vipbus 18 personen huren

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van vipbus 18 personen huren? Lees dan snel hier verder! Bij ons kunt u namelijk een vipbus 18 personen huren met vele verschillende mogelijkheden. Onze vipbussen zijn namelijk multifunctioneel waardoor in het principe alles mogelijk is en de bussen inzetbaar zijn bij diverse soorten ritten en gelegenheden. 

Eindeloze mogelijkheden met vipbus 18 personen huren!

Wilt u een vipbus 18 personen huren voor een speciale gelegenheid? Dan is bij vipbus-huren.be  eigenlijk alles mogelijk! Onze bussen zijn multifunctioneel en daardoor inzetbaar bij allerlei soorten events. De 18 persoons vipbus beschikt over verschillende unieke kenmerken, zoals:

  • Totale rondzit over het gehele bovendek
  • Meerdere LCD videomonitoren
  • Professionele geluidsinstallatie
  • Wireless Internet Access Point
  • Draadloze microfoons
  • Comfortabele en lederen fauteuils
  • Klassiek en zakelijk interieur
  • Nachtblauwe kleurstelling
  • Ruime cateringmogelijkheden
  • Mogelijkheid tot branding

Heeft u nog speciale wensen die hierboven niet worden genoemd? Laat het dan aan ons weten, dan proberen wij graag aan uw wensen en behoeften te voldoen. Aarzel niet, niets is bij ons te gek!

Vipbus 18 personen huren voor zakelijk vervoer

Heeft u binnenkort vervoer nodig voor een zakelijke gelegenheid? Gaat u bijvoorbeeld met collega's naar een beurs? Of gaat u een project bezoeken samen met klanten? Onze vipbussen zijn hier uitermate geschikt voor, zeker wanneer u deze reistijd zo optimaal mogelijk wil benutten. In onze vip busjes is het namelijk mogelijk om onderweg te vergaderen en presentaties te verzorgen, door de unieke features. Gaat u een vipbus 18 personen huren? Dan huurt u eigenlijk een mobiele vergaderruimte! Hierdoor verliest u geen kostbare werktijd! 

Vipbus 18 personen huren voor diverse gelegenheden

Een vipbus is niet alleen ideaal voor zakelijke ritten, ook voor diverse soorten andere ritten is een vipbus 18 personen dé ideale oplossing. Doordat verschillende features naar wens in- en uit te schakelen zijn, zijn de bussen geschikt voor iedere gelegenheid! Van personeelsuitje tot bruiloft, het kan met een vipbus allemaal!

Vipbus 18 personen huren en meer....

Bij ons kunt u niet alleen een vipbus 18 personen huren, u kunt bij ons ook diverse andere voertuigen huren. Bij ons kunt u een vip busje huren voor kleine gezelschappen, maar ook voor grotere gezelschappen tot 50 personen. Ons wagenpark bestaat namelijk uit de volgende voertuigen:

Van een aantal van de bovengenoemde vipbussen zijn er zelfs verschillende moddellen beschikbaar, wij adviseren u graag welk voertuig het beste bij uw event en gezelschap past!

Vipbus 18 personen huren?

Wilt u een vipbus 18 personen huren bij vipbus-huren.be? Dan kunt u het beste het offerteformulier invullen. De gegevens die u in het offerteformulier behoort in te vullen hebben wij nodig om een offerte voor u op te stellen. U ontvang veelal binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte offerte!

Recensies

www.vipbus-huren.be/vipbus-18-personen-huren/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.1/10 op basis van 877 stemmen.

Elle Haagen: Naar de jumping met de paardenwagen, maar
de supporters werden in een luxe vipbus vervoerd.
 
Lucie Versmissen: Nergens in België vind je een vipbus 
met deze mogelijkheden. Wat een bus. Met deze kennis zullen
we vaker bij vipbus-huren.be aankloppen.
Uw beoordeling hier? Mail ons dan op info@vipbus-huren.be en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen