Vipbus Luik

Vipbus Luik is uitblinker als het gaat om vip vervoer in uw regio. Door inzet van onze voertuigen naar de wensen van onze klant tillen wij zakelijk vervoer naar een hoger niveau. Dit garanderen wij u niet alleen door onze service, maar vooral door de juiste inzet van onze autobussen. Het volgende kunnen wij u bieden:

Vipbus Luik, het huidige aanbod:

Vipbus Luik heeft een uitgebreid aanbod met luxe bussen voor u klaar staan. Voor ieder gezelschap en iedere gelegenheid kunt u hier een luxe autocar huren. Hieronder vindt u een kort overzicht van de verschillende opties:

Luik vipbus huren

Luik Vipbus huren

Uniek vipvervoer

The Reference en The Experience zijn uniek en exclusief in hun soort. Niet enkel door de uitstraling, maar vooral door de vele mogelijkheden welke zijn voorzien in het interieur. Hieronder een greep uit de features die met name door het zakenleven veelvuldig gebruikt worden

 • Totale rondzit in vergaderopstelling
 • Draadloze microfoons
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Multifunctioneel multimedia systeem
 • Mogelijkheid tot catering
 • Mogelijkheid tot branding
 • Instelbare binnenverlichting
 • Wireless Internet Access Point
 • Vergader- en presentatiefaciliteiten
 • Klassiek en lederen interieur
 • Comfortabele en lederen fauteuils
 • Totale rondzit (uniek in Europa)

vipbus verhuur luik

verhuur luxe busje in luik

Continu zijn wij bezig om de diverse mogelijkheden te optimaliseren en te bekijken of er nieuwe mogelijkheden moet worden ingebouwd om aan de wensen en behoeften van de consument te voldoen. De chauffeur zal u zo goed mogelijk ondersteunen tijdens de reis door het optimaal inzetten van de diverse mogelijkheden.

Alles is in de touringcar aanwezig om u te kunnen voorzien in uw zakelijke doeleinden. Tijdens de reis kunt u bijvoorbeeld netwerken of een vergadering plannen. Het kan allemaal met slechts een druk op de knop.

Multifunctioneel vipvervoer

Door de jaren heen is vipbus Luik ingezet bij een scala aan doeleinden. Wat dacht u van een product- en bedrijfspresentaties, beursstands, roadshows, bruiloften of het VIP vervoer van artiesten en/of belangrijke gasten. Werkelijk alles is mogelijk als het draait om bijzonder vervoer, daarnaast zijn onze bussen ook gewoon inzetbaar als luxe taxi.

Vipbus Luik

Luik Vipbus

Meer informatie over vipbus Luik?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van vipbus Luik? Ontdek wat wij u kunnen bieden. Middels de contact pagina kunt u al uw vragen stellen. Voor een indicatie van de prijzen en beschikbaarheid kunt u terecht bij het offerte formulier. Veelal ontvangt u binnen een werkdag een op maat gemaakte offerte van onze administratie

U kan vipbus Dendermonde huren in heel België, denk hierbij aan:

St-Niklaas, Bilzen, Braschaat, Torhout, Gistel, Arendonk, Namen, Lier, Oostende, Genk, Peer, Bergen, Bilzen, Braschaat, Balen, Deinze, ,  Kapellen, Brugge, Beerse, Westerlo, Knokke Heist, Hoogstraten, Damme, Leuven, Hoogstraten, Diksmuide, Tielt, MechelenGent, Willebroek, Geel, Hasselt,  Lommel,  Zelzate, Overpelt, Bree, Beringen, Leopoldsburg, Blankenberge, Stekene Turnhout, Antwerpen, Brussel, Genk, NieuwpoortDamme, Zottegem Charleroi, Mol, Luik, Maasmechelen, Boom Lokeren, Heist op den Berg, Diksmuide, Mechelen, Leopoldsburg, Aalst, Eeklo, Kalmthout, Herentals, Lanaken, Maaseik, Aalst, Dilsen, België, Belgium,...   

Vipbus-huren.be heeft ook :

Offerte aanvragen