vergaderen op locatie

Heeft u binnenkort een reden om te vergaderen en wilt u deze vergadering graag op een bijzondere locatie laten plaatsvinden? Of gaat u bijvoorbeeld vergaderen met collega's of zakenrelaties die afkomstig zijn uit verschillende hoeken van het land en wilt u daarom op een centrale locatie vergaderen? Met onze vergaderbus kunt u niet alleen onderweg vergaderen, u kunt ook vergaderen op locatie! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan hier verder!

vergaderen op locatie

op locatie vergaderen

Mogelijkheden vergaderen op locatie

Met onze vergaderbus kunt u op elke locatie vergaderen, als het maar mogelijk/toegestaan is om op die locatie met een bus te parkeren. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld eens op een inspirerende locatie vergaderen, of u kunt bijvoorbeeld op de bouwplaats vergaderen. De mogelijkheden van vergaderen op locatie zijn met de vergaderbus eindeloos! 

vergaderen op locatie

op locatie vergaderen

Vergaderen op locatie? Van alle gemakken voorzien!

Wanneer u er voor kiest om te gaan vergaderen op locatie met een vergaderbus bent u van dezelfde gemakken voorzien als in een gewone vergaderruimte. De vergaderbus van vipbus-huren.be is namelijk gewoon een mobiele vergaderruimte. Wanneer u gaat vergaderen op locatie kunt u onder andere gebruik maken van het mobiele internet. U kunt uw laptop of tablet aansluiten waardoor u niet met een lege accu komt te zitten. Verder kunt u gebruik maken van het aanwezige multimedia systeem en het draadloze spraaksysteem. Wilt u een presentatie geven? Hiervoor kunt u gebruik maken van meerdere LCD schermen. Zoals u merkt kunt u vergaderen op locatie met alle gemakken van een normale vergaderruimte!

Catering tijdens de vergadering op locatie?

Wilt u graag wat drinken tijdens het vergaderen op locatie? Dan kunt u gebruik maken van de goed gevulde koeling in de vipbus. Ook is het mogelijk om tijdens de vergadering op locatie gebruik te maken van de koffiemachine, het is wel verstandig om dit vooraf bij ons aan te geven. Wanneer u ook nog wilt ontbijten, lunchen of dineren tijdens de vergadering op locatie, kunt u gebruik maken van onze luxe cateringservice. De mogelijkheden vindt u op onze cateringlijst. Op deze lijst kunt u ook nog kiezen uit diverse andere dranken en snacks.

Vergaderen op locatie?

Wilt u uw reistijd met collega's of zakenrelaties zo nuttig mogelijk benutten en vergaderen onderweg? Of wilt u juist graag vergaderen op locatie? Dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres! U huurt bij ons namelijk een mobiele vergaderruimte die van alle gemakken is voorzien. Wanneer u kiest voor onze vergaderbus, dan raden wij u aan om het online offerteformulier in te vullen. U ontvangt veelal binnen enkele wekdagen een op maat gemaakte offerte. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Wij bespreken graag samen met u hoe wij de vipbus het best in kunnen zetten tijdens een vergadering op locatie!

U kan vergaderen op locatie in heel België, denk hierbij aan:

St-Niklaas, Bilzen, Braschaat, Torhout, Gistel, Arendonk, Namen,  Diest, Beveren, Maasmechelen, Beringen,Bilzen, Braschaat, Balen, Deinze, Blankenberge, Zelzate, Brussel, Overpelt, Bree, Brugge, Gent, Willebroek,  Genk, Lanaken, Geel, Hasselt, Aalst,  Maaseik, Kapellen,  Mechelen, Westerlo, MechelenHerentals, Lier, Oostende, Genk, Mol, Luik, Brugge, Lommel,Knokke Heist, , Tielt, Eeklo,  Diksmuide, Lokeren, Dilsen, Turnhout, Antwerpen, Heist op den Berg, Boom, Leopoldsburg,  Hoogstraten, Genk, Lanaken, Herselt, Stekene, Damme, Zottegem, Hamont, Veurne, Nieuwpoort, Kalmthout, Beerse, Leuven, Peer, Bergen, Charleroi, België, Belgium,...   

Vipbus-huren.be heeft ook : 8 persoons vipbusje, Vergaderbus, Roadshowbus, 12 persoons vipbusje, Bus met Limozit, 40 personen vipbus,  Luxe autocar, 35 personen vipbus, 50 personen vipbus,  9 persoons vipbusje en 30 personen vipbus.

Offerte aanvragen