Volgbus

Vipbus-huren.be is gespecialiseerd in het verzorgen van bijzondere reizen. Onze vipbussen zijn multifunctioneel en inzetbaar bij een diversiteit aan gelegenheden. Dus zoekt u een volgbus voor een bijzondere gebeurtenis? Dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres. De volgbus is inzetbaar bij speciale dagen, als een bruiloft. Maar ook voor mindere gelegenheden zoals een begrafenis is volgbus van vipbus-huren.be geschikt. De bussen zijn namelijk geheel aan te passen zodat deze aansluiten bij diverse soorten gelegenheden.

volgbus

volgbus huren

Volgbus begrafenis

In onze volgbus is alles aanwezig om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken. U wordt in alle rust en discretie naar uw bestemming gebracht. U kunt tijdens de rit in besloten kring mooie en bijzondere herinneringen naar boven halen. U kunt mooie foto's van de overledene laten zien op de beeldschermen en u kunt eventueel zijn of haar favortiete muziek af spelen in de bus. Na afloop van de begrafenis of crematie is er de mogelijkheid om naar bijvoorbeeld een restaurant of een condoleance accomodatie gebracht te worden. Op deze manier kunt u samen in besloten kring uw dierbare op een bijzondere manier herdenken.

huren volgbus

huren volgbus

Volgbus bruiloft

Het is ook mogelijk om onze volgbus in te zetten tijdens leukere gelegenheden, zoals bij een bruiloft. Onze volgbussen zijn volledig naar wens aan te passen en daardoor inzetbaar bij zowel verdrietige als vrolijke gelegenheden. Tijdens uw bruiloft kunt u maximaal 50 van uw gasten in de volgbus vervoeren. Tijdens de reis kunnen uw gasten genieten van verschillende soorten entertainment. Zo zijn er verschillende LCD schermen aanwezig, een professionele geluidsinstallatie en nog veel meer... Op deze manier gaat er deze dag geen kostbare tijd verloren, de reis in onze volgbus is namelijk al een ervaring op zich!

Volgbus huren?

Wilt u een volgbus huren voor bijvoorbeeld een begrafenis of bruiloft? Dan raden wij u aan of het offerteformulier in te vullen zodat wij een offerte op maat kunnen opstellen. Laat ons weten wat voor wat voor gelegenheid u een volgbus wilt huren en wij zorgen ervoor dat de volgbus past bij de gelegenheid. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Dan kunt u contact met ons opnemen!

U kan de Uitvaartbus huren in heel België, denk hierbij aan:

St-Niklaas, Bilzen, Braschaat, Torhout, Gistel, Arendonk, Namen, Lier, Oostende, Genk, Peer, Bergen, Bilzen, Braschaat, Balen, Deinze, Blankenberge, Zelzate, Brussel, Geel, Hasselt, Aalst, Genk, Nieuwpoort, Hoogstraten, Overpelt, Bree, Beringen,  Herentals, Lanaken, Maaseik, Beerse, Heist op den Berg, Kalmthout, Stekene, Charleroi, Mol, Luik, Maasmechelen, Boom, Leuven,  Westerlo, Kapellen,  Mechelen, Leopoldsburg, Damme, Zottegem, Brugge, Brugge, Gent, Willebroek, Turnhout, Antwerpen, Lommel,Knokke Heist, , Tielt, Eeklo,  Diksmuide, Lokeren, Aalst, Dilsen, België, Belgium,...   

Vipbus-huren.be heeft ook :

 

 
Offerte aanvragen