12 persoons vip busje huren

Vipbus-huren.be is gespecialiseerd in het verzorgen van vipvervoer op maat. Dus bent u op zoek naar bijzonder vervoer voor een gezelschap van ongeveer 12 personen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor het huren van een vip bus 12 personen. Bent u met een grotere of kleinere groep? Ook dan hebben wij passend vervoer voor u beschikbaar!

 

vipbus 12 personen

huren 12 persoons vipbus

Vip bus 12 personen huren en meer...

Bij ons kunt u niet alleen een 12 persoons vip busje huren, maar ook diverse andere modellen. Het maakt niet uit of u met een grote of kleine groep bent, wij hebben altijd een model vipbus beschikbaar wat past bij uw gezelschap. Bij vipbus-huren.be heeft u de keuze uit de volgende modellen:

vipbus 12 pers huren

12 pers bus

Heeft u vragen over welk model bijvoorbeeld het beste bij uw gezelschap en event past? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Vip bus 12 personen, de eigenschappen

Wij vinden het belangrijk dat u tijdens de reis in een vip bus 12 personen  niets tekort komt. Om deze reden hebben wij diverse unieke eigenschappen toegevoegd aan onze vipbussen. Bij ons huurt u dus een bijzondere vip bus 12 personen. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste features.

 • Vergaderopstelling (stoelen opgesteld in een ronde)
 • Moderne multimedia installatie
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Extra geluidsissolatie
 • Meerdere LCD schermen
 • Keukenblok
 • en meer....

Bent u benieuwd naar de overige faciliteiten van onze vip bus 12 personen of van één van de andere modellen? Neem dan een kijkje op de faciliteiten pagina.

Vip bus 12 personen huren?

Bij vipbus-huren.be kunt u diverse multifunctionele voertuigen huren waaronder een vip bus 12 personen. Deze voertuigen zijn inzetbaar bij zowel zakelijke evenementen als particuliere gelegenheden. Wilt u meer informatie over de diverse mogelijkheden? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wilt u een prijsindicatie? Dan kunt u het beste het offerteformulier invullen. Op deze manier krijgen wij de benodigde gegevens voor het opstellen van een offerte. U kunt bij ons gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen!

 

12 Persoons vip busje, 

12 persoons vip busje nodig voor bijvoorbeeld het vervoer naar het jaarlijkse personeelsuitje van diverse verstigingen. Normaal zou u met eigen vervoer rijden, maar u wil met z'n allen vervoerd worden in een voertuig. Door het huren van een 12 persoons vip busje heeft u de beste oplossing voorhanden en veelal voor een betaalbaar tarief. Een personeelsuitje is slechts een van de vele doeleinden waar een dergelijke autobus voor wordt ingezet. 

huren 12 persoons vipbusje

vipbusje 12 personen huren

12 Persoons vip busje, inzetbaar voor:

Onze 12 persoons vipbusjes bieden diverse mogelijkheden. Dus wilt u een luxe bus huren voor een speciale gelegenheid? Dat kan! Hieronder een aantal van de mogelijkheden:

 • Personeelsuitjes
 • Luchthaven- en directievervoer
 • Promotionele doeleinden
 • Bedrijfsbezoeken
 • Shuttleservice
 • en nog veel meer

Zoals u kunt zien, zijn de gelegenheden zeer divers. Deze gelegenheden worden verreden met diverse autobussen. Het wagenpark dat wij aanbieden, staat voor exclusiviteit en diversiteit. Er zijn diverse mogelijkheden om een dergelijke grootte te vervoeren of een groter gezelschap.

Vipbus 12 persoons

12 persoons vipbusje

Wagenpark van vipbus-huren.be

Een luxe autocar huren kan bij ons niet alleen wanneer u met 12 personen bent. Ook voor grotere of kleinere groepen hebben wij verschillende opties:

 • Diverse 8 persoons vipbusjes
 • Diverse 16 persoons vipbusjes
 • 20 Persoons vipbus
 • 35 Persoons vipbus (The Experience VIP Lounge)
 • 50 Persoons vipbus (The Reference VIP Lounge)

Een aantal van bovenstaande modellen zijn ondergebracht bij collega maatschappijen welke verspreid gevestigd zijn doorheen België. Door deze samenwerking kan er een landelijke dekking gegarandeerd worden. Het voordeel van deze spreiding is het voorkomen van lege kilometers, wat resulteerd in de scherpste tarieven.

Kiest u voor een 12 persoons taxi vip busje voor uw event, maar bent benieuwd naar de eigenschappen van deze voertuigen. Naast een zakelijke uitstraling zijn de diverse modellen uitgerust met een diversiteit aan mogelijkheden om uw loze reistijd optimaal te kunnen benutten. Waar kunt u zoal aan denken bij het huren van een mini vipbus.

12 Persoons vip busje, kenmerkend door:

 • Climat control
 • Lederen stoelen in vergaderopstelling
 • Privacy beglazing
 • DVD/audio installatie voor 2 schermen
 • USB aansluiting
 • Microfoon aanwezig

Minibussen die aan uw zoekopdracht voldoen. U bent aan het juiste adres voor het vervoeren van uw gezelschap met voertuigen die u meer kunnen bieden dan enkel een verplaatsing tussen twee locaties. Vipbus-huren.be streeft naar klanttevredenheid. Onze chauffeurs & medewerkers staan voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid en de tarieven vna een 12 persoons vip busje? Graag verwijzen wij u naar het online offerte formulier. In slechts een aantal minuten kunt u uw details achterlaten. Aan de hand van uw gegevens kan onze offerte afdeling de beste oplossing voor uw reis samenstellen. En dat veelal binnen enkele werkdagen. 

