Vipbus Waregem

Vipbus Waregem heeft als doel om vipvervoer te verzorgen voor de zakelijke sector. Dit verzorgen wij met een wagenpark dat bestaat uit een scala van exclusieve voertuigen. Deze vipcars beschikken over een imposant voorkomen en een zakelijk en klassiek interieur met een scala aan mogelijkheden welke multifunctioneel inzetbaar zijn. De diverse voertuigen zijn geschikt voor diverse groottes en beschikbaar voor elk budget. Wat kunt u zoal van vipbus Waregem verwachten.

Vipbus Warengem

vipbus huren Wagengem

Vipbus Waregem, het online aanbod

Vipbus Waregem staat voor u klaar met bijzondere voertuigen in verschillende formaten. Dus wilt u een luxe autocarof luxe bus huren? Dan kunt u bij ons uit de volgende opties kiezen?

Een aanbod die enkel bij vipbus Waregem vindt. In België zult u geen andere maatschappij vinden met een dergelijk aanbod. Door diverse samenwerkingen met andere vervoerders kunnen wij u een landelijke dekking bieden en dat voor de scherpste prijzen. Een ander voordeel is dat wij u diverse oplossingen kunnen bieden voor uw aanvraag.

Dagelijks krijgen wij 40 tot 80 offertes binnen met uiteenlopende wensen. Of het nu een zakelijk of een feestelijk tintje heeft. Doordat wij ons voornamelijk richten op het zakelijke vervoer worden deze offertes doorgestuurd naar onze collega's zoals ABC Specials. Als u de vipbus ziet, vraagt u zich af wat er zoal voorzien is aan features in de vipbus. Om u een kijkje te geven in onze keuken vindt u hieronder een beknopt overzicht.

Vipbus Waregem, uitgerust met:

 • Draadloos spraaksysteem
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Warme, instelbare binnenverlichting
 • Zakelijk & klassiek interieur
 • Wifi aan boord
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Complete rondzit over het gehele bovendek
 • Comfortabele & lederen zetels
 • Digital climat control
 • Modern multimedia systeem
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Extra geluidsisolatie

Bovenstaande mogelijkheden zijn nodig om een zakelijke reis zo optimaal mogelijk in te delen. De mogelijkheden die vipbus Waregem u biedt, zijn tot stand gekomen door de zakelijke sector in kaart te brengen. De resultaten die hieruit voortgekomen zijn, hebben we geïmplementeerd bij het ontwerp van de grotere vipbussen. De kleinere vipbussen komen meer overeen met elkaar. Van deze modellen zijn er meerdere te huur.

De diensten en voertuigen van vipbus Waregem worden veelvuldig ingezet door de bedrijfssector. Van een simpele verplaatsing tot een ingewikkeld project. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk kunnen we goed inspringen op uw eisen. Aan de hand van het aanvraagformulier kunt u uw event aangeven. Dit hebben wij in het verleden mogen realiseren.

Vipbus Waregem, inzetbaar voor vele doeleinden:

 

Waregem

Vipbus Waregem

Vipbus huren in Waregem?

Wilt u meer informatie over de tarieven en beschikbaarheid van vipbus Waregem? Graag verwijzen wij u naar het online aanvraagformulier. Aan de hand van de door u ingevulde gegevens kunnen wij een prijs samenstellen. Onze medewerkers gaan aan de hand van uw aanvraag het beste vervoersmiddel zoeken. U ontvangt van onze administratie veelal binnen enkele werkdagen een op maat gemaakt voorstel.

Wist u dat u niet alleen een vipbus kunt huren in Waregem? Ook voor ritten in bijvoorbeeld Ronse, Poperinge, Peer of Oudenaarde kunt u bij ons een vipbus huren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw event te bespreken. 

U kan de vipbus Waregem huren in heel België, denk hierbij aan:

St-Niklaas, Bilzen, Braschaat, Torhout, Gistel, Arendonk, Namen, Lier, Oostende, Genk, Peer, Bergen, Bilzen, Braschaat, Balen, Deinze, ,  Herentals, Lanaken, Maaseik, Beerse, Heist op den Berg, Kalmthout, Knokke Heist, Tielt, Mechelen, Leopoldsburg, Damme, Geel, Hasselt, Blankenberge, Stekene, Leuven,  Westerlo, Kapellen, Brugge, Brugge, Gent, Willebroek, Turnhout, Antwerpen, Lommel,  Zelzate, Overpelt, Bree, Beringen, Aalst, Eeklo, Brussel, Genk, Nieuwpoort, Hoogstraten, Diksmuide, Mechelen, Leopoldsburg, Damme, Zottegem Charleroi, Mol, Luik, Maasmechelen, Boom Lokeren, Aalst, Dilsen, België, Belgium,...   

Vipbus-huren.be heeft ook :

Offerte aanvragen