Busreclame

Wilt u uw bedrijf promoten doormiddel van busreclame? Dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres. Bij ons kunt u een luxe vipbus laten bestickeren met uw logo of andere reclame uitingen. Doormiddel van deze busreclame kunt u uw naamsbekendheid vergroten.

Busreclame op een vipbus?

Bij ons kunt u een vipbus huren voor busreclame. De buitenkant van onze bus is neutraal en donker van kleur waardoor de bus ideaal is om te laten bestickeren. U kunt de bus geheel of gedeeltelijk laten bedrukken. Wilt u gebruik maken van busreclame op een vipbus? Laat ons dan uw wensen weten en wij bekijken samen met u de mogelijkheden!

Promotietour met busreclame

Wilt u een promotietour doen met een bus? Kies dan voor busreclame op een vipbus. Op deze manier creeert u een bijzondere promotiebus. Een vipbus heeft unieke kenmerken, waaronder een totale rondzit. Deze rondzit zorgt voor een bijzondere sfeer in de bus en is bijvoorbeeld ideaal voor feesten of vergaderingen onderweg. Wilt u echt opvallen met de busreclame? Kies dan voor onze vipbus met vlammenwerpers op het dak! 

Benieuwd naar de mogelijkheden van busreclame?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van busreclame? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij bekijken graag wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf en berekenen de scherpste prijs!

Recensies

www.vipbus-huren.be/busreclame/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 8.9/10 op basis van 793 stemmen.

Katlijn Treffers: De vipbus werd voorzien van een op maat gemaakt 
ontwerp om ons bedrijf aan te prijzen. Dit is met tevredenheid ontvangen.
 
ABC Movement: Regelmatig rijdt vipbus-huren.be voor onze organisatie. 
Met of zonder busreclame. Das geen enkel probleem, zij leveren vipvervoer 
op maat. 
Mail ons dan op info@vipbus-huren.be en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen