Vipbus Wervik

Vipbus Wervik staat symbool voor exclusiviteit en kwaliteit als het gaat om vipvervoer op maat voor de zakelijke markt. Als ervaren verhuurder weten we precies waar de consument naar op zoek is. Om tegemoet te komen aan de wensen en behoeften van de consumen bieden wij een wagenpark aan dat hierop aansluit. Vipbus Wervik staat dag en nacht voor u klaar om uw gezelschap op locatie te brengen.

vipbus huren Wervik

huren vipbus Wervink

Vipbus Wervik, het huidige aanbod

Voor ieder gezelschap en iedere gelegenheid kunt u bij ons een luxe bus huren die past bij jullie wensen. We hebben namelijk een ruim aanbod met luxe voertuigen voor groepen voor u klaar staan:

Bovenstaand wagenpark is onder andere tot stand gekomen door vipcars van collega maatschappijen onder te brengen in ons portfolio. Door dit collectief garanderen we een landelijke dekking tegen de scherpst mogelijke prijzen. Een bijkomend voordeel is dat wij voor diverse gezelschapsgroottes een oplossing kunnen bieden tegen betaalbare prijzen. Door de groeiende markt zijn we continu op zoek naar bedrijven die wat extra's kunnen toevoegen.

Op het moment dat we een offerte uitbrengen, schrikken veel klanten in eerste instantie van de hoge prijs. Als er gekeken wordt naar de mogelijkheden die vipbus Wervik te bieden heeft, is de prijs marktcomfort. De eigenschappen die aanwezig zijn in de diverse voertuigen zorgen ervoor dat wij ons kunnen onderscheiden van de concurrentie. Een aantal van onderstaande mogelijkheden zijn uniek en enkel te vinden in onze voertuigen.

vip bus wervik

luxe bus verhuur wervik

Vipbus Wervik, de features

Bij ons kunt u een luxe autocar huren met unieke kenmerken. Deze kenmerken maken onze bussen multifunctioneel en zijn hierdoor inzetbaar bij diverse soorten gelegenheden. Hieronder een overzicht van de belangrijkste kenmerken:

 • Totale rondzit over het gehele bovendek
 • Wireless Internet Access Point
 • Digital climat control
 • Draadloze microfoons
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Extra geluidsisolatie
 • Zakelijke en klassieke uitstraling
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Mogelijkheid tot branding
 • Nachtblauwe kleurzetting
 • Privacy beglazing

Een uitgebreid aanbod mogelijkheden die tot de verbeelding spreken en aansluiten op de wensen en behoeften die onze consument belangrijk vinden. Daarom hebben we de vipbus naar de wensen van de klant gebouwd. het is belangrijk dat onze voertuigen aansluiten op de eisen van de consument. Hierdoor blijven we onderscheidend en blijven we de concurrentie een aantal stappen voor. In België zijn weinig of geen vipbussen met een dergelijk palet aan kenmerken.

De diverse mogelijkheden die vipbus Wervik te bieden heeft, sluiten aan bij een scala aan gelegenheden. Door de jaren heen worden wij ingehuurd voor diverse events. Ook al lijkt een rit soms onmogelijk? Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk van dienst zijn. Bij welke events zijn onze specials zoal ingezet.

Wervik Vipbus

Vipbus wervik

Vipbus Wervik, de events

U kunt bij ons een luxe bus huren voor diverse soorten gelegenheden. Zo verhuren wij onze luxe autocars bijvoorbeeld bij:

 • Artiestenvervoer
 • VIP vervoer tijdens evenementen
 • Product- en bedrijfspresentaties
 • Bedrijfsfeesten
 • Vergaderingen en presentaties onderweg of op locatie
 • Roadshow, beursstand & congressen 
 • en nog veel meer
 

Vipbus huren in Wervik?

U ziet dat onze voertuigen voor een scala aan mogelijkheden wordt ingezet. Bent u geïnteresseerd in een van onze vipbussen? Graag ontvangen wij een volledig ingevulde offerteformulier. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij een juiste prijs samenstellen. En dat veelal binnen enkele werkdagen. 

U bent bij vipbus-huren.be niet alleen aan het juiste adres voor het huren van een vipbus in Wervik, ook in de rest van de Benelux kunt u een vipbus huren! Dus wilt u een vipbus huren in bijvoorbeeld Leuven, Antwerpen, Tongeren, Veurne of Nederland? Dan zij wij u graag van dienst!

U kan vipbus Wervik huren in heel België, denk hierbij aan:

St-Niklaas, Bilzen, Braschaat, Torhout, Gistel, Arendonk, Namen, Lier, Oostende, Genk, Peer, Bergen, Bilzen, Braschaat, Balen, Deinze, ,  Herentals, Lanaken, Maaseik, Beerse, Heist op den Berg, Kalmthout, Knokke Heist, Hoogstraten, Diksmuide, Tielt, Mechelen, Leopoldsburg, Damme, Geel, Hasselt, Blankenberge, Stekene, Leuven,  Westerlo, Kapellen, Brugge, Brugge, Gent, Willebroek, Turnhout, Antwerpen, Lommel,  Zelzate, Overpelt, Bree, Beringen, Hoogstraten, Diksmuide, Mechelen, Leopoldsburg, Aalst, Eeklo, Brussel, Genk, NieuwpoortDamme, Zottegem Charleroi, Mol, Luik, Maasmechelen, Boom Lokeren, Aalst, Dilsen, België, Belgium,...   

Vipbus-huren.be heeft ook :

Offerte aanvragen