Vipbus Deinze

Vipbus Deinze brengt u geheel in stijl op locatie. Zakelijk vervoer zoals wij aanbieden, zult u nergens anders vinden. Het gaat bij ons niet om het uiterlijk van de vipbus, maar het optimaal gebruiken van de mogelijkheden die onze voertuigen u kan bieden. De features zijn samengesteld naar aanleding van de wensen en behoeften van de consument. Reistijd is bij vipbus-huren.be geen loze reistijd, maar geïnvesteerde tijd.

Deinze vipbus

Deinze Vipbus

Vipbus Deinze, de features

Bij Vipbus Deinze bent u aan het juiste adres voor het huren van een luxe bus met unieke eigenschappen. Door de jaren heen hebben wij onze voertuigen namelijk helemaal aangepast op de wensen behoeften van onze klanten. Op deze manier kunt u bij ons een luxe autocar huren met de volgende unieke features:

 • Wireless Internet Access Point
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Zakelijk & klassiek interieur
 • Lederen & comfortabele fauteuils
 • Vergader- en presentatiemogelijkheden
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Totale rondzit vergaderopstelling
 • Digital climat control
 • Mogelijkheid tot belettering
 • Mogelijkheid tot inzet hostess
 • Professioneel geluidssysteem
 • en nog veel meer

Ons wagenpark

Bovenstaande mogelijkheden zijn voorzien in onze grotere vipbussen The Reference & The Experience VIP Lounge. Dergelijke vipbussen vind je nergens anders dan bij ABC Specials (beheerder website). In de Benelux vind je geen vergelijkbare maatschappij met luxe touringcars van dit formaat. Naast de grotere modellen kunt u bij vipbus Deinze ook terecht voor:

vip bus deinze

Luxe bus deinze

Bovenstaande modellen zijn ondergebracht bij onze collega maatschappijen doorheen het land. De diverse maatschappijen bieden vipvervoer aan met net dat beetje extra. Door dit collectief kunnen wij een landelijke dekking bieden tegen de scherpste prijzen. Om onderscheidend te blijven van de concurrentie zijn wij continu op zoek naar partners die wat kunnen toevoegen aan ons portfolio.

Cateringmogelijkheden

Gedurende de reis kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van onze ruime cateringmogelijkheden. Wat dacht u van een heerlijk kopje koffie of een kleine snack voor bij de koffie. Heeft u een lange reistijd of moet u al vroeg met vipbus Deinze mee? Wij kunnen diverse ontbijtpaketten verzorgen. Zelfs een uitgebreide BBQ met alles erop en eraan is geen enkel probleem. Wij werken samen met cateraars die zich hebben gespecialiseerd in het verzorgen van maaltijden op maat.

Deinze Vipbus

Vipbus Deinze

Vipbus huren in Deinze?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van vipbus Deinze? Graag verwijzen wij u naar het online offerteformulier. Aan de hand van de door u ingevulde gegevens kunnen wij u een opmaat gemaakt voorstel samenstellen. Veelal binnen enkele werkdagen ontvangt u een antwoord van onze administratie.

U kan vipbus Deinze huren in heel België, denk hierbij aan:

St-Niklaas, Bilzen, Braschaat, Torhout, Gistel, Arendonk, Namen, Lier, Oostende, Genk, Peer, Bergen, Bilzen, Braschaat, Balen, Deinze, ,  Kapellen, Brugge, Brugge, Beerse, Westerlo, Knokke Heist, Hoogstraten, Damme, Leuven,  Gent, Willebroek, Geel, Hasselt,  Lommel,  Zelzate, Overpelt, Bree, Beringen, Hoogstraten,  Diksmuide, Mechelen, Leopoldsburg, Aalst, Eeklo, Diksmuide, Tielt, Mechelen, Leopoldsburg, Blankenberge, Stekene Turnhout, Antwerpen, Brussel, Genk, NieuwpoortDamme, Zottegem Charleroi, Mol, Luik, Maasmechelen, Boom Lokeren, Heist op den Berg, Kalmthout, Herentals, Lanaken, Maaseik, Aalst, Dilsen, België, Belgium,...   

Vipbus-huren.be heeft ook :

 

Momenteel bieden wij ook een vip bus te koop aan. Klik hier voor onze verkoop pagina.

Offerte aanvragen