Vipbus Mechelen

Vipbus Mechelen, de specialist in vipvervoer op maat. Doordat Mechelen een van de grootste steden van Vlaanderen is en van provincie Antwerpen liggen hier de kansen als het draait om zakelijk vervoer op maat. Door de aanwezigheid van de vele bedrijven, verenigingen en de vele supportersverenigingen biedt volop kansen tot het verhuren van onze exclusieve voertuigen. Wat kan vipbus Mechelen u zoal bieden.

Vipbus Mechelen, het online aanbod:

Een aantal van bovenstaande voertuigen is in beheer van collega maatschappijen die gevestigd zijn door heel België. Het voordeel van dit collectief is dat we een landelijke dekking kunnen garanderen tegen de scherpst mogelijke prijs. Regelmatig bekijken wij of er bedrijven zijn die iets kunnen toevoegen aan ons wagenpark. De diverse eigenschappen van onze voertuigen staan voor een investering. U vindt nergens anders voertuigen welke voorzien zijn van onderstaande mogelijkheden.

Mechelen vipbusVipbus Mechelen

Vipbus Mechelen, kenmerkt zich door:

 • Totale rondzit (uniek in Europa)
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Draadloos spraaksysteem
 • Wireless Internet Access Point
 • Professioneel geluidssysteem
 • Modern multimedia systeem
 • Digital climat control
 • Modern multimedia installatie
 • Ruime caterinmogelijkheden
 • Mogelijkheid tot branding
 • Nachtblauwe kleurzetting
 • Klassiek & zakelijk interieur

Zoals u kunt zien, zijn dit mogelijkheden die eenieder zou wensen tijdens het huren van een vipbus. Helaas zijn er weinig tot geen maatschappijen die deze mogelijkheden kunnen bieden. Vipbus Mechelen is vooral sterk door de totale rondzit die is voorzien in The Reference & The Experience. Uw gezelschap neemt plaats, de schermen gaan naar beneden en de vergadering kan aanvangen. In combinatie met presentaties, koffie en een versnapering wordt dit een zakelijke reis op maat.

Naast vergaderen en presenteren leent deze vipbus zich voor meerdere doeleinden. Zowel zakelijk als particulier zijn onze voertuigen optimaal inzetbaar. In ons filmalbum en fotopagina vindt u een groot aantal impressies van onze voertuigen. Grotendeels zijn deze genomen tijdens diverse gelegenheden waarbij de inzet van onze vipbus noodzakelijk is.

Vipbus Mechelen, stilstaand of rijdende inzet:

Alles is mogelijk bij Vipbus Mechelen!

Zoals u kunt zien kunt u bij vipbus-huren.be een vipbus of vipbusje huren voor ieder gezelschap en ieder gezelschap. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Wij verzorgen niet alleen het vervoer van A naar B, wij verzorgen een complete ervaring! Laat ons vooraf uw wensen weten en wij zorgen dat u niets te kort komt tijdens de rit! Wilt u bijvoorbeeld een hapje eten onderweg? Dan hebben wij diverse catering mogelijkheden

Vipbus huren in Mechelen?

Staat uw event hier ook tussen? Vipbus Mechelen hanteert een offerte formulier om de prijs samen te stellen. Aan de hand van de door u ingevulde gegevens kunnen wij een op maat gemaakt voorstel maken. U ontvangt veelal binnen enkele werkdagen een antwoord van onze administratie.

 
Offerte aanvragen