Vipbus Poperinge

Vipbus Poperinge is uw partner in het verzorgen van vipvervoer op maat. Nergens anders in België vindt u een aanbod zoals hier. Wij houden het wagenpark zo optimaal mogelijk door te anticiperen op veranderingen in de markt. Voor elke gezelschapsgrootte en voor elk budget kan er een geschikte autocar worden voorgereden. Wat kunt u van vipbus Poperinge verwachten;

Vipbus poperingen

Poperingen Vipbus

Vipbus Poperinge, het wagenpark

Op het gebied van Autocar huren bent u bij Vipbus Poperinge aan het juiste adres. U kunt hier namelijk een luxe bus huren in diverse soorten en maten. Hieronder vindt u een kort overzicht van de luxe bussen welke u bij ons kunt huren:

Bovenstaand aanbod is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere aanbieders. Door dit collectief kan er een landelijke dekking gegarandeerd worden wat resulteerd in scherpe tarieven voor vipvervoer op maat. Met name de kleinere vipbussen zijn ondergebracht bij deze partners. Continu zijn wij zoekende naar vipwagens welke wat extra's kan toevoegen aan ons portfolio.

De diverse wagens uit ons aanbod zijn voorzien van een diversiteit aan eigenschappen die vipvervoer naar een hoger niveau tillen. Deze features maakt het mogelijk om diverse reserveringen tot een succes te maken. Dan spreken we over features die op zakelijk vlak noodzakelijk zijn om tegemoet te komen aan de wensen en behoeften van onze doelgroep.

Vipbus Poperinge, uitgerust met:

Poperinge vipbus

vipbus Poperinge

 • Professionele geluidsinstallatie
 • Draadloze microfoons
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Wireless Internet Access Point
 • Modern multimedias systeem
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Totale rondzit (uniek in Europa, vergaderopstelling)
 • Lederen en comfortabele zetels
 • Mogelijkheid tot belettering
 • Nachtblauwe kleurstelling
 • Extra geluidsisolatie
 • Zakelijke & klassieke uitstraling

Eerder hebben we al aangegeven dat het noodzakelijk is dat bovenstaande kenmerken aanwezig zijn in de bus om een rit succesvol te laten verlopen. Door de jaren heen zijn er nieuwere vipbussen op de markt gekomen, maar nog steeds beschikken deze niet over bijvoorbeeld een VGA aansluiting om presentaties te realiseren. Of wat dacht u van een rondzit voor maximaal 50 personen. Door de huidige wetgeving is het niet meer mogelijk om een dergelijke zitopstelling in te bouwen.

Vipbus Poperinge, inzetbaar voor:

Zoals u ziet kunt u bij Vipbus Poperinge een vipbus of vip busje huren voor iedere gelegenheid en ieder gezelschap. Voor kleine gezelschappen kunt u bijvoorbeeld een vip busje huren voor 5 personen, maar u kunt ook een vipbus huren voor groepen tot zelfs 50 personen! Natuurlijk kunt u ook een combinatie maken van onze voertuigen waardoor het mogelijk is om nóg grotere groepen te vervoeren met het vipvervoer van vipbus-huren.be! Al onze vipbussen zijn multifunctioneel en inzetbaar bij diverse soorten gelegenheden, van zakelijk vervoer als mobiele kantoorruimte tot rouwvervoer. Hiernaast zijn onze vipbussen ook uitermate geschikt als partyvervoer! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw gelegenheid!

Vipbus huren in Poperinge?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die vipbus Poperinge uw bedrijf te bieden heeft. Wij verwijzen u graag naar het aanvraagformulier. Aan de hand van de door u ingevulde gegevens kunnen wij een op maat gemaakt voorstel samenstellen voor uw reis. Ook wordt op basis van uw details onze partners benaderd over de mogelijkheden en de scherpst mogelijke tarieven. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk een antwoord toe te sturen.

Vipbus Poperinge en meer...

U kunt niet alleen bij ons terecht voor het huren van een Vipbus in Poperingen. Wij zijn actief met het verhuren van vipbussen in heel België en Nederland. Dus wilt u bijvoorbeeld een vip bus of vip busje huren in Antwerpen, Gent, Mechelen, Brussel, Hoogstraten of Izegem? Bij vipbus-huren.be kan het allemaal!

Offerte aanvragen