Dagje weg

Dagje weg in combinatie met een voertuigen uit ons wagenpark. U hoeft niet meer verder te zoeken. Wij bieden u zakelijk vervoer op maat. Alles is mogelijk en over alles valt te praten. In dat  geval bent u hier aan het juiste adres. Dit is vipvervoer uit het hogere segment. U zult nergens anders een daje weg ervaren zoals bij vipbus-huren.be. Wij kunnen meer dan enkel het vervoer van A naar B regelen, maar de invulling van de reis is geheel aan u.  Dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres. Wij zijn ervan overtuigd dat wij met een groot en divers assortiment de vraag vanuit de zakelijke klant 

dagje weg

Dagje weg met vipbus

Dagje weg in een van deze specials:

Wilt u graag een luxe bus huren om een dagje weg te gaan? Bij ons kunt u een luxe autocar huren in diverse soorten en maten waarmee het dagje weg helemaal compleet gemaakt kan worden:

Een groot gedeelte van bovenstaande modellen is in beheer van collega maatschappijen die hun voertuigen hebben ondergebracht in een gezamenlijk portfolio.  Door dit collectief kunnen er meerdere opties aangeboden worden bij het versturen van uw aanvraag. Het voordeel van deze samenwerking is dat we zo min mogelijke lege kilometers rijden wat een positief effect heeft op de huurprijs.

Een dagje weg met onze vipbus kan voor een scala aan gelegenheden. Voor zowel zakelijke als particuliere events zijn de diverse voertuigen inzetbaar. Aan wat voor soort gelegenheden moet u zoal denken.

  • Product- en bedrijfspresentaties
  • Promotionele doeleinden
  • Personeelsuitjes
  • Teambuilding activiteiten
  • VIP vervoer tijdens events
  • Shuttle service
  • Artiestenvervoer
  • Jubilea vervoer 

Een dagje weg met een zakelijk gezelschap staat voor een reis waarbij u de tijd optimaal benut. Door de vele mogelijkheden kunt u de vipbus vergelijken met uw bedrijf op wielen. U heeft alles bij de hand zoals u ook op de zaak heeft. Vipbus verhuur van hoog niveau!!

Dagje weg

Samen dagje weg

Dagje weg?

Wilt u meer informatie ontvangen over de inzet van onze vipbus voor een dagje weg. Graag ontvangen we een zo uitgebreid mogelijke aanvraag van u. Het duurt slechts een vijftal minuten en aan de hand van deze gegevens kunnen we een op maat gemaakt voorstel samenstellen. Voor meer info over ons bedrijf kunt u ook een kijkje nemen op deze website.

U een bus voor een Dagje weg huren in heel België, denk hierbij aan:

St-Niklaas, Bilzen, Braschaat, Torhout, Gistel, Arendonk, Namen, Lier, Oostende, Genk, Peer, Bergen, Bilzen, Braschaat, Balen, Deinze, ,  Kapellen, Brugge, Brugge, Heist op den Berg, Kalmthout, Herentals, Lanaken, Maaseik, Beerse, Westerlo, Knokke Heist, Hoogstraten, Damme, Leuven,  Gent, Willebroek, Geel, Hasselt,  Lommel,  Zelzate, Overpelt, Bree, Beringen, Hoogstraten, Diksmuide, Mechelen, Leopoldsburg, Aalst, Eeklo, Diksmuide, Tielt, Mechelen, Leopoldsburg, Blankenberge, Stekene Turnhout, Antwerpen, Brussel, Genk, NieuwpoortDamme, Zottegem Charleroi, Mol, Luik, Maasmechelen, Boom Lokeren, Aalst, Dilsen, België, Belgium,...   

Vipbus-huren.be heeft ook :

Offerte aanvragen