Vipbus Roeselare

Vipbus Roeselare is onderdeel van vipbus-huren.be en heeft zich gespecialiseerd in bijzonder vervoer in de regio Roeselare. Onze voertuigen bezorgen u een onvergetelijke ervaring. Uw reistijd kunt u investeren in netwerken, vergaderingen organiseren of een personeelsfeest realiseren. Alles is mogelijk!

Vipbus Roeselare garandeert u een dergelijke beleving door het inzetten van slechts één of twee bijzondere touringcars. Deze voertuigen zijn voorzien van een scala aan multimedia en entertainment. Uw feest kan met slechts een aantal handelingen losbarsten.

Vipbus Roeselare

Roeselare vipbus

Vipbus Roeselare, kenmerkend door:

Wilt u graag een luxe bus huren met unieke eigenschappen? Wij hebben diverse aanpassingen aan onze vipbussen gedaan waardoor onze voertuigen mogelijkheden bieden voor diverse soorten gelegenheden. Op deze manier kunt u bij ons een luxe autocar huren met de volgende bijzondere kenmerken:

 • Luxe en uitgebreide keukenhoek
 • Mogelijkheid tot catering
 • Mogelijkheid tot branding
 • Multifunctioneel multimedia installatie
 • Draadloos spraaksysteem
 • Wireless Internet Access Point
 • Totale rondzit (uniek in Europa)
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Extra geluidsisolatie
 • Nachtblauwe kleurstelling
 • Zakelijk en klassiek interieur

Tijdens de de reis is het mogelijk om een vergadering te realiseren of een presentatie te genereren. U neemt plaats in een van de lederen zetels in de totale rondzit. U zult uw reistijd optimaal benutten om te netwerken of nog snel even die skype afspraak afronden. U zult uw reiskosten terugverdienen.

Nadat de formaliteiten zijn afgerond, kan met een aantal handelingen het interieur van de bus gewijzigd worden. Door de juiste belichting en het activeren van de entertainmentsystemen kan er een informele en ontspannen sfeer worden gecreëerd. Doordat de chauffeur met een druk op de knop de diverse entertainmentsystemen activeren en zal u het laatste stuk een klein bedrijfsfeestje houden.

Roeselare vipbus

Vipbus Roeselare

Door de inzet van onze voertuigen en de mogelijkheden ben je gegarandeerd met de mooiste en meest complete vipbussen van Europa op pad. Neem gerust eens een kijkje in onze videotheek of in het wagenpark voor de vele mogelijkheden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van vipbus Roeselare? Middels het contactformulier kunt u uw vragen stellen over onze voertuigen. Voor prijzen en eventuele beschikbaarheid kunt u terecht bij het offerte formulier. Veelal ontvangt u binnen een werkdag een op maat gemaakte aanbieding.

U kan vipbus Roeselare huren in heel België, denk hierbij aan:

St-Niklaas, Bilzen, Braschaat, Torhout, Gistel, Arendonk, Namen, Lier, Oostende, Genk, Peer, Bergen, Bilzen, Braschaat, Balen, Deinze, ,  Kapellen, Brugge, Brugge, Beerse, Westerlo, Knokke Heist, Hoogstraten, Damme, Leuven,  Gent, Willebroek, Geel, Hasselt,  Lommel,  Zelzate, Overpelt, Bree, Beringen, Hoogstraten,  Diksmuide, Mechelen, Leopoldsburg, Aalst, Eeklo, Diksmuide, Tielt, Mechelen, Leopoldsburg, Blankenberge, Stekene Turnhout, Antwerpen, Brussel, Genk, NieuwpoortDamme, Zottegem Charleroi, Mol, Luik, Maasmechelen, Boom Lokeren, Heist op den Berg, Kalmthout, Herentals, Lanaken, Maaseik, Aalst, Dilsen, België, Belgium,...   

Vipbus-huren.be heeft ook :

 
Offerte aanvragen