6 persoons vip busje

6 Persoons vip busje nodig? U bent hier aan het juiste adres. Wij hebben diverse mogelijkheden in ons portfolio om uw zakelijk gezelschap te vervoeren naar locatie. Door de exclusiviteit van onze voertuigen sluiten wij perfect aan op logistieke problemen voor de zakelijke markt. Deze problemen kunnen opgelost worden door te kiezen voor een 6 persoons vip busje. U kunt een aantal voertuigen in ons wagenpark vinden die aan uw zoektocht voldoen.

vip busje huren 6 personen

6 persoons vip busje huren

6 persoons vip busje, of een van de overige modellen.

U kunt bij ons niet alleen een luxe busje huren voor 6 personen. Ook voor grotere groepen hebben wij luxe bussen klaar staan. U kunt bij ons een luxe autocar huren in de volgende formaten:

 • 5 Persoons minibus
 • 8 Persoons vip busje
 • 16 Persoons vip busje
 • Vipvervoer tot 35 personen (The Experience)
 • Vipvervoer tot 50 personen (The Reference)
 • en nog veel meer

vipbus 6 persoons

6 persoons vipbus

Een wagenpark waar vele bedrijven zijn ondergebracht om een zo breed mogelijk aanbod te genereren. De diverse bedrijven die in ons portfolio zitten, beschikken over vipbussen tot 20 personen die iets extra's kunnen bieden. Het voordeel van dit collectief is de garantie van een landelijke dekking tegen de scherpst mogelijke tarieven. Nergens anders in België vind je een dergelijk assortiment aan voertuigen. Om het aanbod optimaal te houden, zijn wij continu op zoek naar bedrijven die wat kunnen toevoegen aan het assortiment.

Alles is mogelijk met onze mogelijkheden. Als er gekeken wordt naar de features van de diverse modellen zijn deze onderscheidend van de collega bedrijven. Dit is met name voor de twee grotere modellen. Deze zijn gebouwd naar de eisen van de zakelijke gebruiker. De kleinere modellen hebben overeenkomende features, maar een van de belangrijkste eigenschappen zijn presentatiemogelijkheden onderweg. Op dat vlak bent u hier aan het juiste adres.

vip busje huren 6 personen

vip busje huren 6 persoons

6 Persoons vip busje, voorzien van:

 • Zakelijk en klassiek interieur
 • Comfortabele & lederen zetels
 • Climat control
 • 1 of meerdere LCD videomonitoren
 • Cateringmogelijkheden
 • Multimedia installatie
 • Ervaren & representatieve chauffeur

U bent ervan verzekerd dat u op gepaste wijze wordt vervoerd naar uw event. In de Benelux zijn diverse vipbusjes te huur, maar bij vipbus-huren.be bent u verzekerd van op maat gemaakt vervoer. Wij trachten de voertuigen aan te sluiten op uw wensen. En dat tegen de scherpste prijzen.

Wilt u meer informatie over de huur van een 6 persoons vip busje? Graag verwijzen wij u naar het online offerte formulier. U kunt hier uw rit samenstellen en aan de hand van deze gegevens kunnen wij het beste vipbusje zoeken voor uw aanvraag. Veelal ontvangt u binnen enkele werkdagen een voorstel van onze administratie.

U kan het 6 persoons vipbusje huren in heel België, denk hierbij aan:

België, Belgium, St-Niklaas, Torhout, MechelenHerentals, Gistel, Arendonk, Namen, Heist op den Berg, Westerlo, Lier, Oostende, Genk, Boom, Leopoldsburg, Blankenberge, Zelzate, Brussel, Overpelt, Bree, Balen, Deinze, Knokke Heist, Tielt, Mol, Herselt, Eeklo, Diksmuide, Kapellen, Willebroek, Maaseik, Dilsen, Turnhout, Antwerpen,  Genk, Aalst, Stekene, Diest, Beveren, Maasmechelen, Beringen, Lanaken, Geel, Hasselt Bilzen Damme, Zottegem, Hamont, Veurne, Nieuwpoort, Luik, Lommel, Hoogstraten, Braschaat, Lokeren, Brugge, Gent, Kalmthout, Beerse, Leuven, Peer, Bergen, Charleroi,...   

Vipbus-huren.be heeft ook : Vergaderbus, Luxe autocar, Bus met Limozit, 35 personen vipbus, 50 personen vipbus, Roadshowbus, 40 personen vipbus,  12 persoons vipbusje, 8 persoons vipbusje9 persoons vipbusje, en 30 personen vipbus.

 
Offerte aanvragen