Mercedes vip busje huren

Bent u op zoek naar bijzonder vervoer voor een zakelijke rit? Dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres. Onze diverse voertuigen beschikken namelijk over allerlei unieke eigenschappen welke diverse mogelijkheden bieden voor onder andere zakelijk vervoer. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld een Mercedes vip busje huren. Deze Mercedes vip busjes beschikken over diverse eigenschappen welke bijdragen aan een ultieme ervaring. Niet alleen voor zakelijk vervoer kunt u hier een Mecedes vip busje huren, ook voor particuliere ritten bieden deze voertuigen diverse mogelijkheden. Dus bent u op zoek naar luxe vervoer met mogelijkheden? Dan bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres!

Mercedes vip busje huren? De opties..

Vipbus-huren.be biedt luxe vervoer op maat voor ieder gezelschap. U kunt hier een Mercedes vip busje huren in diverse soorten en maten. Hieronder kunt u zien welke Mercedes busjes u bij ons kunt huren:

Huren Mercedes vipbusje

mercedes vipbusje

Zakelijk vervoer met een Mercedes vip busje huren..

U heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten en maten Mercedes vipbusjes. Hierdoor is er voor ieder gezelschap passend vervoer op maat. Deze busjes zijn uitermate geschikt voor zakelijk vervoer doordat deze beschikken over diverse unieke eigenschappen. Door de verschillende faciliteiten die aan boord aanwezig zijn is het mogelijk om onderweg door te werken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om onderweg te vergaderen en presentaties te verzorgen. Voor zakelijk groepsvervoer bent u bij vipbus-huren.be aan het juiste adres.

Mercedes vip busje: unieke faciliteiten

De Mercedes vip busjes van vipbus-huren.be beschikken allemaal over een luxe en zakelijke uitstraling. Deze uitstaling in combinatie met unieke kenmerken van de voertuigen zorgen ervoor dat u een Mercedus vip busje kunt hieren voor ieder soort event. Onze voertuigen beschikken bijvoorbeeld over de volgende faciliteiten:

 • Vergaderopstelling
 • Meerdere videoschermen
 • Draadloos spraaksysteem
 • Gevulde koelingen met bijvoorbeeld bier, wijn en fris
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Wireless internet access point
 • Luxe lederen stoelen
 • En nog veel meer..

Grenzeloze mogelijkheden met een Mercedes VIP busje

Onze voertuigen staan gestald door het hele land. Hierdoor kunt u overal binnen België een Mercedes busje bij ons huren tegen het scherpste tarief. Onze voertuigen maken op deze manier namelijk maar weinig lege kilometers waardoor er bespaard wordt op de kosten. Het maakt dus niet uit of een een Mercedes vip busje wilt huren in Leuven, Gent, Antwerpen, Geel, Lier, Herentals, Brugge, Mechelen, Brussel of Charleroi. Wij zijn u graag van dienst!

Mercedes vip busje huren? Mogelijkheden voor zakelijk vervoer:

U kunt bij ons een Mercedes vip busje huren voor diverse soorten gelegenheden. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk bij vipbus-huren.be. Onze voertuigen worden bijvoorbeeld regelmatig ingezet voor de volgende doeleinden:

 • Bedrijfspresenaties
 • Bedrijfsbezoeken
 • Promotietours
 • Beurzen en congressen
 • Vergaderingen onderweg of op locatie
 • Bedrijfsuitjes
 • Luchthavenvervoer
 • Managementvervoer

Mercedes VIP busje huren?

Wilt u graag een Mercedes vipbusje huren voor een rit vol luxe? Voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid verwijzen wij u graag naar het online offerte formulier. Aan de hand van de gegevens welke u hier invult kan een van onze medewerkers een offerte voor u op maat maken. Overige vragen kunt u stellen middels on contactformulier of u kunt ons telefonisch bereiken met het nummer dat  u tevens kunt vinden op het contactformulier.

Een Mercedes Sprinter is één van de meest verhuurde vipbusjes van België. Door de luxe uitstraling en de optimale eigenschappen zijn Mercedes Sprinter vipbusjes uitermate geschikt voor diverse soorten ritten. Bij vipbus-huren.be kunt u een Mercedes Sprinter huren voor vipvervoer op maat. Vooral voor zakelijke ritten bieden deze busjes diverse mogelijkheden. Wilt u graag meer weten over de Mercedes Sprinter busjes van vipbus-huren.be? Lees dan hieronder verder voor meer informatie over deze bijzondere voertuigen.