Bent u op zoek naar luxe vervoer voor een groep van 12 personen? Dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres. Wij hebben namelijk vipbussen beschikbaar in verschillende soorten en maten, waaronder een vip busje 12 personen. Bij ons huurt u niet zomaar een luxe busje, maar een vipbus van het hoogste niveau!

huren 12 persoons vipbus

12 persoons vipbus huren

Vip busje 12 personen huren

Wilt u een vip busje 12 personen huren met verschillende luxe eigenschappen? Dan heeft u nu het juiste voertuig gevonden. Onze vipbussen hebben namelijk verschillende luxe kenmerken, waardoor een vip busje 12 personen van vipbus-huren.be uniek is in zijn soort. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste (unieke) kenmerken van ons vip busje 12 personen.

 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Modern multimedia systeem
 • Draadloze microfoons
 • Professioneel geluidsinstallatie
 • Luxe, comfortabele stoelen
 • Privacy beglazing
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Ruime beletteringmogelijkheden
 • Klassieke & zakelijke uitstraling
 • en nog veel meer

Vip busje 12 personen en meer...

vipbusje 12 pers

12 pers vipbus

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het huren van een vip busje 12 personen, maar ook voor het huren van diverse andere modellen. Wij hebben namelijk verschillende vip busjes beschikbaar voor kleinere en grotere gezelschappen. Ons wagenpark bestaat uit de volgende vip busjes die u voor diverse gelegenheden kunt huren:

Wilt u een vip busje huren maar weet u niet welke het beste bij uw gezelschap en gelegenheid past? Dan adviseren wij u graag. Door de jaren heen hebben wij met diverse soorten groepen en instanties samengewerkt voor verschillende soorten events, waardoor wij goed kunnen inschatten welke bus bij het beste in kunnen zetten.

Zakelijk vipvervoer

De bussen die u bij ons kunt huren zijn multifunctioneel en zijn daarom inzetbaar bij veel verschillende soorten gelegenheden, maar de luxe busjes zijn voor geschikt zakelijk vipvervoer. De laatste jaren hebben wij namelijk veel zakelijke klanten gehad. Wij hebben onze bussen daarom zo goed mogelijk op de wensen en behoeften van onze zakelijke klanten aangepast. Om deze reden bieden de vipbussen van vipbus-huren.be  vergader- en presentatie mogelijkheden.

luxe 12 persoons vip busje huren

verhuur 12 persoons vipbusje

Onderweg vergaderen en presentaties verzorgen

Moet u binnenkort het vervoer regelen voor collega's of zakenrelaties en wilt u uw tijd zo optimaal mogelijk benutten? Huur dan een vip busje 12 personen of één van onze andere vip busjes of bussen. In onze bussen heeft u namelijk de mogelijkheid om gewoon door te werken tijdens de reis, op deze manier gaat er geen kostbare werktijd verloren. Een aantal van onze vip bussen zijn omgebouwd tot een mobiele vergaderruimte. Deze bussen hebben verschillende voorzieningen waardoor het mogelijk is om onderweg te vergaderen en presentaties te verzorgen. Dus wilt u een mobiele kantoorruimte huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Vip busje 12 personen, reis zonder zorgen!

Gaat u ons vip busje 12 personen huren of één van onze andere voertuigen? Dan zorgen wij er voor dat u niets tekort komt tijdens de reis. Wanneer u vooraf bijvoorbeeld uw presentatie of gewenste muziek naar ons opstuurt, zal de chauffeur ervoor zorgen dat dit voor u klaar staat. Ook zullen wij ervoor zorgen dat de koelkast goed gevuld is. Wilt u graag een hapje eten tijdens de rit? Dan kunt u ook gebruik maken van onze cateringservice. Heeft u nog andere speciale wensen? Laat het ons weten en wij zorgen er voor dat u niets tekort komt tijdens de reis en zorgeloos onderweg bent.

Vipbus 12 personen huren?

bent u overtuigd en wilt u een vipbus 12 personen huren of één van onze andere voertuigen? Dan kunt u het beste het offerteformulier invullen, zodat wij een prijs voor u kunnen berekenen.  Voor overige vragen kunt u het contactformulier invullen. Wanneer u één van deze formulieren heeft ingevuld, ontvang u zo snel mogelijk een antwoord van één van onze medewerkers!

U kan de 12 persoons Vipbus huren in heel België, denk hierbij aan:

St-Niklaas, Bilzen, Braschaat, Torhout, Lokeren, Aalst, Gistel, Arendonk, Namen, Lier, Bilzen, Braschaat, Balen, Deinze, Blankenberge, Zelzate, Brussel, Geel, Hasselt, Aalst, Genk, Lanaken, Leuven,  Westerlo, Mechelen, Kapellen,  Mechelen, Heist op den Berg, Boom, Leopoldsburg, Damme, Zottegem, Hamont, Maaseik, Veurne, Nieuwpoort, Hoogstraten, Overpelt, Bree, Brugge, Gent, Willebroek, Turnhout, Antwerpen, Stekene, Charleroi, Diest, Beveren, , Maasmechelen, Beringen,  Kalmthout, Beerse, Herentals, Herselt, Mol, Luik, Brugge, Lommel,Knokke Heist, Oostende, Genk, Peer, Bergen, Tielt, Eeklo,  Diksmuide, Dilsen, België, Belgium,...   

Vipbus-huren.be heeft ook : 35 personen vipbus,   8 persoons vipbusje, Vergaderbus, Roadshowbus, Bus met Limozit, 40 personen vipbus,  Luxe autocar, 9 persoons vipbusje, 12 persoons vipbusje, , 50 personen vipbus  en 30 personen vipbus.

Offerte aanvragen