, Genk,Kapellen, Hoogstraten, Mechelen, Heist op den Berg, Brugge, Gent, Charleroi, Diest, Beveren, Boom, Beringen, Leuven,  Westerlo, Herselt, Mol, Luik, Brugge, Lommel, Peer, Bergen, Tielt, Eeklo, Mechelen, Kalmthout, Beerse, Herentals, Bilzen, Hamont, Maaseik, Veurne, Nieuwpoort, Diksmuide, Gistel, Damme, Torhout,  Lokeren, Aalst, Zottegem, Willebroek, Stekene, Arendonk, Namen, Lier, Deinze, Blankenberge, Braschaat, Balen, Leopoldsburg, Overpelt, Bree, Turnhout, Antwerpen, Maasmechelen, Dilsen, België, Belgium,...   

Vipbus-huren.be heeft ook : 35 personen vipbus8 persoons vipbusje, 9 persoons vipbusje, 12 persoons vipbusje, Roadshowbus, Bus met Limozit en 30 personen vipbus 40 personen vipbus, 50 personen vipbus, Vergaderbus, Luxe autocar

Offerte aanvragen