Vipbus Torhout

Vipbus Torhout staat voor exclusiviteit, kwaliteit en service uit het hoogste segment bij het realiseren van vipvervoer op maat. Dit vipvervoer wordt uitgevoerd met een scala aan bijzondere vipbussen. Het wagenpark dat wij aanbieden, zijn autocars uit het hoge segment. Hieronder vindt u een greep uit de mogelijkheden van vipbus Torhout.

Torhout Vipbus

Vipbus Torhout

Vipbus Torhout, de mogelijkheden:

Bij vipbus Torhout heeft u de keuze uit diverse mogelijkheden. Dus wilt u een luxe bus huren of een luxe autocar huren? Dan kunt u bij ons kiezen uit de volgende opties:

Bovenstaande mogelijkheden zijn tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere aanbieders. Dit collectief biedt u een scala aan voordelen. Een landelijke dekking, volop beschikbaarheid, diverse mogelijkheden en dat voor de scherpst mogelijke tarieven. Nergens anders in de Benelux zult u een verscheidener aanbod vinden als dat bij vipbus Torhout. Het maken van een keuze wordt versterkt door de mogelijkheden die in de diverse voertuigen voorzien zijn.

vip bus huren torhout

luxe bus torhout

Vipbus Torhout kenmerkend door:

U kunt bij ons een luxe bus huren met unieke kenmerken. Wanneer u bij ons in stapt kunt u de volgende features verwachten:

 • Totale rondzit over het gehele bovendek
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Wireless Internet Access Point
 • Draadloos spraaksysteem
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Digitale klimaatbeheersing
 • Klassiek & zakelijk uitstraling
 • Mogelijkheid tot catering
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Extra geluidsisolatie
 • Modern multimedia systeem
 • Nachtblauwe kleurzetting

Torhout Vipbus

Vipbus Torhout

De diverse mogelijkheden die bij vipbus Torhout ingebouwd zijn, zijn tot stand gekomen door de wensen en behoeften van onze toekomstige doelgroep in kaart te brengen en te implementeren. Op deze wijze bieden wij u een grote variatie aan en blijven we onderscheidend van de concurrentie. U zult nergens een vipbus vinden met een totale rondzit en een multimedia installatie van dit kaliber.

Door de jaren heen worden veelal door bedrijven ingehuurd, maar het komt ook voor dat particulieren en verenigingen gebruik maken van de vele mogelijkheden. Gaat u een vipbus huren? Onze diensten en producten worden niet ingezet voor een simpele verplaatsing, maar vooral voor de moeilijkere projecten of waarbij service voorop staat.

Vipbus Torhout, te gast bij:

Bij vipbus Torhout kunt u een luxe personenbus hurenvoor diverse soorten gelegenheden zoals:

vipbus huren torhout

luxe busje torhout

Vipbus Torhout voor zakelijk vervoer

Door de jaren heen hebben wij regelmatig het vervoer verzorgd voor zakelijke klanten. Hierdoor weten wij ondertussen precies welke wensen en behoeften onze zakelijke klanten hebben op het gebied van vipvervoer. Zo weten wij bijvoorbeeld dat voor veel zakelijke ritten geld; Tijd is geld. Om deze reden zorgen wij niet alleen dat wij onze klanten op tijd op halen, wij zorgen er ook voor dat zij hun reistijd zo optimaal mogelijk kunnen benutten. Hiervoor hebben wij diverse aanpassingen gedaan aan onze bussen zodat zakelijke klanten onderweg kunnen vergaderen of presentaties kunnen verzorgen. De vipbussen zijn volledig ingericht als vergaderbus of kantoorbus.

Multifunctionele vipbussen

De vipbussen van Vipbus Torhout zijn niet alleen uitermate geschikt voor zakelijk vervoer. Ook bij diverse andere gelegenheden zijn de vipbussen inzetbaar. Zo zijn de vipbussen bijvoorbeeld met één druk op de knop om te toveren tot partybus. Wanneer alle feest faciliteiten uitgeschakeld zijn ziet u hier niets van doordat alles vakkundig weggewerkt zit in de bus. Maar wanneer alles is ingeschakeld, dan stapt u in één van de meest extreme partybussen van Europa! Zoals u ziet zijn de bussen van Vipbus Torhout heel veelzijdig en daardoor inzetbaar bij een groot scala aan gelegenheden. 

We rijden natuurlijk niet alleen in Torhout maar ook naar andere steden, dus wil je een vipbus huren in Brussel, Lier, Herentals, Geel, Genk, Aalst, Mechelen, Gent of Antwerpen dan kan dat zeker ook!

Vipbus huren in Torhout?

Zoals u ziet, is alles mogelijk. Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden en/of tarieven die vipbus Torhout hanteert. Middels het offerteformulier kunt u uw gegevens invullen. Aan de hand van deze details kan onze offerte afdeling een op maat gemaakt voorstel maken. Wij doen er alles aan om het aanbod zo goed mogelijk af te stemmen op uw aanvraagformulier.

Offerte aanvragen