10 persoons vip busje huren

Bij ons bent u aan het juiste adres voor bijzonder vipvervoer op maat. Wij willen u tijdens de reis graag ontzorgen, daarom hebben diverse bijzondere eigenschappen toegevoegd aan onze vipbussen. Bij ons kunt u verschillende vipbussen huren waaronder de vip bus 10 personen. Binnen heel België en Nederland zult u geen vergelijkbare bussen vinden. Voor bijzonder vipvervoer moet u dus bij vipbus-huren.be zijn!

vipbus 10 personen huren

vipbus 10 personen huren

Vip bus 10 personen en meer..

U kunt bij ons niet alleen een 10 persoons vip busje huren. Wij hebben namelijk een breed aanbod vip bussen. Zowel voor kleine en als voor grote gezelschappen kunt u dus bij ons terecht. Hieronder ziet u een overzicht van de vipbussen en busjes die u bij ons kunt huren.

vip busje huren 10 personen

luxe busje huren 10 personen

Zoals u ziet kunt u bij ons terecht voor een breed aanbad aan vipbussen. Dit uitgebreide aanbod is tot stand gekomen door samen te werken met maatschappijen die dezelfde missie en visie nastreven. Door deze samenwerkingen kunnen wij onze klanten een landelijke dekking bieden (België en Nederland), dit zorgt ervoor dat wij vipvervoer tegen de scherpste prijs kunnen bieden.

Vip bus 10 personen te huur voor diverse gelegenheden

Bij ons kunt u een 10 persoons vip busje huren die geschikt is voor diverse soorten events. Doordat een aantal van de unieke eigenschappen volledig naar wens in- en uit te schakelen zijn is de 10 persoons vip bus geschikt als vergaderbus/mobiele vergaderruimte maar ook als feestbus. Om deze reden is de vipbus 10 personen inzetbaar bij iedere gelegenheid, zowel zakelijk als particulier.

 • Beurzen
 • Congressen
 • Vrijgezellenfeesten
 • Bruiloften
 • Artiesenvervoer
 • etc...

Vip bus 10 personen huren?

Wilt u een 10 persoons vip busje huren? Dan zit u hier goed! Vul het online offerteformulier in en u ontvang veelal binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte offerte. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

10 Persoons vip busje nodig voor uw verplaatsing? Dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres. Het vipvervoer dat wij aanbieden met ons wagenpark is van exclusief niveau. Diverse mogelijkheden zoals een 10 persoons vip busje huren is geen enkel probleem. Om dit aantal te vervoeren, kunnen wij diverse mogelijkheden bieden.

10 persoons vipbusje huren

huren 10 persoons vipbusje

10 persoons vip busje, de mogelijkheden:

Naast bovenstaande modellen heeft vipbus-huren.be nog een groot aantal modellen te huur. Dit zijn vipbussen die een capaciteit hebben tot 50 personen en zijn voorzien van een scala aan mogelijkheden welke vipvervoer naar een hoger level tillen. De kleinere vipbussen hebben overeenkomende features. 

Eigenschappen vip busjes

U kunt hier een luxe bus huren met speciale eigenschappen welke ervoor zorgen dat uw reis zo comfortabel mogelijk zal zijn. U kunt denken aan:

 • Comfortabele zetels
 • Climat Control
 • Zakelijke uitstraling
 • DVD audio installatie, meerdere schermen
 • Panorama dak
 • Koelkast aan boord

Reis in stijl met een 10 persoons vip busje 

Vipbus 10 persoons

10 persoons vipbus

U wordt geheel in stijl naar uw bestemming gebracht. Onderweg kunt u genieten van een krantje of wilt u onderweg een vergadering of presentatie realiseren. Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden. De werkzaamheden die u onderweg kunt uitvoeren, zijn tijdwinst. Aangekomen op bijvoorbeeld een bouwplaats bent u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen hierom. Het 10 persoons vip busje brengt u erheen.

10 Persoons vip busje huren, inzetbaar voor:

Een luxe autocar huren kan voor diverse soorten doeleinden. Hier vindt u een aantal mogelijkheden:

 • Directie- en luchthavenvervoer
 • Bedrijfsbezoeken
 • Shuttle service tijdens events
 • Beurzen en congressen
 • Personeelsuitstappen

10 persoons vipbusje huren?

