Vip bus 19 personen

Bent u op zoek naar passend vipvervoer? De vip bus 19 personen van vipbus-huren.be is multifunctioneel, waardoor deze geschikt is voor elke gelegenheid en ieder soort gezelschap. Dus zoekt u luxe vervoer voor een zakelijke gelegenheid of voor bijvoorbeeld een feestelijke gelegenheid. Een vip bus 19 personen sluit altijd perfect aan bij elk soort evenement!

Vip bus 19 personen voor iedere gelegenheid

Zoals u hierboven al hebt kunnen lezen zijn de vipbussen van vipbus-huren.be enorm multifuntioneel. De vip bus 19 personen is hierdoor geschikt voor iedere gelegenheid. Een aantal van de unieke kenmerken waarover de vip bus 19 personen  beschikt zijn namelijk naar wens in- en uit te schakelen. Hierdoor is de vip bus geschikt voor zowel zakelijke als feestelijke gelegenheden.

Vip bus 19 personen voor business travel

Bent u op zoek naar geschikt vervoer voor uw collega's of zakenrelaties? Dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk een vip bus 19 personen huren  die uitermate geschikt is voor business travel. Onze vipbussen zijn namelijk van alle gemakken voorzien voor zakelijke klanten. Zo is het in onze vip bus 19 personen mogelijk om onderweg te vergaderen en presentaties te verzorgen. Onze vipbus is zodanig ingericht dat u op een comfortabele manier onderweg kunt vergaderen (stoelen in vergaderopstelling, mobiel internet, LCD schermen, multimedia installatie etc..). Hierdoor huurt u bij vipbus-huren.be  dus een mobiele vergaderruimte.

Vip bus 19 personen voor elk soort event

Wanneer onze vip bus 19 personen wordt verhuurt voor zakelijke ritten verbergen wij een aantal van de unieke features zodat de bussen hun zakelijke uitstraling behouden. Voor ander soort gelegenheden toveren wij deze unieke features weer graag tevoorschijn! Wij kunnen voor feestelijke gelegenheden onze vip bus 19 personen bijvoorbeeld om toveren tot een discotheek op wielen, een karaoke- of feestbus! U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met onze vip bus 19 personen!

Vip busje huren voor groter of kleiner gezelschap?

Bent u met een groter of kleiner gezelschap? Ook dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk een vip busje huren voor een klein gezelschap, maar u kunt ook een vipbus huren voor een groter gezelschap. Bij ons kunt u namelijk verschillende modellen vipbussen huren:

Zoals u ziet zijn er bij ons genoeg modellen beschikbaar waardoor u voor ieder gezelschap aan het juiste adres bent voor het huren van een vipbus. Weet u niet welk model het beste bij uw gelegenheid past? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag!

Vip bus 19 personen met unieke faciliteiten

Bij vipbus-huren.be staat de beleving van de klanten voorop. Wij doen er graag alles aan om onze klanten een echte VIP ervaring te bieden. Om deze reden zult u tijdens een rit in de vip bus 19 personen niets tekort komen. Hieronder vindt u vast een beknopte samenvatting van de vele faciliteiten die onze vip bus 19 personen biedt:

 • Comfortabele, lederen stoelen in vergaderopstelling (totale rondzit)
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Wireless internet Acces Point
 • Videoschermen
 • Climat control
 • Goede geluidsisolatie
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Draadloos spraaksystem
 • Diverse brandingsmogelijkheden
 • Vergader- en presentatie mogelijkheden
 • Modern multimedia systeem
 • En nog veel meer....

Vip bus 19 personen huren?

Heeft u na het bekijken van deze website interesse gekregen in het huren van een vip bus 19 personen of wilt u een ander model vip busje huren? Dan raden wij u aan het online offerteformulier in te vullen. U ontvang veelal binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte offerte!

Recensies

www.vipbus-huren.be/vip-bus-19-personen/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.0/10 op basis van 621 stemmen.

Gerard Smeekens: Vipvervoer uit het hoogste segment. 
Een completere vipcoach vind je niet snel.
 
Bram Wouters: De daggasten werden diverse malen vervoerd in 
meerdere voertuigen, maar de laatste verplaatsing had alles in
huis om de dag af te sluiten. 
Uw beoordeling hier? Mail ons dan op info@vipbus-huren.be en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen