14 persoons vip busje huren

Wilt u een vipbus 14 personen huren? Dan bent u bij vipbus-huren.be  aan het juiste adres! Bij ons kunt u namelijk een unieke vipbus 14 personen huren. Deze luxe busjes beschikken over unieke eigenschappen, waardoor u geen vergelijkbaar model zult vinden binnen de Benelux! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ons vip busje voor 14 personen? Lees dan hier verder!

14 persoons vipbus

14 persoons vipbus huren

Vipbus 14 personen huren en meer...

Bij ons kunt u niet alleen een vip busje voor 14 personen huren, maar ook diverse andere modellen. Bent u dus met een kleiner of een groter gezelschap? Ook dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres! Wij beschikken namelijk over de volgende formaten luxe bussen:

vipbusje 14 pers

14 pers vipbus

Natuurlijk kunt u bij ons ook een geschikte vipbus huren als u bijvoorbeeld met 12, 18, 20 of 25 personen bent! Neem contact met ons op zodat wij u kunnen adviseren welke luxe bus u het beste kunt huren!

Vipbus 14 personen huren, de mogelijkheden:

Wanneer u er voor kiest om een 14 persoons vip busje te huren bij vipbus-huren.be, dan zijn de mogelijkheden eigenlijk eindeloos. Diverse eigenschappen van onze vipbusjes zijn namelijk volledig naar wens in- en uit te schakelen. Hierdoor is de vipbus 14 personen geschikt voor zowel zakelijke gelegenheden als feestelijke gelegenheden. Het maakt dus niet uit waarvoor u een vipbus 14 personen gaat huren, deze vipbus sluit altijd perfect aan bij uw gelegenheid!

Kenmerken 14 persoons vipbus

Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen kunt u bij vipbus-huren.be een vipbus 14 personen huren met unieke kenmerken die volledig naar wens zijn aan te passen, waardoor de vipbus geschikt kan zijn voor diverse soorten gelegenheden. Hieronder vindt u een beknopte samenvatting van de bijzondere kenmerken van onze vipbus 14 personen:

Vipbus 14 personen huren voor business travel

Heeft u binnenkort vervoer nodig voor een zakelijke gelegenheid en wilt u uw reistijd samen met collega's of zakenrelaties zo optimaal mogelijk benutten? Dan kunt u bij ons een vergaderbus huren! In onze vipbus 14 personen kunt u namelijk onderweg vergaderen! Door de unieke eigenschappen van onze vip busjes zult u niets tekort komen tijdens de rit en kunt u onbezorgd doorwerken. U kunt onder andere gebruik maken van ons mobiele internet, het moderne multimedia systeem en de LCD schermen. Hierdoor is het bijvoorbeeld ook mogelijk om onderweg presentaties te verzorgen.

Maar ook....

Onze 14 persoons vipbus is niet alleen goed inzetbaar als mobiele vergaderruimte. De bus is namelijk ook heel erg goed inzetbaar bij bijvoorbeeld feestelijke gelegenheden. Wij verhuren onze vipbus 14 personen namelijk ook voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten, bruiloften, personeelsuitjes en nog veel meer! Eigenlijk is alles mogelijk. Laat ons vooraf weten voor welke gelegenheid u de vipbus wilt huren en wij zorgen ervoor dat het vip busje hier op aan sluit!

Vip bus 14 personen huren

Heeft u interesse gekregen in het huren van onze vipbus 14 personen of in één van onze andere modellen? Bent  u benieuwd naar de prijzen en beschikbaarheid voor uw event? Dan raden wij u aan om het online offerteformulier in te vullen. U ontvangt veelal binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte offerte. 

Heeft u een zakelijke verplaatsing voor een klein gezelschap van 14 personen? Heeft u al eens gedacht aan het huren van een 14 persoons vip bus? U bent hier aan het juiste adres voor vipvervoer op maat. Met onze voertuigen richten wij ons met name op de zakelijke markt. Niet alleen voor kleine gezelschappen, maar ook voor grote gezelschappen bent u hier aan het juiste adres. VIP vervoer op maat voor een betaalbare prijs.

14 persoons vipbusje huren

Huren 14 persoons vipbus

14 Persoons vip bus, dit en nog veel meer

Bovenstaand wagenpark is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere aanbieders. Door dit collectief kan er een landelijke dekking geboden worden, wat resulteerd in scherpe tarieven. De vele voertuigen bieden u meer dan enkel het vervoer van A naar B. Tijdens de reis kunt u gebruik maken van de vele faciliteiten welke aanwezig zijn in de diverse voertuigen. De kleinere vipbussen tot 16 personen hebben vele overeenkomende kenmerken, maar kijkende naar de grotere vipbussen zijn er wel diverse verschillen. In het onderstaand overzicht vindt u de kenmerken van bovenstaand wagenark, van zowel de 14 persoons vip bus als The Reference & The Experience.

vipbus 14 persoons

14 persoons vipbus

Kenmerken van de diverse voertuigen

Onze voertuigen beschikken over allerlei unieke kenmerken. Wilt u een luxe bus huren bij vipbus-huren.be, dan kunt u het volgende verwachten:

 • Rondzit in vergaderopstelling (uniek in Europa)
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Draadloos spraaksysteem
 • Digitale klimaatbeheersing
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Zakelijk & klassieke uitstraling
 • Wireless Internet Access Point
 • Mogelijkheid tot branding
 • Uitgebreide keukenhoek 
 • Presentatiemogelijkheden
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Extra geluidsisolatie

De diverse kenmerken zijn tot stand gekomen door de wensen en behoeften in kaart te brengen. Aan de hand van de onderzoeksresultaten zijn deze geïmplementeerd bij de samenstelling van de diverse voertuigen. Om het wagenpark up to date te houden en onderscheidend te blijven van de concurrentie. Door continu te analyseren, zijn we op de hoogte van de behoeften van de consument.

Cateringmogelijkheden 14 persoons vip bus

Kijkend naar de ruime cateringmogelijkheden bieden wij kwaliteit. Een echte culinaire verwennerij. Onze culinaire partners werken enkel met lokale en dagverse producten om u een bepaalde standaard aan te bieden. Of het nu gaat om kleine versnaperingen of een uitgebreide barbeque. Alles is mogelijk. Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Bent u benieuwd naar onze cateringmogelijkheden? Dan kunt u een kijkje nemen op onze cateringlijst

Vipbusje 14 personen voor diverse gelegenheden

De 14 persoons vip bus en de andere voertuigen worden voornamelijk voor zakelijke doeleinden ingezet. Zelfs de moelijkste of meest onrealistische projecten proberen wij tot een succes te maken. Uiteraard worden we regelmatig door particuliere, verenigingen en stichtingen ingehuurd voor diverse verplaatsingen. Dus wilt u een vip busje huren? Dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres!

14 Persoons vip bus, ingezet voor:

U kunt onze luxe autocars huren voor diverse soorten doeleinden. Zo worden onze voertuigen regelmatig ingezet bij:

 • Vergaderingen en/of presentaties onderweg of op locatie
 • Personeelsuitjes
 • Bedrijfs- en productpresentatie
 • Vipvervoer tijdens events
 • Artiestenvervoer
 • en nog vele meer

14 persoons vip bus huren?

Bent u benieuwd of de 14 persoons vip bus of een van onze andere voertuigen inzetbaar zijn voor uw event?  Graag ontvangen wij een offerte formulier welke u kunt vinden op onze website. Aan de hand van uw gegevens kunnen wij een op maat gemaakt voorstel maken. Het invullen duurt slechts een aantal minuten. Veelal ontvangt u binnen een aantal werkdagen een antwoord van onze administratie. U kunt altijd een afspraak maken om de voertuigen bij ons op de hoofdvestiging te kijken.

U kan de 14 persoons vipbus huren in heel België, denk hierbij aan:

St-Niklaas, Bilzen, Braschaat, Torhout, Gistel, Arendonk, Namen, Lier, Oostende, Genk, Peer, Bergen, Bilzen, Braschaat, Balen, Deinze, ,  Kapellen, Brugge, Brugge, Heist op den Berg, Kalmthout, Herentals, Lanaken, Maaseik, Beerse, Westerlo, Knokke Heist, Hoogstraten, Damme, Leuven,  Gent, Willebroek, Geel, Hasselt, Blankenberge, Stekene Turnhout, Antwerpen, Lommel,  Zelzate, Overpelt, Bree, Beringen, Hoogstraten, Diksmuide, Mechelen, Leopoldsburg, Aalst, Eeklo, Diksmuide, Tielt, Mechelen, Leopoldsburg, Brussel, Genk, NieuwpoortDamme, Zottegem Charleroi, Mol, Luik, Maasmechelen, Boom Lokeren, Aalst, Dilsen, België, Belgium,...   

Vipbus-huren.be heeft ook :

 
Offerte aanvragen