Wilt u meer informatie over de tarieven en beschikbaarheid van een 10 persoons vip busje? Wij nodigen u uit om het offerteformulier in te vullen. Aan de hand van uw gegevens kunnen wij een geheel vrijblijvend aanbod doen. Op het moment dat wij zoeken naar de mogelijkheden proberen wij altijd de beste oplossing voor uw verplaatsing te zoeken.

Is een vipbusje niet helemaal wat u zoekt? U kunt bij ons ook een limo huren! Wij hebben het grooste limousine aanbod van België. Voor een bijzonder vipbusje of een exclusieve limousine bent u bij ons dus aan het juiste adres!

10 persoons vipbus huren

vipbus 10 pers huren

Vip busje 10 personen huren

Gedurende het jaar heeft u diverse afspraken door België met een aantal collega's. De komende maand heeft u een externe afspraak waarnaar u toe reist met een tiental personen. Om deze gezelschapsgrootte te vorozien van vervoer wilt u een vip busje 10 personen huren. Om dit logistieke probleem aan te pakken, bieden wij u exclusief vervoer aan voor een betaalbare prijs. Wij hebben het dan niet over de standaard vipbusjes, maar over vipvervoer dat een stapje verder gaat. Wij kunnen u naast een 10 persoons vipbus het volgende aanbieden.

10 persoons vipbus

huren 10 persoons vipbusje

Huidig wagenpark:

 • 5 persoons vipbusje
 • 8 persoons vipbusje (meerdere uitvoeringen)
 • 16 persoons vipbusjes (meerdere uitvoeringen)
 • 35 persoons vipbus (The Experience VIP Lounge)
 • 50 persoons vipbus (The Reference VIP Lounge)
 • en diverse vip personenwagens

vipbusje 10 pers huren

10 pers vipbusje

Een wagenpark dat tot stand is gekomen door samenwerking van meerdere aanbieders. Door dit collectief kan er een landelijke dekking worden gegarandeerd wat resulteerd in betaalbare tarieven voor exclusief vipvervoer op maat. Een vip busje 10 personen huren staat voor maatwerk. De diverse voertuigen zijn uitgerust met een scala aan mogelijkheden om ons te kunnen onderscheiden van de concurrentie en altijd een stapje voor te zijn.

Vip busje 10 personen huren, de features

 • Representatieve chauffeur
 • Zakelijk & klassieke uitstraling
 • Comfortabele fauteuils
 • Zakelijk interieur
 • Wireless Internet Access Point (optioneel)
 • Multimedia installatie
 • en nog veel meer

Wilt u een vip busje 10 personen huren en bent benieuwd naar de tarieven, beschikbaarheid en mogelijkheden? Graag ontvangen wij een offerte middels het aanvraagformulier. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij een op maat gemaakt voorstel samenstellen. En dat veelal binnen enkele werkdagen. Doordat wij samenwerken met meerdere aanbieders kan het soms langer duren, maar u kunt ons altijd contacteren en dan kunnen wij zien wat wij voor u kunnen betekenen.

U kan een Vipbus huren in heel België, denk hierbij aan:

St-Niklaas, Bilzen, Braschaat, Torhout, Lokeren, Aalst, Zelzate, Brussel, Geel, Hasselt, Aalst, Genk, Lanaken, Knokke Heist, Oostende, Genk,Kapellen,  Mechelen, Heist op den Berg, Boom, Leopoldsburg, Hoogstraten, Overpelt, Bree, Brugge, Gent,Damme, Zottegem, Willebroek, Turnhout, Antwerpen, Stekene, Charleroi, Diest, Beveren, Maasmechelen, Beringen, Leuven,  Westerlo, Herselt, Mol, Luik, Brugge, Lommel, Peer, Bergen, Tielt, Eeklo, Mechelen, Kalmthout, Beerse, Herentals, Bilzen, Braschaat, Balen, Hamont, Maaseik, Veurne, Nieuwpoort, Diksmuide, Gistel, Arendonk, Namen, Lier, Deinze, Blankenberge, , Dilsen, België, Belgium,...   

Vipbus-huren.be heeft ook : 35 personen vipbus, 50 personen vipbus, Vergaderbus, 40 personen vipbus,  Luxe autocar8 persoons vipbusje, 9 persoons vipbusje, 12 persoons vipbusje, Roadshowbus, Bus met Limozit en 30 personen vipbus.

Offerte aanvragen