Mercedes Sprinter, uitermate geschikt voor zakelijk vervoer

Vipbus-huren.be heeft door de jaren heen diverse voertuigen aan haar wagenpark mogen toevoegen waaronder een aantal Mercedes Sprinter vipbusjes in bijzondere uitvoertingen. Wij hebben aan deze busjes diverse unieke eigenschappen toegevoegd waardoor deze uitermate geschikt zijn voor zakelijk vervoer. Zo is het mogelijk om in deze Mercedes Sprinters gewoon door te werken tijdens de rit. De busjes beschikken over unieke faciliteiten waardoor de voertuigen gezien kunnen worden als echte mobiele vergaderruimtes. Naast vergaderen is het bijvoorbeeld ook mogelijk om onderweg presentaties te verzorgen. Zoals u kunt zien zijn de bussen dus uitermate geschikt voor zakelijk vervoer. 

De unieke kenmerken van onze Mercedes Sprinter busjes

Wij zijn ons er van bewust dat voor veel van onze klanten geldt: 'Tijd is geld'. Om deze reden hebben wij diverse unieke faciliteiten aan onze Mercedes Sprinter vipbusjes toegevoegd die het mogelijk maken om gedurende de rit gewoon door te werken. U kunt onder andere aan de volgende bijzondere kenmerken denken.

 • Een totale rondzit
 • Meerdere tafeltjes
 • Draadloos internet
 • Diverse videoschermen
 • Een draadloos spraaksysteem
 • Een keukblokje
 • Luxe lederen stoelen
 • Geblindeerde ramen
 • Koffiemachine
 • En ga zo maar door..

Wilt u bijvoorbeeld onderweg vergaderen of een presentatie verzorgen? Geef dit dan aan bij het aanvragen van de offerte. Wij zorgen er dan voor dat er een Mercedes Sprinter vipbus voor u klaar staan met de juiste faciliteiten aan boord. Op deze manier zal het voertuig volledig op uw wensen en behoeften aansluiten.

Mercedes Sprinter vipbus huren?

Heeft u interesse gekregen in het huren van een Mercedes Sprinter met chauffeur bij vipbus-huren.be? Voor vragen die betrekkingen hebben op de prijzen en beschikbaarheid van onze voertuigen verwijzen wij u graag naar het offerte formulier. Op deze manier ontvangen wij alle gegevens die wij nodig hebben voor het opstellen van een offerte op maat en voor het controleren van de beschikbaarheid van onze voertuigen voor uw rit. Voor overige vragen kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Dit kan middels het contact formulier of wij zijn tijdens kantoortijden ook telefonisch bereikbaar.

U kan de Mercedes Sprinter huren in heel België, denk hierbij aan:

België, Belgium, St-Niklaas, Torhout, MechelenHerentals, Gistel, Arendonk, Namen, Heist op den Berg, Westerlo, Lier, Oostende, Genk, Boom, Leopoldsburg, Bree, Kapellen, Willebroek,  Genk, Aalst, Mol, Luik, Lommel, Hoogstraten, Braschaat, Balen, Deinze, Knokke Heist, , Tielt, Eeklo,  Diksmuide, Lokeren, Brugge, Gent, Maaseik, Dilsen, Turnhout, Antwerpen, Herselt, Stekene, Diest, Beveren, Maasmechelen, Beringen, Lanaken, Geel, Hasselt Bilzen Damme, Zottegem, Hamont, Veurne, Nieuwpoort, Blankenberge, Zelzate, Brussel, Overpelt, Kalmthout, Beerse, Leuven, Peer, Bergen, Charleroi,...   

Vipbus-huren.be heeft ook : Vergaderbus12 persoons vipbusje, 8 persoons vipbusje, Luxe autocar, Bus met LimozitRoadshowbus, 40 personen vipbus, 35 personen vipbus, 50 personen vipbus9 persoons vipbusje, en 30 personen vipbus.

Offerte aanvragen