Onderweg vergaderen

Wilt u uw reistijd samen met collega's zo optimaal mogelijk benutten? Kies dan voor de vergaderbus van vipbus-huren.be! In onze vergaderbus kunt u gemakkelijk onderweg vergaderen en presentaties verzorgen. Op deze manier gaat er geen kostbare werktijd verloren, want u kunt namelijk gewoon doorwerken tijdens de rit. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onderweg vergaderen in onze vergaderbus? Lees dan hier verder!

Onderweg vergaderen?

Wilt u onderweg vergaderen? Dat kan met onze vipbus die in is gericht als een mobiele vergaderruimte. De vergaderbus heeft alles wat u nodig heeft om onderweg te vergaderen. Allereerst zijn de stoelen opgesteld in een vergaderopstelling waardoor u elkaar goed aan kunt kijken tijdens de vergadering. Verder kunt u gebruik maken van het mobiele internet van de bus, waar u uw laptop of tablet op aan kunt sluiten. Ook is er een multimedia systeem aanwezig waar u gebruik van kunt maken. Wanneer u een presentatie of filmpje wil laten zien tijdens de rit kunt u ook gebruik maken van de LCD schermen in de bus. Zoals u ziet bent u van alle gemakken voorzien en kunt u in alle rust onderweg vergaderen.

Catering tijdens de vergadering onderweg?

Wilt u ook wat drinken tijdens de vergadering onderweg? Dat kan! In onze bussen is er altijd een goedgevulde koelkast aanwezig waar u gebruik van kunt maken. Wilt u graag koffie? Dat kan ook! In onze vergaderbus is namelijk een koffieautomaat aanwezig. Als u hier gebruik van wilt maken kunt u dit het beste vooraf aan ons laten weten. Wanneer u tijdens de rit ook graag wilt ontbijten, lunchen of dineren kunt u gebruik maken van onze cateringservice. De mogelijkheden vindt u op onze cateringlijst. Op deze lijst kunt u ook diverse snacks vinden. 

Vergaderbus huren?

Bent u overtuigd en wilt u onderweg vergaderen? Dan raden wij u aan om het offerteformulier in te vullen. Laat ons hierbij weten dat het om een vergadering onderweg gaat en wij zorgen dat de bus volledig is ingericht als een mobiele vergaderruimte. Heeft u vooraf nog vragen over de mogelijkheden voor een vergadering onderweg? Dan kunt u contact met ons opnemen!

Recensies

www.vipbus-huren.be/onderweg-vergaderen/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.0/10 op basis van 759 stemmen.

Bart Vercammen: Een vergaderruimte was geen optie, daardoor wilden 
wij onderweg kunnen vergaderen. The Reference staat symbool voor  
een mobiele vergadering. Wat een service!!
 
 
Ingrid Munster: Wederom een succesvolle meeting gerealiseerd. Ditmaal 
niet in een vergaderruimte, maar in een rijdende vipbus uitgerust met een  
totale rondzit. Een zeer vruchtbare reis.
 
Uw beoordeling hier? Mail ons dan op info@vipbus-huren.be en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen