Trouwbus, vervoer voor uw mooiste dag!

U gaat binnenkort trouwen met de liefde van uw leven. Gefeliciteerd! Natuurlijk heeft u al het een en ander geregeld en zijn er ideeen over het huren van het mooiste trouwvervoer. Heeft u al eens gedacht aan een trouwbus, Samen met uw naaste familie en vrienden vervoerd worden naar de diverse locaties. Heeft u al eens kennis genomen van:

Trouwbussen van vipbus-huren.be

U kunt bij ons drie verschillende luxe bussen huren welke uniek vervoer op uw bruiloft kunnen bieden. Klik op een van de onderstaande opties voor meer informatie per bus.

trouwbus huren

huren trouwbus

Dit zijn niet zomaar bussen, maar de meest bijzondere en exclusieve voertuigen van Europa. Een weddingbus boordevol multimedia en entertainment voor een onvergetelijke ervaring. Wat kan de trouwbus voor u betekenen?

De eigenschappen van de trouwbus:

U kunt bij ons een luxe autocar huren met de volgende bijzondere kenmerken:

 • 9500 Watt PA geluidsinstallatie, zowel binnen als buiten
 • Multicolor LED verlichting
 • Professionele muziekcomputer
 • Moderne multimedia installatie
 • Luxe keukenhoek 
 • Lederen en comfortabele fauteuils
 • Totale rondzit (uniek in Europa)
 • Vlammenwerpers op het dak (the Experience)
 • Video projectie tunnel
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Wireless Internet Access Point (optioneel)
 • Rookmachines
 • CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
 • Catering mogelijkheden
 • Pangolin lasershow
 • en nog veel meer

trouwbus huren

huren trouwbus

Dit is speciaal vervoer zoals je enkel HIER kunt vinden. Nergens anders in Europa is een vergelijkbare trouwbus te huur. Doordat onze specials zijn voorzien van een totale rondzit zal uw gezelschap plaatsnemen in een totale ronde. Dit is te vergelijken met de stoelopstelling in een limousine.

Door de vele features is deze speciale weddingbus op multifunctioneel niveau in te zetten. Wij zijn dagelijks onderweg in Antwerpen, Brussel, Brugge en vele andere steden om de klant een onvergetelijke reis te bezorgen.

Intieme sfeer in trouwbus

Onze vipbussen beschikken over een unieke opstelling van de stoelen waardoor u samen met de gasten van uw bruiloft in een ronde zit. Hierdoor zal de sfeer in de bus intiem zijn en hoeft niemand iets van het feest te missen. Wanneer u onze trouwbus huurt voor uw bruiloft kunt u gebruik maken van alle features. U kunt dus een echt feestje bouwen in de bus!

Trouwbus huren?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden welke de trouwbus te bieden heeft en wilt u een vipbusje huren voor uw bruiloft? Vul dan snel het offerte formulier in en ontvang een op maat gemaakte prijs voor trouwvervoer op maat. Voor andere vragen verwijs ik u graag naar het contactformulier. Onze medewerkers sturen u veelal binnen een werkdag een op maat gemaakt antwoord.

Bent u op zoek naar vervoer voor de bijzonderste dag van uw leven? Dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk diverse bijzondere voertuigen huren, zoals een echte trouwbus! Deze trouwbus is inzetbaar als een chique touringcar, maar ook als een complete vipbus of feestbus

trouwvervoer op maat!

Zoekt u naast een trouwbus ook nog naar ander soort trouwvervoer? U kunt bij ons bijvoorbeeld ook een limousine huren als trouwauto of volgwagen. Neem een kijkje op onze limousine website voor de mogelijkheden voor het vervoer voor uw bruiloft. Heeft u een keuze kunnen maken? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan. Kunt u niet kiezen? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag over vervoer bruiloft!

U kan de Trouwbus huren in heel België, denk hierbij aan:

St-Niklaas, Bilzen, Braschaat, Torhout, Gistel, Arendonk, Namen, Lier, Oostende, Genk, Peer, Bergen, Bilzen, Braschaat, Balen, Deinze, Blankenberge, Zelzate, Brussel, Geel, Hasselt, Aalst, Genk, Nieuwpoort, Hoogstraten, Overpelt, Bree, Beringen,  Herentals, Lanaken, Maaseik, Kalmthout, Stekene, Charleroi, Diest, Beveren, Maasmechelen, Beerse, Leuven,  Westerlo, Kapellen,  Mechelen, Heist op den Berg, Boom, Leopoldsburg, Damme, Zottegem, Hamont, Veurne, Herselt, Mol, Luik, Brugge, Brugge, Gent, Willebroek, Turnhout, Antwerpen, Lommel,Knokke Heist, , Tielt, Eeklo,  Diksmuide, Lokeren, Aalst, Dilsen, België, Belgium,...   

Vipbus-huren.be heeft ook :

 

 

 
Offerte aanvragen