vip bus 12 personen

Vipbus-huren.be is gespecialiseerd in het verzorgen van vipvervoer op maat. Dus bent u op zoek naar bijzonder vervoer voor een gezelschap van ongeveer 12 personen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor het huren van een vip bus 12 personen. Bent u met een grotere of kleinere groep? Ook dan hebben wij passend vervoer voor u beschikbaar!

Vip bus 12 personen huren en meer...

Bij ons kunt u niet alleen een 12 persoons vip busje huren, maar ook diverse andere modellen. Het maakt niet uit of u met een grote of kleine groep bent, wij hebben altijd een model vipbus beschikbaar wat past bij uw gezelschap. Bij vipbus-huren.be heeft u de keuze uit de volgende modellen:

Heeft u vragen over welk model bijvoorbeeld het beste bij uw gezelschap en event past? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Vip bus 12 personen, de eigenschappen

Wij vinden het belangrijk dat u tijdens de reis in een vip bus 12 personen  niets tekort komt. Om deze reden hebben wij diverse unieke eigenschappen toegevoegd aan onze vipbussen. Bij ons huurt u dus een bijzondere vip bus 12 personen. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste features.

  • Vergaderopstelling (stoelen opgesteld in een ronde)
  • Moderne multimedia installatie
  • Professionele geluidsinstallatie
  • Extra geluidsissolatie
  • Meerdere LCD schermen
  • Keukenblok
  • en meer....

Bent u benieuwd naar de overige faciliteiten van onze vip bus 12 personen of van één van de andere modellen? Neem dan een kijkje op de faciliteiten pagina.

Vip bus 12 personen huren?

Bij vipbus-huren.be kunt u diverse multifunctionele voertuigen huren waaronder een vip bus 12 personen. Deze voertuigen zijn inzetbaar bij zowel zakelijke evenementen als particuliere gelegenheden. Wilt u meer informatie over de diverse mogelijkheden? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wilt u een prijsindicatie? Dan kunt u het beste het offerteformulier invullen. Op deze manier krijgen wij de benodigde gegevens voor het opstellen van een offerte. U kunt bij ons gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen!

Recensies

www.vipbus-huren.be/vip-bus-12-personen/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 8.8/10 op basis van 678 stemmen.

Joyce & Maaike : EDe meest exlcusieve vip touringcar van Europa
vind je HIER. Een ongelofelijk complete touringcar met alles denkabe mogelijkheden
een vipbus. Alles is mogelijk!! 
Melvin & Johanna: Voor diverse internationale manager hadden 
we een 12 persoons vipbusje gehuurd. Een zeer complete en nette 
vip touringcar voor een onvergetelijk reisje.
Uw beoordeling hier? Mail ons dan op info@vipbus-huren.be en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen