Vergaderbus

Bent u op zoek naar een bijzondere manier van vergaderen? Dan is de vergaderbus misschien wel wat voor u! Deze vergaderbus is namelijk dé manier om onderweg en/of op locatie te vergaderen. Deze mobiele vergaderruimte van vipbus-huren.be heeft dezelfde kenmerken als een gewone vergaderruimte waardoor u niets zult missen tijdens de reis!

Vergaderbus, onderweg of op locatie!

Heeft u binnenkort een zakelijke rit met bijvoorbeeld collega's of klanten en wilt u de reistijd zo optimaal mogelijk benutten? Dan is de vergaderbus misschien de oplossing die u zoekt! In deze bus is het niet alleen mogelijk om te vergaderen, het biedt ook presentatiemogelijkheden. Hierdoor kunt u dus werken tijdens de rit en gaat er geen kostbare tijd verloren. Hiernaast is het ook mogelijk om de bus bijvoorbeeld op een centrale locatie te parkeren, zodat de vergadering voor iedereen gemakkelijk te bereiken is. Zoals u ziet biedt de vergaderbus diverse mogelijkheden voor vergaderingen onderweg en vergaderingen op locatie!

Kenmerken van de vergaderbus

Eigenlijk heeft de vergaderbus dezelfde kenmerken als een normale vergaderruimte. Hieronder vindt u een lijstje van de belangrijkste kenmerken van de mobiele vergaderruimte.

 • Vergaderopstelling (totale rondzit)
 • Luxe, lederen zetels
 • Meerdere tafels
 • Wireless Internet Acsess Point
 • LCD schermen
 • Moderne multimedia installatie
 • Draadloos spraaksysteem
 • Brandingmogelijkheden
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Professionele geluidsinstallatie
 • En ga zo maar door...

Zoals u ziet hoeft u niets te missen in de vergaderbus, waardoor u ongestoord kunt vergaderen onderweg of op locatie! Mist u toch nog iets? Laat het ons weten, dan bekijken wij graag samen met u de mogelijkheden. Wij doen er graag alles aan om aan de wensen van onze klanten te voldoen.

Vergaderbus huren?

Denkt u dat onze vergaderbus dé juiste oplossing is voor u en bent u benieuwd naar de beschikbaarheid en prijs voor uw vergadering? Dan raden wij u aan om het offerteformulier in te vullen. Op deze manier kunnen wij een offerte op maat maken. Heeft u nog vragen over bijvoorbeeld de mogelijkheden van de vergaderbus? Dan kunt u contact met ons opnemen.

 

 

Recensies

https://www.vipbus-huren.be/zakelijk-vervoer/vergaderbus/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.1/10 op basis van 714 stemmen.

Accountantskantoor Visser: Met diverse klanten in gesprek gegaan 
tijdens de jaarlijkse klantendag. Diverse presentaties en vergadersessies 
georganiseerd. Dit allemaal rijdend en onder het genot van een kop koffie.
 
 
Meubelmaker van Andel: Tijdens een bedrijventour hebben we  
moeten vergaderen om uitleg te geven over de nieuwe productielijn. 
De chauffeur heeft hier goed op geanticipeerd.
 
Wilt u ook uw mening delen met ons.
 
Mail ons dan op info@vipbus-huren.be en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen